back to top
31.9 C
Athens
Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2026

ERGO Ασφαλιστική: Μέγας Χορηγός του 9ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 9ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας ύστερα από δύο χρόνια απουσίας εξαιτίας της πανδημίας. Η ERGO Ασφαλιστική, για ακόμα μία χρονιά, υποστήριξε ως Μέγας Χορηγός τον αγώνα, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής.

Η κορυφαία αυτή διοργάνωση, εφεξής θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, ενώ κάθε χρόνο, θα προηγείται του αγώνα μια εβδομάδα από πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις, αφιερωμένες στο μεγάλο δημιουργό, σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων.

- Advertisement -

Φέτος, στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού συμμετείχαν συνολικά περίπου 10.000 δρομείς, που κατέκλυσαν τους δρόμους της Αθήνας με χαμόγελα και θετική ενέργεια. Το αθλητικό αυτό γεγονός, που αποτελεί την πρώτη μαζική διοργάνωση αγώνα δρόμου κατά την περίοδο της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε με συνθήκες ασφάλειας, τηρώντας τα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου. Έντονη ήταν και η παρουσία της ERGO κατά τη διάρκεια του αγώνα, τόσο στην αφετηρία με το περίπτερό της όσο και κατά μήκος της διαδρομής με το “ERGO dj booth” και τους Εμψυχωτές της, που ενθάρρυναν κι υποστήριζαν όλους τους δρομείς σε κάθε τους βήμα, μέχρι τον τερματισμό. Από τη μεγάλη αυτή γιορτή, δεν θα μπορούσε να λείπει και η ERGO Running Team, που έδωσε δυναμικό «παρών» μετρώντας 200 μέλη καθώς και τη συμμετοχή του CEO της εταιρείας, κ. Νίκου Αντιμησάρη.

Ο κ. Αντιμησάρης, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές και όλα τα μέλη της ομάδας, δήλωσε «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που βίωσα κι εγώ αυτήν τη μοναδική δρομική εμπειρία και ένιωσα τη χαρά της συμμετοχής στον αγώνα και του τερματισμού. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η ERGO συνεχίζει να συμβάλλει στην ανάδειξη των αθλητικών ιδεωδών και του “ευ αγωνίζεσθαι”, στηρίζοντας κάθε έργο με αξία για την κοινωνία. Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι ένα σπουδαίο έργο, καθώς αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αθλητικούς θεσμούς της χώρας μια γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού. Είναι τιμή μας, λοιπόν, να υποστηρίζουμε ως Μέγας Χορηγός τη σημαντική αυτή γιορτή της χώρας και να βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους που θέτουν στόχους κι αγωνίζονται με επιμονή και θέληση να τους επιτύχουν.»

- Advertisement -

Πόλος έλξης του κόσμου ήταν το περίπτερο της εταιρείας, όπου φιλοξενούσε τη δράση “Γίνε κι εσύ ένας κρίκος της αλυσίδας προσφοράς”. Η ERGO πιστή στη δέσμευσή της να ενεργεί ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία οργάνωσε τη δράση αυτή με στόχο να ενισχύσει οικονομικά το Εθνικό Σύστημα Υγείας, προάγοντας παράλληλα την άθληση για την προστασία της υγείας μας. Οι συμμετέχοντες έκαναν ποδήλατο για 1 λεπτό με εικονική περιήγηση στη διαδρομή του αγώνα μέσω οθόνης και η εταιρεία θα μετατρέψει τα συνολικά χιλιόμετρα σε δωρεά στο Ε.Σ.Υ. Η εταιρεία θα συνεχίσει την υλοποίηση της δράσης αυτής και στους υπόλοιπους δρομικούς αγώνες που στηρίζει με τη χορηγία της στον ΣΕΓΑΣ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Θεόδωρος Κοκκάλας: Η επόμενη μεγάλη κρίση για τις ΜμΕ μπορεί να έρθει από μια κυβερνοεπίθεση

Ο COO της ERGO International εξηγεί πώς ένα διαχειρίσιμο περιστατικό μπορεί να εξελιχθεί για μια μικρότερη επιχείρηση σε υπαρξιακή απειλή

Θεόδωρος Κοκκάλας: Η Κίνα στο επίκεντρο της διεθνούς στρατηγικής της ERGO

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε πρόσφατα στη χώρα ο Πρόεδρος ΔΣ της ERGO International και COO του Ομίλου

Καλοκαίρι χωρίς απρόοπτα: Χρήσιμες συμβουλές για προστασία από τη ζέστη και τον ήλιο

Το μήνυμα της ERGO Hellas είναι σαφές: το καλοκαίρι μπορεί να είναι περισσότερο ξέγνοιαστο όταν η σωστή προετοιμασία γίνεται μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας

Η ERGO ανακηρύσσεται επίσημος συνεργάτης της Ατλέτικο Μαδρίτης

Η πολυετής συνεργασία ενισχύει την παγκόσμια παρουσία του ομίλου και υποστηρίζει την επιχειρηματική και εμπορική στρατηγική του στην Ισπανία

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Χαμηλότερη η τιμολόγηση των ομολογιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάνω από 600 εκατ. οι εντολές

Υπερκάλυψη συναλλαγής x 3, θεσμικοί επενδυτές κυρίως από Γαλλία, Βρετανία, την 9η Σεπτεμβρίου στο Euro MTF Market

Λουκάς Γερασίμου: «Η τεχνολογία απλοποιεί τη διαδικασία και ο ασφαλιστικός σύμβουλος δίνει νόημα στην επιλογή»

O Tied Agency Sales Leader του Ομίλου Interamerican μιλά στον Λάμπρο Ρόδη για την «επόμενη ημέρα» του κλάδου

Με Digital Insurance Hub η INTERLIFE αναβαθμίζει την ψηφιακή εμπειρία συνεργατών και ασφαλισμένων

Μέσω συμφωνίας με την COGNITY η ασφαλιστική επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των πληροφοριακών της συστημάτων

Ομόλογο συνολικής αξίας 200 εκατ. ευρώ από την Εθνική Ασφαλιστική με επιτόκιο 7,25%

Οι δύο νέες εκδόσεις αντικαθιστούν παλαιό ομόλογο της ΕΤΕ και στόχο έχουν να ενισχύσουν τα κεφάλαια Tier I και ΙΙ

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Την Κυριακή το μεσημέρι τα εγκαίνια του περιπτέρου του ΕΕΑ στην 90ή ΔΕΘ

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων και της επιχειρηματικής κοινότητας

Παράταση προθεσμίας εγγραφής στο πρόγραμμα «EIAS Certified Specialist in Group Insurance and Corporate Risk Underwriting»

Δυνατότητα εγγραφής έως Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 14:00 αλλά και έκπτωσης μέσω εγγραφής στην EIAS Alumni Society

Στην κορυφή της ψηφιακής καινοτομίας η Anytime Romania – Το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Τσακνάκης

Μια στιγμή που επιβεβαιώνει τη θέση της Anytime στη νέα γενιά των ψηφιακών ασφαλιστικών μοντέλων

Χαμηλότερη η τιμολόγηση των ομολογιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάνω από 600 εκατ. οι εντολές

Υπερκάλυψη συναλλαγής x 3, θεσμικοί επενδυτές κυρίως από Γαλλία, Βρετανία, την 9η Σεπτεμβρίου στο Euro MTF Market