back to top
33 C
Athens
Σάββατο 27 Ιουνίου 2026

Τι έγινε στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΟΑΔ

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης, η Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ΠΟΑΔ.

Από την αρχή της διαδικασίας υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από τους εκπροσώπους των Σωματείων που απαρτίζουν την ΠΟΑΔ με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα θερμό αποδεικνύοντας στην πράξη, τόσο την ενότητα του κλάδου όσο και την συστράτευση δυνάμεων γύρω από την Ομοσπονδία.

- Advertisement -

Το γεγονός ότι το Δ.Σ. επέλεξε την δεδομένη χρονική στιγμή να αποκεντρώσει την σημαντικότερη δημοκρατική διαδικασία ενός συνδικαλιστικού οργάνου εκτός της έδρας της, όχι μόνο έδωσε το στίγμα του νέου κύκλου εξωστρέφειας της ΠΟΑΔ αλλά ταυτόχρονα ενθουσίασε τους συμμετέχοντες της ενώπιων των οποίων δεσμεύτηκε για αντίστοιχες ενέργειες στο μέλλον.

Μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της Γενικής Συνέλευσης ήταν η επικύρωση εγγραφής των πέντε νέων Σωματείων (Θεσσαλονίκης, Έβρου, Ροδόπης, Μαγνησίας & Ημαθίας) που εντάχτηκαν στην ΠΟΑΔ μετά την τελευταία Γενική Συνέλευση το 2019, καθώς και η ψήφιση της τροποποίησης του Καταστατικού της Ομοσπονδίας που δίνει ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες διεύρυνσης και εκπροσώπησης του Κλάδου της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, από εκείνες που είχε μέχρι τώρα.

- Advertisement -

Σε κλίμα ιδιαίτερης συγκινησιακά φόρτισης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης (Τάκης) Μιχαλόπουλος, ανακοίνωσε ότι για προσωπικούς λόγους, αποχωρεί από την ηγεσία της και την θέση του Πρόεδρου αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΔ, κ Ηλίας Τσολάκης.

όπως έγραψε το IW: Νέος πρόεδρος της ΠΟΑΔ ο Ηλίας Τσολάκης

Ο κ. Μιχαλόπουλος ευχαρίστησε το Δ.Σ. για την εξαιρετική και παραγωγική συνεργασία και δεσμεύτηκε να παραμείνει ενεργός συμπαραστάτης των προσπαθειών του νέου Προέδρου και να τον συνδράμει από την θέση του Α’ Αντιπροέδρου. Στον κ. Μιχαλόπουλο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την πολυετή και πολυεπίπεδη προσφορά του στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση.

Μετά το πέρας της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, ακολούθησε ανοιχτή εκδήλωση την οποία τίμησαν απευθύνοντας Χαιρετισμό οι:

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, δια του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Υποδομών, κ. Πάρη Μπίλλια.

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Ζορπίδης, δια της Α ́ Αντιπροέδρου κ. Χρυσάνθης Γεωργιάδου – Γρανούζη.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, κ. Αντώνης Ροκάκης δια του Υπεύθυνου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων της Δ.Ε. του Επιμελητήριου και Αν. Γεν. Γραμματέα της ΠΟΑΔ, κ. Δημήτρη Μουντάκη.

Ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων της Δ.Ε. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Κυριάκος Μερελής.

Ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Δαδούδης, στον οποίον απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα, για την προσφορά του πυροσβεστικού σώματος στην κοινωνία των πολιτών.

Η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος κ. Μαργαρίτα Αντωνάκη.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών ΣΔΑΕ, κ. Άρης Βασιλειάδης.

Η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων, κ. Θεοδώρα Γουργούλη.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και των Χαιρετισμών ακολούθησε cocktail στο Roof Garden του Ξενοδοχείου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΠΟΑΔ: Η ασφάλιση αστικής ευθύνης αποτελεί ασπίδα προστασίας για τις επιχειρήσεις εστίασης

Σε έναν κλάδο που βασίζεται στην εμπιστοσύνη των πελατών, η ολοκληρωμένη προστασία συμβάλλει ουσιαστικά στη θωράκιση της επιχειρηματικής δραστηριότητας

Ιδρύεται Σωματείο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στη Χαλκιδική – Ενημερωτική εκδήλωση στις 20 Μαΐου

Στο πλαίσιο πρωτοβουλίας για την ενίσχυση της συλλογικής εκπροσώπησης του κλάδου στην περιοχή, με τη συμμετοχή της ΠΟΑΔ

ΠΟΑΔ: Να μη γίνουμε Ιφιγένεια εν Αυλίδι για να φυσήξει ούριος άνεμος στον κλάδο υγείας

Ανακοίνωση της ΠΟΑΔ μετά τη συνάντηση φορέων της διαμεσολάβησης με τον CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής Δ. Μαζαράκη

Προσδοκίες για εκτόνωση της έντασης στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση – Συνάντηση με την Εθνική Ασφαλιστική

Μετά τη μεγάλη κινητοποίηση, οι θεσμικοί εκπρόσωποι της διαμεσολάβησης συναντήθηκαν εντέλει και σε καλό κλίμα με τη διοίκηση της εταιρείας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 6,24% ο ΕΔΑ του 2024

Δείτε την αναλυτική ανακοίνωση

Η νέα αξία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

Στην ενότητα με θέμα «Η νέα αξία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης», θεσμικό χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Κωστής Αλφιέρης, Γενικός Γραμματέας Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβήτων Ελλάδος (ΕΑΔΕ) & Πρόεδρος, Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ)

Ασφαλιστικοί πράκτορες: Από την πώληση, στη συμβουλευτική κινδύνου

Το 19th Insurance Conference, αποτελεί την κορυφαία πλατφόρμα στρατηγικού διαλόγου για την ελληνική ασφαλιστική αγορά

ΤτΕ: Διαδικτυακό Εργαστήριο για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή και τον ρόλο της ασφάλισης – Βίντεο

Θεσμικοί εκπρόσωποι από την Ελλάδα και το εξωτερικό ανέλυσαν το κενό προστασίας, ενώ παρουσίασαν καλές πρακτικές, μελέτες περιπτώσεων και σχετικά προϊόντα

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Ευτελούς αξίας ασφάλιστρα αυτοκινήτου, τι μας είπε ο Νικόλαος Μακρόπουλος

Είχε, για μία ακόμα φορά, το θάρρος ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστικής να αναφερθεί στη ριζωμένη εμπορική πολιτική των ΕΠΥ

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 6,24% ο ΕΔΑ του 2024

Δείτε την αναλυτική ανακοίνωση

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Χορηγός της συμμετοχής «Flandy»-Στεφανή στο 70ό Ράλλυ Ακρόπολις!

Όπως επισήμανε ο CEO Ν. Μακρόπουλος, η εταιρεία στηρίζει ενεργά δράσεις που προάγουν το πνεύμα της προσπάθειας, των υψηλών επιδόσεων και της αριστείας

Γ. Καραβίας: «Φτάνουμε εκεί που δεν πηγαίνει κανείς»

Τι δήλωσε ο ιδρυτής και CEO της Karavias κατά τη βράβευσή του στο 19th Insurance Conference – #inco26

DOTSOFT ΑΕ: Στρατηγική επένδυση για επιτάχυνση ανάπτυξης και διεθνούς παρουσίας

Τι σηματοδοτεί η απόκτηση μειοψηφικού ποσοστού συμμετοχής από το επενδυτικό κεφάλαιο Diorama Investments II RAIF