back to top
26.2 C
Athens
Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2026

Τιμητική βράβευση της Υδρογείου Ασφαλιστικής από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

…για το πρόγραμμα «Όλη η Υδρόγειος ένα Σπίτι». Το πρόγραμμα επεκτείνεται και για το 2025, στηρίζοντας ακόμη περισσότερους ογκολογικούς ασθενείς από την επαρχία με δωρεάν στέγαση και ψυχοκοινωνική φροντίδα.

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική τιμήθηκε από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (Ε.Α.Ε.) για το πρόγραμμα «Όλη η Υδρόγειος ένα Σπίτι», που προσφέρει δωρεάν στέγαση σε ογκολογικούς ασθενείς από την επαρχία κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους στην Αθήνα. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής, σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ε.Α.Ε. στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου και τον εορτασμό των 67 χρόνων από την ίδρυσή της.

- Advertisement -

«Η διάκριση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα και για όλη την οικογένεια της Υδρογείου Ασφαλιστικής» δήλωσε σχετικά ο κ. Κασκαρέλης, συνεχίζοντας: «Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση μιας πρωτοβουλίας που ξεκίνησε από μια απλή, αλλά ουσιαστική σκέψη: να βρεθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δίνουν τη δυσκολότερη μάχη της ζωής τους. Ως ασφαλιστική εταιρεία, αποστολή μας είναι να προσφέρουμε αίσθημα σιγουριάς και προστασίας. Αυτό το αίσθημα θέλαμε να επεκτείνουμε μέσα από το πρόγραμμα “Όλη η Υδρόγειος ένα Σπίτι”. Σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στέγη και υποστήριξη, επιδιώκοντας να απαλύνουμε το φορτίο αυτών των ανθρώπων και των οικογενειών τους».

- Advertisement -

Στόχος του προγράμματος «Όλη η Υδρόγειος ένα Σπίτι» είναι η πρακτική και ψυχολογική στήριξη ογκολογικών ασθενών και των οικογενειών τους, παρέχοντας πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα για όσο διάστημα διαρκεί η θεραπεία τους στην Αθήνα. Από τον Ιανουάριο του 2024 έως σήμερα, το πρόγραμμα έχει καλύψει 681 διανυκτερεύσεις, φιλοξενώντας 29 ασθενείς και τους συνοδούς τους. Πέραν της στέγασης, το πρόγραμμα προσφέρει ολοκληρωμένη ψυχοκοινωνική υποστήριξη, η οποία περιλαμβάνει ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες και τακτικές συναντήσεις ψυχολογικής υποστήριξης για τους ασθενείς και όσα μέλη των οικογενειών τους το επιθυμούν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες της πολιτικής, επιστημονικής και κοινωνικής ηγεσίας της χώρας, όπως ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικήτας Κακλαμάνης, ο Υφυπουργός Υγείας, κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, και η μεγάλη ευεργέτιδα της Ε.Α.Ε. , κυρία Μαριάννα Λάτση.

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία έχουν δεσμευτεί να συνεχίσουν την υλοποίηση του προγράμματος «Όλη η Υδρόγειος ένα Σπίτι» και για το 2025, με στόχο να επεκταθεί η παροχή στέγασης και να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των ασθενών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

H Υδρόγειος Ασφαλιστική επεκτείνει με Digital Twin τις εγκαταστάσεις της

Αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες Internet of Things, real-time monitoring και ανάλυσης δεδομένων στο πλαίσιο της εταιρικής στρατηγικής βιωσιμότητας

Η νέα «μάχη» των ασφαλιστικών στα social media

Η ασφάλιση δεν περιμένει πλέον τον πελάτη να χτυπήσει την πόρτα του γραφείου

Ασφαλιστική κάλυψη για μαθητές και σπουδαστές απέναντι στα απρόοπτα από την Υδρόγειο

Σε περίπτωση ατυχήματος κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικών ή αθλητικών δραστηριοτήτων

Διακοπές με… ανοιχτή πρόσκληση στους διαρρήκτες – Οι κινήσεις που μπορούν να προστατεύσουν την κατοικία

Πρακτικές συμβουλές από την Υδρόγειο Ασφαλιστική, που δεν αφορούν μόνο τις κλειδαριές και τα συστήματα ασφαλείας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η ECG επενδύει στην εξωστρέφεια και αναδεικνύει τον ρόλο της ασφάλισης – Ο Ν. Βαγιάννης για τα εργαλεία που χρειάζονται οι ελληνικές επιχειρήσεις στις...

H στρατηγική που παρουσίασε ο CEO στην πρόσφατη εκδήλωση του ΥΠΕΞ κινείται πέρα από την παραδοσιακή λογική της ασφάλισης εξαγωγικών πιστώσεων

Ενεργότερη η παρουσία της Atradius Greece στη διαμεσολάβηση

Συμμετοχή της Atradius στην ετήσια εκδήλωση του ΣΕΜΑ, σε μια συγκυρία κατά την οποία η αγορά αναζητά νέα εργαλεία

Η Τειρεσίας στη ΔΕΘ σε διάλογο με τράπεζες και επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας

Επίκεντρο των συναντήσεων, η αξιόπιστη πληροφορία, οι σύγχρονες ανάγκες του χρηματοπιστωτικού-επιχειρηματικού οικοσυστήματος και οι νέες της υπηρεσίες

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Εθνική Ασφαλιστική, NN, Generali, Groupama: Οι στόχοι για το 2027 και οι ανοιχτές διαφωνίες της αγοράς

Μεγάλο εμπόδιο η αρρύθμιστη αγορά της ιδιωτικής υγείας

H Υδρόγειος Ασφαλιστική επεκτείνει με Digital Twin τις εγκαταστάσεις της

Αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες Internet of Things, real-time monitoring και ανάλυσης δεδομένων στο πλαίσιο της εταιρικής στρατηγικής βιωσιμότητας

Έρευνα EY: To frontier ΑΙ αλλάζει τα δεδομένα κυβερνοασφάλειας

Πάνω από 1 στα 3 assets ενός οργανισμού στη «ζώνη ευπάθειας», ανεπαρκής πλέον η στρατηγική προστασίας μόνο των «πολυτιμότερων περιουσιακών στοιχείων»

Η ECG επενδύει στην εξωστρέφεια και αναδεικνύει τον ρόλο της ασφάλισης – Ο Ν. Βαγιάννης για τα εργαλεία που χρειάζονται οι ελληνικές επιχειρήσεις στις...

H στρατηγική που παρουσίασε ο CEO στην πρόσφατη εκδήλωση του ΥΠΕΞ κινείται πέρα από την παραδοσιακή λογική της ασφάλισης εξαγωγικών πιστώσεων

Ενεργότερη η παρουσία της Atradius Greece στη διαμεσολάβηση

Συμμετοχή της Atradius στην ετήσια εκδήλωση του ΣΕΜΑ, σε μια συγκυρία κατά την οποία η αγορά αναζητά νέα εργαλεία