back to top
23.7 C
Athens
Τρίτη 5 Μαΐου 2026

Ξεκινά τη λειτουργία του το νέο Κέντρο των Παιδικών Χωριών SOS στο Ηράκλειο, με τη στήριξη της Groupama

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν, την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2025, τα εγκαίνια του νέου κτηρίου που θα στεγάσει το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS στο Ηράκλειο Κρήτης. Τη χρηματοδότηση του έργου ανακαίνισης του χώρου ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου η Groupama Ασφαλιστική, επιβεβαιώνοντας, για ακόμα μια φορά, τη στενή σχέση αλλά και τη διαχρονική της στήριξη στα Παιδικά Χωριά SOS.

Ο νέος χώρος που δημιουργήθηκε, συνολικής επιφάνειας 230 τ.μ., θα φιλοξενήσει τις σημαντικές δράσεις εκπαίδευσης, θεραπείας, ψυχολογικής υποστήριξης, αλλά και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του Κέντρου Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας και του Προγράμματος Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης των Παιδικών Χωριών SOS, προσφέροντας ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον για τη στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

- Advertisement -

Στα εγκαίνια παρέστησαν περίπου 200 καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένου σημαντικών εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και κοινωνικών φορέων. Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, κ.κ.Ευγένιος, ο Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Αλέξης Καλοκαιρινός, η Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS, κα Ρενάτα Βαλμά, εκπρόσωποι από τα Παιδικά Χωριά SOS, ενώ τη Groupama Ασφαλιστική εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Χρήστος Κάτσιος.

- Advertisement -

Η εκδήλωση προσέφερε την ευκαιρία για περαιτέρω συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των καλεσμένων, ενισχύοντας τη δέσμευση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για τη στήριξη κοινωνικών πρωτοβουλιών που έχουν σαν στόχο την υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου, ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, Χρήστος Κάτσιος, σχολίασε: «Στη Groupama Ασφαλιστική τοποθετούμε διαχρονικά τον άνθρωπο στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας. Τα Παιδικά Χωριά SOS έχουν να παρουσιάσουν σπουδαίο έργο σε παιδιά και οικογένειες και εμείς έχουμε επιλέξει, συνειδητά, να βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό τους. Είμαστε βέβαιοι ότι, στη νέα μονάδα του Οργανισμού στο Ηράκλειο, τα Παιδικά Χωριά SOS θα συνεχίσουν να προσφέρουν αγάπη, ασφάλεια και πολύτιμες υπηρεσίες σε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη, και είμαστε πραγματικά ευτυχείς που αποτελούμε μέρος αυτής της προσπάθειας.».

Σχετικές δημοσιεύσεις

«αν ήξερες!»: Γιατί η ασφαλιστική διαμεσολάβηση αποτελεί επάγγελμα με προοπτική και ουσία

Η σειρά vidcast «αν ήξερες!» του insuranceworld.gr συνεχίζει δυναμικά, επιχειρώντας να αναδείξει, με απλό και ουσιαστικό τρόπο, κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ασφάλιση και τον ρόλο της στη σύγχρονη κοινωνία.

Πασχαλινό Bazaar στα γραφεία της Groupama Ασφαλιστικής για καλό σκοπό

Την Παρασκευή 3 Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 14:00, στα γραφεία της εταιρείας στη Ν. Σμύρνη

Νέα τιμολογιακή πολιτική και προγράμματα αυτοκινήτου από την Groupama Ασφαλιστική

Η καινούρια τιμολογιακή προσέγγιση ενσωματώνει προηγμένα πολυπαραγοντικά μοντέλα, ενώ η γκάμα προγραμμάτων προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα

Το ΠΑΡΟΝ υποδέχτηκε με ενότητα και αισιοδοξία τη νέα χρονιά

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, συνεργάτες και εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών, στην ξεχωριστή εκδήλωση κοπής πίτας που διοργάνωσε το ασφαλιστικό γραφείο

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στρατηγική συνεργασία με τον Νικήτα Ε. Κουτσουράη ανακοίνωσε η Karavias

Το έμπειρο στέλεχος θα συμβάλει στην ανάπτυξη νέων προϊόντων με έμφαση στην καινοτομία

Mega Brokers: Πάνω από 1 εκατ. ευρώ επιβράβευση για συνεργάτες και προσωπικό

Bonus, επιπλέον αμοιβές και παροχές επισφραγίζουν την επιτυχία του 2025

Η Εθνική Ασφαλιστική για 10η χρονιά στο πλευρό του No Finish Line Athens

Περισσότερες από 2.200 συμμετοχές εργαζομένων και 24.661 χιλιόμετρα για καλό σκοπό

Αλλεργίες και οδήγηση – ένας υποτιμημένος κίνδυνος την άνοιξη

Ειδικοί, όπως η Apeiron Insurance Project, επισημαίνουν ότι το πρόβλημα συγκέντρωσης συχνά επιδεινώνεται από τη χρήση αντιισταμινικών φαρμάκων

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Στρατηγική συνεργασία με τον Νικήτα Ε. Κουτσουράη ανακοίνωσε η Karavias

Το έμπειρο στέλεχος θα συμβάλει στην ανάπτυξη νέων προϊόντων με έμφαση στην καινοτομία

Mega Brokers: Πάνω από 1 εκατ. ευρώ επιβράβευση για συνεργάτες και προσωπικό

Bonus, επιπλέον αμοιβές και παροχές επισφραγίζουν την επιτυχία του 2025

Η Εθνική Ασφαλιστική για 10η χρονιά στο πλευρό του No Finish Line Athens

Περισσότερες από 2.200 συμμετοχές εργαζομένων και 24.661 χιλιόμετρα για καλό σκοπό

Αλλεργίες και οδήγηση – ένας υποτιμημένος κίνδυνος την άνοιξη

Ειδικοί, όπως η Apeiron Insurance Project, επισημαίνουν ότι το πρόβλημα συγκέντρωσης συχνά επιδεινώνεται από τη χρήση αντιισταμινικών φαρμάκων

Stress Meter 2026: Πόσο στρεσαρισμένοι είμαστε στην Ελλάδα

Τα ευρήματα έρευνας των ΕΠΑΨΥ και Uber δείχνουν ότι το άγχος για τους περισσότερους αποτελεί καθημερινότητα – Ποιοι οι σημαντικοί παράγοντες κινδύνου