Η Μαρία Βαφειάδου αναλαμβάνει τη θέση της Chief Commercial Officer στη ZIA INSURANCE

Η Μαρία Βαφειάδου, διακεκριμένη credit specialist, αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Commercial Officer της εταιρείας με στόχο να συμβάλει με την εμπειρία της στην ανάπτυξη του πελατολογίου της ZIA INSURANCE και να ενισχύσει περαιτέρω την ηγετική θέση της εταιρείας στον τομέα ασφάλισης πιστώσεων.

 Έχοντας περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας σε θέσεις ευθύνης στο συγκεκριμένο αντικείμενο, η Μαρία Βαφειάδου έρχεται να προσδώσει προστιθέμενη αξία στη ZIA INSURANCE καθώς θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση της εμπορικής δραστηριότητας αλλά και της στρατηγικής ανάπτυξης νέων εξειδικευμένων υπηρεσιών και προϊόντων που θα καλύψουν τις διαφοροποιημένες ανάγκες της αγοράς.

Η ZIA INSURANCE (www.ziainsurance.com) είναι μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με γραφεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Ειδικεύεται σε πρακτικές μεταξύ επιχειρήσεων και σε πολιτικές ασφαλίσεων, προσφέροντας επίσης εξατομικευμένες υπηρεσίες σε κάθε είδους πελάτη, παρέχοντας παράλληλα συμβουλευτική υποστήριξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*