Ισχυρή άνοδος στα μεγέθη του Ομίλου Allianz

Με ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης κινείται ο όμιλος της Allianz με άνοδο όλων των επιμέρους μεγεθών, την ώρα που καταγράφει το καλύτερο τρίμηνο σε επίπεδο λειτουργικής κερδοφορίας!

Συγκεκριμένα, κατέγραψε άνοδο 11,3% στα 3,2 δισ. ευρώ για τη περίοδο αυτή.

Ήδη για τους πρώτους 9 μήνες ο Όμιλος έχει πιάσει το στόχο του 82% για το σύνολο του έτους (12 δισ. ευρώ) σε επίπεδο σε επίπεδο λειτουργικών κερδών.

Ειδικότερα για τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο τα αποτελέσματα ήταν ισχυρά γεγονός που σύμφωνα με τη διοίκηση αποδεικνύει πως το επιχειρηματικό μοντέλο του Ομίλου βρίσκει ευκαιρίες από την ανάκαμψη των οικονομιών και των αγορών.

Οι κλάδοι Asset Management, Ζωής και Υγείας κατέγραψαν τα καλύτερα λειτουργικά αποτελέσματα τριμήνου ιστορικά, ενώ και ο κλάδος Περιουσίας διατηρεί την υψηλή δυναμική, παρά το περιβάλλον έντονων φυσικών καταστροφών.

“Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι ραγδαίες μακροοικονομικές αλλαγές αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα ασφαλιστών και asset managers για τη κοινωνία. Και τα σταθερά καλά μας αποτελέσματα αποδεικνύουν πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό με υγιείς οικονομικές αποδόσεις”, σημείωσε ο CEO κ. Oliver Bate

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*