back to top
16.1 C
Athens
Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2026

Ξεκινά τη λειτουργία του το νέο Κέντρο των Παιδικών Χωριών SOS στο Ηράκλειο, με τη στήριξη της Groupama

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν, την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2025, τα εγκαίνια του νέου κτηρίου που θα στεγάσει το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS στο Ηράκλειο Κρήτης. Τη χρηματοδότηση του έργου ανακαίνισης του χώρου ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου η Groupama Ασφαλιστική, επιβεβαιώνοντας, για ακόμα μια φορά, τη στενή σχέση αλλά και τη διαχρονική της στήριξη στα Παιδικά Χωριά SOS.

Ο νέος χώρος που δημιουργήθηκε, συνολικής επιφάνειας 230 τ.μ., θα φιλοξενήσει τις σημαντικές δράσεις εκπαίδευσης, θεραπείας, ψυχολογικής υποστήριξης, αλλά και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του Κέντρου Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας και του Προγράμματος Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης των Παιδικών Χωριών SOS, προσφέροντας ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον για τη στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

- Advertisement -

Στα εγκαίνια παρέστησαν περίπου 200 καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένου σημαντικών εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και κοινωνικών φορέων. Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, κ.κ.Ευγένιος, ο Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Αλέξης Καλοκαιρινός, η Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS, κα Ρενάτα Βαλμά, εκπρόσωποι από τα Παιδικά Χωριά SOS, ενώ τη Groupama Ασφαλιστική εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Χρήστος Κάτσιος.

- Advertisement -

Η εκδήλωση προσέφερε την ευκαιρία για περαιτέρω συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των καλεσμένων, ενισχύοντας τη δέσμευση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για τη στήριξη κοινωνικών πρωτοβουλιών που έχουν σαν στόχο την υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου, ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, Χρήστος Κάτσιος, σχολίασε: «Στη Groupama Ασφαλιστική τοποθετούμε διαχρονικά τον άνθρωπο στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας. Τα Παιδικά Χωριά SOS έχουν να παρουσιάσουν σπουδαίο έργο σε παιδιά και οικογένειες και εμείς έχουμε επιλέξει, συνειδητά, να βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό τους. Είμαστε βέβαιοι ότι, στη νέα μονάδα του Οργανισμού στο Ηράκλειο, τα Παιδικά Χωριά SOS θα συνεχίσουν να προσφέρουν αγάπη, ασφάλεια και πολύτιμες υπηρεσίες σε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη, και είμαστε πραγματικά ευτυχείς που αποτελούμε μέρος αυτής της προσπάθειας.».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Groupama Ασφαλιστική ανανεώνει με ακόμη υψηλότερες επιδόσεις την πιστοποίηση ETHOS Platinum

Οι αρχές ESG ενσωματώνονται απόλυτα στη λήψη αποφάσεων και στη δημιουργία διαχρονικής αξίας για τους ασφαλισμένους, τους (συν)εργαζομένους και την κοινωνία

Groupama: Το Expert Nature Protect και η ασφάλιση επιχειρήσεων απέναντι στις φυσικές καταστροφές

Στα οφέλη του προγράμματος συμπεριλαμβάνονται οι ξεκάθαροι όροι, το προσιτό κόστος και η γρήγορη καταβολή αποζημίωσης

Groupama Ασφαλιστική: Αποστολή στη Λυών με επίλεκτους συνεργάτες

Ένα ξεχωριστό ταξίδι στη Γαλλία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν κορυφαίοι συνεργάτες και στελέχη της εταιρείας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ο Πάνος Λελεδάκης σε διεθνές webinar για την τεχνητή νοημοσύνη

Στη διεθνή συζήτηση για τον μετασχηματισμό των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών συμμετέχει ο Πάνος Λελεδάκης, Founder

Η Designia Insurance Brokers κεντρικός χορηγός στο Leadership Summit της ΕΑΣΕ στη Θεσσαλονίκη

Η αποτυχία ως αφετηρία μάθησης και εξέλιξης βρέθηκε στο επίκεντρο του Leadership Summit της Ένωσης Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων

Insurance Europe: Ζητά ουσιαστική απλούστευση του Digital Omnibus

Την ανάγκη για ένα πιο συνεκτικό και λειτουργικό ευρωπαϊκό ψηφιακό πλαίσιο υπογραμμίζει η Insurance Europe, σχολιάζοντας τη διαπραγματευτική θέση

Ο CEO της Generali Hellas  Πάνος Δημητρίου  συμμετέχει ενεργά στο IRONMAN 70.3 Costa Navarino

Με προσωπική συμμετοχή και όχι μόνο με την ιδιότητα του επικεφαλής της εταιρείας, ο CEO της Generali Hellas, Πάνος Δημητρίου

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ο Πάνος Λελεδάκης σε διεθνές webinar για την τεχνητή νοημοσύνη

Στη διεθνή συζήτηση για τον μετασχηματισμό των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών συμμετέχει ο Πάνος Λελεδάκης, Founder

AIG Greece: Άμεση υποστήριξη σε περιστατικά κυβερνοασφάλειας μέσω του First Response

Στην έγκαιρη διαχείριση των κυβερνοκινδύνων εστιάζει η AIG Greece, αναδεικνύοντας τη σημασία της άμεσης κινητοποίησης όταν υπάρχουν ενδείξεις ψηφιακής απειλής.

Η Designia Insurance Brokers κεντρικός χορηγός στο Leadership Summit της ΕΑΣΕ στη Θεσσαλονίκη

Η αποτυχία ως αφετηρία μάθησης και εξέλιξης βρέθηκε στο επίκεντρο του Leadership Summit της Ένωσης Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων

Πώς να μη χαθεί η φιλοδοξία των νέων εργαζομένων

Η φιλοδοξία χωρίς εμπειρία μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Η εμπειρία, όμως, δεν αποκτάται χωρίς προσπάθεια, πρωτοβουλία και δοκιμές.

Insurance Europe: Ζητά ουσιαστική απλούστευση του Digital Omnibus

Την ανάγκη για ένα πιο συνεκτικό και λειτουργικό ευρωπαϊκό ψηφιακό πλαίσιο υπογραμμίζει η Insurance Europe, σχολιάζοντας τη διαπραγματευτική θέση