back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2026

ΕΣΑΠΕ: Όραμα, διεκδικήσεις, εξωστρέφεια και ενότητα στη νέα εποχή

Ο ΠΣΣΑΣ πραγματοποίησε ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση  «το όνομα αλλάζει – ο ρόλος μας ΟΧΙ», την 15/12/2021, ανακοινώνοντας τις αλλαγές του Καταστατικού του, την νέα επωνυμία «Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος» www.esape.gr αλλά και το όραμά του να συμβάλλει στην ανάπτυξη της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Στην έναρξη της εκδήλωσης προβλήθηκε το video με την μετονομασία του ΠΣΣΑΣ σε ΕΣΑΠΕ  βίντεο ΕΣΑΠΕ και στην συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΣΑΠΕ κ. Ιωάννης Τοζακίδης καλωσόρισε τους συμμετέχοντες.

- Advertisement -

Στην ομιλία του τόνισε για το όραμα, τις διεκδικήσεις, την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια της ΕΣΑΠΕ, καθώς και για την ενότητα με τα Σωματεία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης κυρίως για τα κοινά θέματα.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν με τιμητικά λόγια για τον ρόλο των Συντονιστών οι κ.κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου (Πρόεδρος ΚΕΕΕ & ΕΕΑ), Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου (Πρόεδρος ΕΑΕΕ), Δημήτρης Γαβαλάκης (Γεν.Γραμματέας ΕΕΑ), Μιχάλης Τάτσης (Δ/ντής Πωλήσεων Εθνικής Ασφαλιστικής).

- Advertisement -

Ο κ. Γαβαλάκης αναφέρθηκε και στην καμπάνια για την αξία του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή την οποία ξεκίνησε το ΕΕΑ https://www.insurance-eea.gr/arthra-insurance/kampania-e-e-a-gia-tin-asfalistiki-diamesolavisi/.

Επίσης ανέδειξε την αξία της GAMA Global Hellas επισημαίνοντας την ποιότητα και την εμπεριστατωμένη γνώση που προσφέρει  στα μέλη της.

Ο κ. Στυλιανός Κόκιος (Νομικός Σύμβουλος ΕΣΑΠΕ) αναφέρθηκε στην τροποποίηση του Καταστατικού της ΕΣΑΠΕ – Νέες Διατάξεις/Διεκδικήσεις και ο κ. Εμμανουήλ Πετρόχειλος (Γεν.Γραμματέας ΕΣΑΠΕ) επισήμανε τα βασικά σημεία αλλαγής του Καταστατικού/Επιδιώξεις.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο κ. Νικόλαος Σωφρονάς (Γεν.Δ/ντής ΕΙΑΣ), ο οποίος ενημέρωσε με ιδιαίτερη χαρά για την εκπαιδευτική συνεργασία της ΕΣΑΠΕ με το ΕΙΑΣ.

Αναφέρθηκε στην Επιστημονική Επιτροπή Πανεπιστημιακών Καθηγητών της ΕΣΑΠΕ (Γιάννης Πολλάλης, Αντώνης Ζαίρης, Συμεών Καραφόλας).

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Καθηγητής κ. Αντώνης Ζαίρης και ο Καθηγητής κ.Γιάννης Πολλάλης.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου με ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους του κλαδικού τύπου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της ΚΕΕΕ, του ΕΕΑ, της ΕΑΕΕ, & του ΕΙΑΣ, και με την πολύτιμη στήριξη  των Ασφαλιστικών Εταιρειών-Χορηγών.

  • GOLD Χορηγοί ήταν οι εταιρείες: ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική & ΝΝ Hellas.
  • SILVER Χορηγοί ήταν οι εταιρείες: EUROLIFE FFH, GENERALI Hellas & METLIFE
  • BRONZE Χορηγοί ήταν οι εταιρείες: ARAG, GROUPAMA Ασφαλιστική, INTERASCO & NP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΝΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΑΠΕ εκφράζουν τις ευχαριστίες τους, επισημαίνοντας ότι, η ανάπτυξη αφορά όλους μας και πρέπει ΟΛΟΙ να συμμετέχουμε εθελοντικά, με ενότητα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη όχι μόνο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών αλλά και όλης της εν γένει Ασφαλιστικής Αγοράς.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Θετικά τα μέτρα αλλά δεν αρκούν»

Ανακοινώθηκαν οι νέες παρεμβάσεις της κυβέρνησης και οι επιδοτήσεις που θα ισχύουν έως το τέλος Οκτωβρίου, με στόχο την συγκράτηση του ενεργειακού κόστους.

