back to top
27.9 C
Athens
Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2026

Κ. Σαΐας, Interasco: Συνεχίζουμε τη δυναμική μας πορεία, αύξηση παραγωγής 5,4% στο 6μηνο

Να συνεχίσει να είναι δίπλα σε κάθε ανάγκη πελάτη και Συνεργάτη επιδιώκει η INTERASCO, στοχεύοντας σε περαιτέρω μερίδια αγοράς.

Κατά τη διάρκεια των φετινών βραβεύσεων στο Costa Navarino των Συνεργατών που διακρίθηκαν, o διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Κάρολος Σαϊάς έδωσε το μήνυμα για την επόμενη μέρα.

- Advertisement -

Ευχαρίστησε τους Συνεργάτες για τις προσπάθειες τους εν μέσω δύσκολων συγκυριών παραθέτοντας επίσης θετικά στοιχεία για τη πορεία των μεγεθών της εταιρείας. Ειδικότερα, η INTERASCO σημείωσε αύξηση της παραγωγής κατά 2,3% (γεγονός που αποτυπώθηκε και στη κερδοφορία), την ώρα που η συνολική αύξηση της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς διαμορφώθηκε μόλις στο 0,4% στις Γενικές Ασφαλίσεις.

Όπως επεσήμανε επίσης το πρώτο εξάμηνο του 2021 η αύξηση της παραγωγής ανήλθε ακόμη ψηλότερα, στο 5,4%, και η διοίκηση προσδοκά περαιτέρω ενδυνάμωση σε παραγωγή και κερδοφορία ως το τέλος του έτους.

- Advertisement -

Στο μήνυμα του τόνισε μεταξύ άλλων: 

“Είναι χαρά μου που βρισκόμαστε μετά από πάρα πολύ καιρό υγιείς και ασφαλείς μαζί με τους Συνεργάτες μας σε μια πολύ όμορφη περιοχή της Ελλάδας για να βραβεύσουμε τους καλύτερους. Η Interasco το 2020 είχε αύξηση 2,3% στη παραγωγή της σε σύγκριση με αύξηση 0,4% στο σύνολο της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς στις Γενικές Ασφάλειες 

Η αύξηση αυτή αποτυπώθηκε και σε σημαντική αύξηση της κερδοφορίας 

Το πρώτο εξάμηνο του 2021 έχουμε σημαντική αύξηση της παραγωγής μας κατά 5,4% και πιστεύουμε πως αυτή η αύξηση θα ενδυναμωθεί ως το τέλος του έτους με παράλληλη αύξηση της κερδοφορίας 

Κατατασόμαστε σταθερά μεταξύ των πιο φερέγγυων ασφαλιστικών. Η μητρική μας εταιρεία Harell είναι ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός & χρηματοοικονομικός όμιλος του Ισραήλ με πάνω από 80 δισ. ευρώ assets under management. 2,7 δισ. ευρώ ίδια κεφάλαια και ετήσιο κύκλο ασφαλίστρων άνω των 6,9 δισ ευρώ.

Στην INTERASCO προβαίνουμε διαρκώς σε βελτιώσεις, σε αλλαγές των διαδικασιών, σε βελτιώσεις των καλύψεων των προϊόντων μας, σε βελτιώσεις του customer journey και σε δημιουργία νέων προϊόντων.

Στηρίζουμε και εμπιστευόμαστε τους Συνεργάτες μας οι οποίοι αποτελούν πολύτιμο σύμμαχο για το μέλλον της εταιρείας και είναι δίπλα μας σε κάθε μας βήμα.

Η INTERASCO παρείχε ήδη και προ πανδημίας προηγμένα ψηφιακά εργαλεία στους συνεργαζόμενους διαμεσολαβητές με τα οποία καλύπτεται όλο το φάσμα εργασιών εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων.

