back to top
16.2 C
Athens
Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026

ΕΣΑΠΕ: Όραμα, διεκδικήσεις, εξωστρέφεια και ενότητα στη νέα εποχή

Ο ΠΣΣΑΣ πραγματοποίησε ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση  «το όνομα αλλάζει – ο ρόλος μας ΟΧΙ», την 15/12/2021, ανακοινώνοντας τις αλλαγές του Καταστατικού του, την νέα επωνυμία «Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος» www.esape.gr αλλά και το όραμά του να συμβάλλει στην ανάπτυξη της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Στην έναρξη της εκδήλωσης προβλήθηκε το video με την μετονομασία του ΠΣΣΑΣ σε ΕΣΑΠΕ  βίντεο ΕΣΑΠΕ και στην συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΣΑΠΕ κ. Ιωάννης Τοζακίδης καλωσόρισε τους συμμετέχοντες.

- Advertisement -

Στην ομιλία του τόνισε για το όραμα, τις διεκδικήσεις, την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια της ΕΣΑΠΕ, καθώς και για την ενότητα με τα Σωματεία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης κυρίως για τα κοινά θέματα.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν με τιμητικά λόγια για τον ρόλο των Συντονιστών οι κ.κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου (Πρόεδρος ΚΕΕΕ & ΕΕΑ), Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου (Πρόεδρος ΕΑΕΕ), Δημήτρης Γαβαλάκης (Γεν.Γραμματέας ΕΕΑ), Μιχάλης Τάτσης (Δ/ντής Πωλήσεων Εθνικής Ασφαλιστικής).

- Advertisement -

Ο κ. Γαβαλάκης αναφέρθηκε και στην καμπάνια για την αξία του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή την οποία ξεκίνησε το ΕΕΑ https://www.insurance-eea.gr/arthra-insurance/kampania-e-e-a-gia-tin-asfalistiki-diamesolavisi/.

Επίσης ανέδειξε την αξία της GAMA Global Hellas επισημαίνοντας την ποιότητα και την εμπεριστατωμένη γνώση που προσφέρει  στα μέλη της.

Ο κ. Στυλιανός Κόκιος (Νομικός Σύμβουλος ΕΣΑΠΕ) αναφέρθηκε στην τροποποίηση του Καταστατικού της ΕΣΑΠΕ – Νέες Διατάξεις/Διεκδικήσεις και ο κ. Εμμανουήλ Πετρόχειλος (Γεν.Γραμματέας ΕΣΑΠΕ) επισήμανε τα βασικά σημεία αλλαγής του Καταστατικού/Επιδιώξεις.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο κ. Νικόλαος Σωφρονάς (Γεν.Δ/ντής ΕΙΑΣ), ο οποίος ενημέρωσε με ιδιαίτερη χαρά για την εκπαιδευτική συνεργασία της ΕΣΑΠΕ με το ΕΙΑΣ.

Αναφέρθηκε στην Επιστημονική Επιτροπή Πανεπιστημιακών Καθηγητών της ΕΣΑΠΕ (Γιάννης Πολλάλης, Αντώνης Ζαίρης, Συμεών Καραφόλας).

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Καθηγητής κ. Αντώνης Ζαίρης και ο Καθηγητής κ.Γιάννης Πολλάλης.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου με ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους του κλαδικού τύπου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της ΚΕΕΕ, του ΕΕΑ, της ΕΑΕΕ, & του ΕΙΑΣ, και με την πολύτιμη στήριξη  των Ασφαλιστικών Εταιρειών-Χορηγών.

  • GOLD Χορηγοί ήταν οι εταιρείες: ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική & ΝΝ Hellas.
  • SILVER Χορηγοί ήταν οι εταιρείες: EUROLIFE FFH, GENERALI Hellas & METLIFE
  • BRONZE Χορηγοί ήταν οι εταιρείες: ARAG, GROUPAMA Ασφαλιστική, INTERASCO & NP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΝΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΑΠΕ εκφράζουν τις ευχαριστίες τους, επισημαίνοντας ότι, η ανάπτυξη αφορά όλους μας και πρέπει ΟΛΟΙ να συμμετέχουμε εθελοντικά, με ενότητα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη όχι μόνο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών αλλά και όλης της εν γένει Ασφαλιστικής Αγοράς.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Θετικά τα μέτρα αλλά δεν αρκούν»

Ανακοινώθηκαν οι νέες παρεμβάσεις της κυβέρνησης και οι επιδοτήσεις που θα ισχύουν έως το τέλος Οκτωβρίου, με στόχο την συγκράτηση του ενεργειακού κόστους.