Εκπαιδευτικό συνέδριο ΕΣΑΠΕ- GAMA Global Hellas-Cyprus “Leading Without Limits”

Η Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ) www.esape.gr,  στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της

Στο Ε.Ε.Α. τη Δευτέρα 28/9 ο Πρόεδρος της ΕΛΑΣ Αλέξης Τσίπρας

Με στόχο να θέσει στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις προτάσεις των επαγγελματιών

Στη μνήμη της Μαρίας-Χριστίνας Παπαδοπούλου     

Με λύπη ο ΕΣΑΠΕ πληροφορήθηκε την απώλεια της Μαρίας-Χριστίνας Παπαδοπούλου, η οποία επί σειρά ετών στήριξε τον θεσμό της Ιδιωτικής Ασφάλισης

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Τράπεζα της Ελλάδος:  Άνοδος ασφαλίστρων, υποχώρηση του δείκτη φερεγγυότητας

Αύξηση της παραγωγής ασφαλίστρων και διατήρηση ισχυρής κεφαλαιακής βάσης καταγράφει η Τράπεζα της Ελλάδος

Η EIOPA φιλοξένησε τη νέα Ομάδα Εργασίας Ψηφιακής Καινοτομίας της IAIS 

Η τεχνητή νοημοσύνη, η εποπτική τεχνολογία (SupTech) και τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία αλλάζουν το περιβάλλον λειτουργίας της ασφαλιστικής αγοράς

Η έγκαιρη πληροφόρηση, η πρόληψη και η αξιολόγηση του πιστωτικού κινδύνου στο επίκεντρο των στελεχών της Allianz Trade στο 3ο Credit Risk & Sustainability...

Πώς μπορεί μια επιχείρηση να αξιολογήσει τον πιστωτικό κίνδυνο και να αποφασίσει με μεγαλύτερη ασφάλεια σε ποιους εμπορικούς συνεργάτες θα παρέχει πίστωση;

Ασφάλιση υγείας: Τι δείχνουν τα επιδημιολογικά δεδομένα και τι αποκαλύπτουν οι αποζημιώσεις

Η εξέλιξη των λοιμωδών νοσημάτων αποτελεί μία από τις παραμέτρους που συνθέτουν την ευρύτερη εικόνα των αναγκών υγείας στη χώρα

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ηλεκτρικά πατίνια: Τι καλύπτει η υποχρεωτική ασφάλιση και ποιο είναι το πρόστιμο

Τι συμβαίνει όταν ένα ηλεκτρικό πατίνι πέσει πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο ή τραυματίσει έναν πεζό; Ποιος αναλαμβάνει το κόστος της ζημιάς

Τεχνητή νοημοσύνη, θέματα υγείας και εταιρικές ενημερώσεις στα πιο αποτελεσματικά δολώματα phishing στον χώρο εργασίας

Σύμφωνα με στοιχεία από τον προσομοιωτή επιθέσεων phishing της πλατφόρμας Kaspersky Automated Security Awareness Platform

Τράπεζα της Ελλάδος:  Άνοδος ασφαλίστρων, υποχώρηση του δείκτη φερεγγυότητας

Αύξηση της παραγωγής ασφαλίστρων και διατήρηση ισχυρής κεφαλαιακής βάσης καταγράφει η Τράπεζα της Ελλάδος

Ηγεσία και ακρόαση: «Πότε ήταν η τελευταία φορά που άκουσες κάποιον και άλλαξες γνώμη;»

Το πόσο πραγματικά ακούμε τον συνομιλητή μας και πόσο απλώς περιμένουμε τη σειρά μας για να απαντήσουμε θέτει στο επίκεντρο

Η εμπιστοσύνη στην ομάδα είναι στοίχημα ηγεσίας

Το να αναλαμβάνει ένας επικεφαλής όλες τις δουλειές μπορεί να μοιάζει με εγγύηση αποτελεσματικότητας.