Δε θεωρούμε πως η τεχνολογία και η ανθρώπινη αλληλεπίδραση είναι αλληλοαποκλειόμενες. Πιστεύουμε σε ένα υβριδικό μοντέλο που προσφέρει στους πελάτες ταυτόχρονα την καλύτερη ψηφιακή και ανθρώπινη αλληλεπίδραση.

Θα συνεχίσουμε τη δυναμική μας πορεία, μεγαλώνοντας το μερίδιο αγοράς μας, λαμβάνοντας υπόψιν τις προκλήσεις και ευκαιρίες που διαμορφώνονται στην ελληνική και διεθνή ασφαλιστική βιομηχανία”.

Βάιος Κρόκος

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Interasco: Ασφάλιση αυτοκινήτου με επιλογές που προσαρμόζονται στις ανάγκες του οδηγού

Η φιλοσοφία του Easy Drive βασίζεται στην ευελιξία αλλά και στην ολοκληρωμένη προστασία

Καλοκαιρινές διακοπές με ασφάλεια: Η πρόληψη πριν από το ταξίδι κάνει τη διαφορά

Οι καλοκαιρινές αποδράσεις βρίσκονται στο επίκεντρο, όμως μαζί με τη χαλάρωση και την ξεγνοιασιά έρχεται και η ανάγκη για σωστή προετοιμασία.

Interasco: Ασφαλιστική κάλυψη για φοιτητές Erasmus με ολοκληρωμένη προστασία στο εξωτερικό

Η Interasco παρουσιάζει ένα εξειδικευμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα για φοιτητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus

Interasco: Ασφαλιστική κάλυψη για φοιτητές που συμμετέχουν στο Erasmus

Ολοκληρωμένη, ευέλικτη κάλυψη καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής στο εξωτερικό

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Χαμηλότερη η τιμολόγηση των ομολογιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάνω από 600 εκατ. οι εντολές

Υπερκάλυψη συναλλαγής x 3, θεσμικοί επενδυτές κυρίως από Γαλλία, Βρετανία, την 9η Σεπτεμβρίου στο Euro MTF Market

Λουκάς Γερασίμου: «Η τεχνολογία απλοποιεί τη διαδικασία και ο ασφαλιστικός σύμβουλος δίνει νόημα στην επιλογή»

O Tied Agency Sales Leader του Ομίλου Interamerican μιλά στον Λάμπρο Ρόδη για την «επόμενη ημέρα» του κλάδου

S&P για τους αντασφαλιστές ενόψει «Rendez-Vous de Septembre»

Mε ιστορία άνω των 60 ετών, το RVS θα συγκεντρώσει 5-9/9 στο Πριγκιπάτο του Μονακό αντασφαλιστές, μεσίτες, underwriters, επενδυτές, πελάτες

Από την Comergon στην GrECo Hellas: Ένα νέο κεφάλαιο για τη διαχείριση κινδύνων στην Ελλάδα

Επίσημη παρουσίαση του brand στην ελληνική αγορά με αποκλειστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29/9 στην Αθήνα

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Την Κυριακή το μεσημέρι τα εγκαίνια του περιπτέρου του ΕΕΑ στην 90ή ΔΕΘ

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων και της επιχειρηματικής κοινότητας

Παράταση προθεσμίας εγγραφής στο πρόγραμμα «EIAS Certified Specialist in Group Insurance and Corporate Risk Underwriting»

Δυνατότητα εγγραφής έως Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 14:00 αλλά και έκπτωσης μέσω εγγραφής στην EIAS Alumni Society

Στην κορυφή της ψηφιακής καινοτομίας η Anytime Romania – Το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Τσακνάκης

Μια στιγμή που επιβεβαιώνει τη θέση της Anytime στη νέα γενιά των ψηφιακών ασφαλιστικών μοντέλων

Χαμηλότερη η τιμολόγηση των ομολογιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάνω από 600 εκατ. οι εντολές

Υπερκάλυψη συναλλαγής x 3, θεσμικοί επενδυτές κυρίως από Γαλλία, Βρετανία, την 9η Σεπτεμβρίου στο Euro MTF Market