back to top
29.6 C
Athens
Τετάρτη 12 Αυγούστου 2026

Η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου στην PwC Ελλάδας

Η PwC Ελλάδας, με το βλέμμα στραμμένο στις συνεχείς αλλαγές που πραγματοποιούνται στο επιχειρηματικό περιβάλλον και με γνώμονα τις ανάγκες και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες της και η αγορά, ανακοινώνει τη δημιουργία ομάδας Real Estate στο Συμβουλευτικό της τμήμα.

Τη νεοσύστατη ομάδα διευθύνει η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου, ένα στέλεχος με μακρόχρονη εμπειρία στη διαχείριση ακίνητης περιουσίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

- Advertisement -

Η νέα ομάδα αποτελείται από στελέχη που διαθέτουν σημαντική και μακρόχρονη εμπειρία σε κάθε έκφανση του κλάδου Real Estate. Λειτουργώντας υπό την ευρύτερη ομάδα του Deals, θα προσφέρει υπηρεσίες αποτίμησης, διαχείρισης χαρτοφυλακίου, μεσιτείας καθώς και έρευνας, αξιοποιώντας τόσο την εξειδίκευση στην ελληνική αγορά, την υπάρχουσα τεχνολογία και εργαλεία όσο και τη δυναμική του παγκόσμιου δικτύου της PwC.

Η δημιουργία της νέας ομάδας εξειδικευμένων συμβούλων ενισχύει σημαντικά τις ήδη προσφερόμενες συμβουλευτικές, φορολογικές και ελεγκτικές υπηρεσίες συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Real Estate. Η ολιστική προσέγγιση που διαμορφώνει η PwC ενδυναμώνει περαιτέρω τη θέση της στην συγκεκριμένη αγορά ενθαρρύνοντας την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την αξιοποίηση διαφορετικών δεξιοτήτων ικανών να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις πιο σύνθετες προκλήσεις του κλάδου.

- Advertisement -

Η επικεφαλής της ομάδας, κα.Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου έχει εμπειρία πάνω από 22 χρόνια στον τομέα των Αποτιμήσεων και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών. Είναι Ορκωτή Εκτιμήτρια (MRICS), πιστοποιημένη από το Υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδας και Εξετάστρια Επαγγελματικής Επάρκειας του RICS. Το 2015, διορίστηκε ως Εντεταλμένη Σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), ενώ το 2017 εκλέχτηκε ως Εκτελεστική Πρόεδρος αναλαμβάνοντας έργα ιδιωτικοποίησης μεγάλης κλίμακας. Επίσης, έχει διατελέσει Ανώτερο Στέλεχος, υπεύθυνη για την αξιολόγηση και την ανάπτυξη ακινήτων σε πολυεθνικές εταιρείες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό όπως Cushman & Wakefield Proprius, Prudential UK, DTZ, Lamda Development LSH etc.

Ο Γιώργος Μακρυπίδης, Partner, Deals, PwC Ελλάδας δηλώνει σχετικά: “Ο κλάδος της ακίνητης περιουσίας παρουσιάζει προκλήσεις και ευκαιρίες, ειδικά σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον όπως της χώρας μας. Μέσα από τη διαρκή ενίσχυση των υπηρεσιών μας έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε στους πελάτες και την αγορά ολοκληρωμένες υπηρεσίες με την υπογραφή αξιοπιστίας της PwC. Είμαστε σίγουροι πως η νέα ομάδα Real Estate θα δημιουργήσει περαιτέρω αξία για τους πελάτες μας και την αγορά”

Η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου, Director, Real Estate Advisory, PwC Ελλάδας συμπληρώνει: “Η PwC αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, και αποτελεί πρόκληση για εμένα να συμβάλλω στην ενίσχυση των υπηρεσιών Real Estate, πάντα με στόχο την απάντηση στις ανάγκες των πελατών και της αγοράς. Η τεχνογνωσία της PwC, η ακεραιότητα που την χαρακτηρίζει καθώς και οι εξαιρετικές και έμπειρες ομάδες που την απαρτίζουν, αποτελούν το ιδανικό έδαφος για να εκπληρώσουμε το όραμα που έχουμε για τον κλάδο. Οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί, καθώς χαράσσουμε τη στρατηγική μας και χτίζουμε την επόμενη μέρα”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Τάσεις και προοπτικές του ασφαλιστικού κλάδου στην Κύπρο μέσα από την ετήσια έρευνα της PwC για τους CEOs

Tου Κωνσταντίνου Ρωσσίδη, Director, Υπεύθυνου Αναλογιστικών Υπηρεσιών PwC Κύπρου και Μέλους του Εκτελεστικού Συμβουλίου του ΣEK

Tι επιφυλάσσει η τράπεζα του μέλλοντος

Η ετοιμότητα των τραπεζών να αντιμετωπίσουν το ωστικό κύμα του δημογραφικού ζητήματος συζητήθηκε στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Αμερικάνικο Κολλέγιο και PwC: Μνημόνιο Συνεργασίας για ενδυνάμωση της νέας γενιάς ψηφιακών ηγετών

Η στρατηγική συνεργασία έχει στόχο να συνδέσει εκπαίδευση και αγορά εργασίας μέσα από καινοτομία, τεχνολογία και βιωματική μάθηση

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Σε καλύπτει η ασφάλεια αυτοκινήτου αν τρακάρεις… εν πλω;

Το Pricefox, κορυφαία πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφάλειας αυτοκινήτου, εξηγεί αναλυτικά τι ισχύει

NAK Insurance Brokers: Επενδύει στους ανθρώπους της και χτίζει το εργασιακό περιβάλλον του αύριο

Πώς η εταιρεία εφαρμόζει το Employer Branding ως καθημερινή επιχειρηματική πρακτική

Καλοκαίρι με… απρόοπτα: Η ασφάλιση στο επίκεντρο της καλοκαιρινής καθημερινότητας

Η καλοκαιρινή καμπάνια του Insurancemarket υπενθυμίζει ότι απρόβλεπτα περιστατικά μπορεί να προκύψουν ακόμη και στις πιο ανέμελες στιγμές

Generali: Ισχυρά αποτελέσματα το α΄ 6μηνο παρά τις φυσικές καταστροφές

Εξαιρετική ανάπτυξη κατέγραψε ο Όμιλος σε λειτουργικά και προσαρμοσμένα καθαρά αποτελέσματα, με συμβολή από όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Φυσικοθεραπεία: Η κίνηση ως βασικό εργαλείο πρόληψης και αποκατάστασης καρδιαγγειακών νοσημάτων

Εκστρατεία από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών με στόχο την ενσωμάτωση της κίνησης στην καθημερινότητα

Νέο Κέντρο Κυτταρικών και Γονιδιακών Θεραπειών στο νοσοκομείο «Παπανικολάου»

Θεραπείες που αποτελούν την αιχμή της σύγχρονης ιατρικής για σοβαρά αιματολογικά νοσήματα και σπάνιες γενετικές παθήσεις

Ανασφάλιστα ΙΧ: Αυστηρό πλαίσιο ελέγχων με όπλο την AI

Η ΑΑΔΕ ενεργοποιεί δύο νέα Γραφεία Διοικητικών Ελέγχων, αλλά –για πρώτη φορά– και ένα σύστημα ΤΝ για εξέταση ενστάσεων

Δήλωση Γ. Χατζηθεοδοσίου για τα αυξημένα κρούσματα ιού του Δυτικού Νείλου στην Αττική

Αν έγιναν έγκαιρα όσα και όπου χρειάζονταν διερωτάται ο Πρόεδρος του ΕΕΑ