MEGA BROKERS: O Γιώργος Δουκιανός νέος Digital Transformation Officer

Η Mega Brokers συστήνει Διεύθυνση Digital Transformation ορίζοντας τον κ. Γιώργο Δουκιανό ως νέο Digital Transformation Officer. 

Η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα φιλόδοξο πλάνο για τον ψηφιακό της μετασχηματισμό που αποτελεί κομμάτι των στρατηγικών της προτεραιοτήτων. Με τη νέα αυτή προσθήκη, τα έργα Πληροφορικής και Τεχνολογίας που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, θα επιταχυνθούν ενώ θα ξεκινήσουν και νέα έργα που η εταιρεία έχει προγραμματίσει. 

Ο κ. Δουκιανός διαθέτει ισχυρό IT background και προϋπηρεσία 18 ετών σε Ελλάδα και εξωτερικό, τόσο στη βιομηχανία τωνδικτύων υπολογιστών όσο και στην ασφαλιστική αγορά. Εξειδικευμένος σε Digital Transformation, Team Leading, Operations & Project Management, Risk and Compliance, Network Security & Administration έχει ηγηθεί πολλών έργων μετασχηματισμού και ανάπτυξης εταιρειών, με τις πλέον καινοτόμες τεχνολογικές και οργανωτικές λύσεις. 

Σκοπός της Διεύθυνσης είναι να αναπτύξει παρακολουθεί τις νέες τεχνολογίες, τους τρόπους ένταξής τους στη Mega Brokers και παράλληλα η αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών και των συνεργατών της εταιρείας. 

Ο κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής, τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά να καλωσορίζουμε νέα στελέχη στην οικογένεια της Μega Brokers. Είμαι πεπεισμένος ότι ο κ. Δουκιανός με την τεχνογνωσία και την εμπειρία του θα υποστηρίξει την εταιρεία στον ψηφιακό της μετασχηματισμό, δημιουργώντας αξία για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. 

Του εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα». 

Αντίστοιχα, ο κ. Γιώργος Δουκιανός δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύει προς το πρόσωπο μου, σε μια τόσο νευραλγική θέση, μια εταιρεία που είναι συνυφασμένη με την ποιότητα, την ανάπτυξη και τις διακρίσεις τα τελευταία χρόνια. Εύχομαι να βάλω το δικό μου λιθαράκι σε αυτήν την ομαδική προσπάθεια που πραγματοποιείται εδώ και δεκαετίες και να συνεισφέρω τα μέγιστα στην ποιότητα εξυπηρέτησης που επιθυμεί η Mega Brokers να έχει για όλους αυτούς που ανήκουν στην οικογένεια της» 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*