back to top
12 C
Athens
Παρασκευή 24 Απριλίου 2026

Το Ε.Ε.Α. δίπλα στα παιδιά

Κάνοντας πράξη την αλληλεγγύη και την προσφορά, αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών βρέθηκε αυτές τις γιορτινές ημέρες κοντά στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου», της «Φλόγας» και του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Σε μία συμβολική κίνηση αγάπης και προσφοράς, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, οι εκπρόσωποι του Ε.Ε.Α. δώρισαν στα παιδιά παιχνίδια, και μαζί στιγμές χαράς και ζεστασιάς. 

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. και της Κ.Ε.Ε.Ε., κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου επισκέφθηκαν την Πέμπτη 23/12/2021 την «Κιβωτό του Κόσμου», στον Κολωνό, όπου ο πατέρας Αντώνιος και οι άνθρωποι αυτού του «Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού», προσφέρουν εδώ και 23 χρόνια, ανιδιοτελώς αγάπη και φροντίδα σε απροστάτευτα παιδιά, και αξίζουν τη στήριξη όλων. Την αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. υποδέχθηκε η κυρία Ανδριανή Θεοδωρακοπούλου, Διευθύντρια της «Κιβωτού του Κόσμου».

- Advertisement -

Την Παραμονή των Χριστουγέννων αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. βρέθηκε στη «Φλόγα»,  που από το 1982 «φωτίζει» και «ζεσταίνει» τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια και τις οικογένειές τους, στη σκληρή μάχη που δίνουν. Τα μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. υποδέχθηκε και ενημέρωσε η Πρόεδρος της «Φλόγας», κυρία Μαίρη Τρυφωνίδη.

Την ίδια ημέρα, τα μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. επισκέφθηκαν τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»,  όπου είχαν την χαρά να συναντηθούν με τον Πρόεδρό του κ. Κώστα Γιαννόπουλο. Στα 26 χρόνια προσφοράς του ο Οργανισμός έχει υποστηρίξει ολιστικά και ασταμάτητα, περισσότερα από 1.800.300 παιδιά και τις οικογένειές τους, πανελλαδικά, 365 ημέρες τον χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, μέσω εξειδικευμένων & αποτελεσματικών δράσεων για την πρόληψη και καταπολέμηση φαινομένων που απειλούν τα παιδιά.

- Advertisement -

«Το Ε.Ε.Α. είναι πάντα δίπλα στην κοινωνία και ειδικά στα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον του τόπου μας. Δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε αυτές τις γιορτές από κοντά τους. Αναγνωρίζουμε και στηρίζουμε τη σπουδαία προσπάθεια της «Κιβωτού του Κόσμου», της «Φλόγας» και του Οργανισμού «το Χαμόγελο του Παιδιού». Με αυτή μας την πρωτοβουλία θέλουμε να δώσουμε το παράδειγμα και να στείλουμε το μήνυμα ότι μόνο με αλληλεγγύη μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Στην  κοινωνική αυτή δράση του Ε.Ε.Α. συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Νίκος Γρέντζελος, Νίκος Κογιουμτσής και Ηλίας Μάνδρος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Παναγιώτης Παντελής, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Γιώργος Ζηκόπουλος, το μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Ε.Ε.Α. και Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, το μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. και Πρόεδρος της «Αρωγός Ε.Ε.Α.» κ. Δημήτρης Βαρδακώστας, και η Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Ε.Ε.Α. κ. Χριστίνα Φυτέα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Στον αέρα το νέο website της ΕΑΔΕ

Ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα για την αναβάθμιση της επικοινωνίας και της ψηφιακής παρουσίας της Ένωσης

Ξεκίνησε η μεγαλύτερη έρευνα για την Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας στην Ελλάδα

Στόχος της έρευνας των ΕΕΑ-ΠΕΚΑΠ, να αποτυπωθούν εμπειρίες, προβλήματα, απόψεις, αλλά και προτάσεις για καλύτερες υπηρεσίες στον κλάδο υγείας

Στήριξη στη «Φλόγα» αντί ανταλλαγής δώρων από την ΠΟΑΔ

Μια πρωτοβουλία με βαθύ κοινωνικό αποτύπωμα συνεχίζει και φέτος η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Eurolife FFH: Μέγας Χορηγός στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Με τη συμβολή της στη γιορτή του ΕΕΑ η ασφαλιστική στάθηκε για άλλη μια φορά στο πλευρό της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η LiveOn λανσάρει την EventAtlas: τη νέα πλατφόρμα για ολοκληρωμένη διαχείριση εγγραφών & συμμετοχών για events

Η LiveOn ανακοινώνει το λανσάρισμα της EventAtlas, μια νέα, all-in-one λύση για τη διαχείριση συμμετοχών σε events

Ομαδική ασφάλιση υγείας: Πού τελειώνει η κάλυψη και πού αρχίζει το κενό προστασίας

Ένα ζήτημα ουσίας για την επάρκεια των ομαδικών ασφαλιστηρίων υγείας αναδεικνύει με πρόσφατη παρέμβασή της η Υδρόγειος Ασφαλιστική

Μάθετε τι αλλάζει στην Generali Hellas από τις 6 Μαΐου

Οι αλλαγές στα προγράμματα Life On, Medical Safety, Medical Family και τα ετήσια αποτελέσματα

Πιστοποίηση Best Practice για τη στρατηγική ανταμοιβών της NN Hellas

Στόχος της στρατηγικής Total Rewards είναι η ουσιαστική και δίκαιη αναγνώριση της συνεισφοράς κάθε εργαζομένου

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

O Μ. Νεκτάριος από το DEF26: Αναγκαία η δημιουργία κεντρικού συστήματος ασφάλισης για φυσικές καταστροφές

Πρόταση για κρατικό οργανισμό υποχρεωτικής ασφάλισης και επιδότηση τουλάχιστον 50% μέσω του ΕΝΦΙΑ για ασφάλιση ακινήτων

Η πρόληψη στο επίκεντρο – Το μήνυμα της Ειρήνης Αγαπηδάκη από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στα αποτελέσματα του προγράμματος «Προλαμβάνω», καθώς εντοπίστηκαν εγκαίρως ευρήματα σε περίπου 200.000 περιπτώσεις

Η LiveOn λανσάρει την EventAtlas: τη νέα πλατφόρμα για ολοκληρωμένη διαχείριση εγγραφών & συμμετοχών για events

Η LiveOn ανακοινώνει το λανσάρισμα της EventAtlas, μια νέα, all-in-one λύση για τη διαχείριση συμμετοχών σε events

Ασφάλιση ημερήσιου επιδόματος ασθενείας, πώς αποζημιώνουν τους ασφαλισμένους τους οι Ελβετοί

Πολλοί εργοδότες συνάπτουν ομαδική ασφάλιση για να καλύψουν αυτόν τον κίνδυνο και να προσφέρουν καλύτερη προστασία στο προσωπικό τους

Έκθεση ETSC: Οι ποδηλάτες στην Ευρώπη «μένουν πίσω» καθώς διευρύνεται το χάσμα οδικής ασφάλειας

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών καλεί σε άμεση δράση για μείωση ταχυτήτων και ανάπτυξη διαχωρισμένων ποδηλατοδρόμων