Εκπαιδευτικό συνέδριο ΕΣΑΠΕ- GAMA Global Hellas-Cyprus “Leading Without Limits”

Η Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ) www.esape.gr,  στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της

Στο Ε.Ε.Α. τη Δευτέρα 28/9 ο Πρόεδρος της ΕΛΑΣ Αλέξης Τσίπρας

Με στόχο να θέσει στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις προτάσεις των επαγγελματιών

Στη μνήμη της Μαρίας-Χριστίνας Παπαδοπούλου     

Με λύπη ο ΕΣΑΠΕ πληροφορήθηκε την απώλεια της Μαρίας-Χριστίνας Παπαδοπούλου, η οποία επί σειρά ετών στήριξε τον θεσμό της Ιδιωτικής Ασφάλισης

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Εφηβεία και γυναικολογική υγεία: Ο ρόλος της ενημέρωσης και της οικογένειας

Η σωστή ενημέρωση για την αναπαραγωγική υγεία από την εφηβεία και η ουσιαστική υποστήριξη από την οικογένεια αποτελούν βασικούς παράγοντες

Oι προκλήσεις στην αξιολόγηση και τιμολόγηση των κυβερνοκινδύνων μεγάλης κλίμακας

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ασφαλιστική αγορά στην κάλυψη κυβερνοεπιθέσεων μεγάλης κλίμακας

Ατομικός Επενδυτικός Λογαριασμός Ανηλίκων: Η νέα ευκαιρία για τις ασφαλιστικές στην αποταμίευση 

Μια νέα ευκαιρία για την ασφαλιστική αγορά δημιουργεί το σχέδιο νόμου για τον Ατομικό Επενδυτικό Λογαριασμό Ανηλίκων (Α.Ε.Λ.Α.)

Cyber Resilience Masterclass: Από την αντίδραση στη στρατηγική θωράκιση

Η κυβερνοασφάλεια δεν αποτελεί πλέον αποκλειστικά τεχνικό ζήτημα, αλλά κρίσιμο παράγοντα για την οικονομική και επιχειρησιακή βιωσιμότητα

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Εφηβεία και γυναικολογική υγεία: Ο ρόλος της ενημέρωσης και της οικογένειας

Η σωστή ενημέρωση για την αναπαραγωγική υγεία από την εφηβεία και η ουσιαστική υποστήριξη από την οικογένεια αποτελούν βασικούς παράγοντες

Πέντε διακρίσεις για την καμπάνια πρόληψης φυσικών καταστροφών της Εθνικής Ασφαλιστικής

Πέντε βραβεία απέσπασε η Εθνική Ασφαλιστική στα Content Marketing Awards 2026, για την επικοινωνιακή πρωτοβουλία της με επίκεντρο τις φυσικές καταστροφές

Mondial Assistance: Επαγγελματική ταξιδιωτική ασφάλιση από 20,25 ευρώ

Την Επαγγελματική Ταξιδιωτική Ασφάλιση προβάλλει η Mondial Assistance Greece, προσφέροντας προγράμματα σχεδιασμένα για επαγγελματίες

Oι προκλήσεις στην αξιολόγηση και τιμολόγηση των κυβερνοκινδύνων μεγάλης κλίμακας

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ασφαλιστική αγορά στην κάλυψη κυβερνοεπιθέσεων μεγάλης κλίμακας

Ο Νίκος Μόσχοβος της MINETTA στην Επιτροπή Αξιολόγησης των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών 2026

Στην Επιτροπή Αξιολόγησης των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών για ακόμη μία χρονιά συμμετέχει ο Νίκος Μόσχοβος, Marketing & Communications