back to top
28.7 C
Athens
Παρασκευή 19 Ιουνίου 2026

Τιμητική βράβευση της Υδρογείου Ασφαλιστικής από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

…για το πρόγραμμα «Όλη η Υδρόγειος ένα Σπίτι». Το πρόγραμμα επεκτείνεται και για το 2025, στηρίζοντας ακόμη περισσότερους ογκολογικούς ασθενείς από την επαρχία με δωρεάν στέγαση και ψυχοκοινωνική φροντίδα.

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική τιμήθηκε από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (Ε.Α.Ε.) για το πρόγραμμα «Όλη η Υδρόγειος ένα Σπίτι», που προσφέρει δωρεάν στέγαση σε ογκολογικούς ασθενείς από την επαρχία κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους στην Αθήνα. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής, σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ε.Α.Ε. στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου και τον εορτασμό των 67 χρόνων από την ίδρυσή της.

- Advertisement -

«Η διάκριση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα και για όλη την οικογένεια της Υδρογείου Ασφαλιστικής» δήλωσε σχετικά ο κ. Κασκαρέλης, συνεχίζοντας: «Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση μιας πρωτοβουλίας που ξεκίνησε από μια απλή, αλλά ουσιαστική σκέψη: να βρεθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δίνουν τη δυσκολότερη μάχη της ζωής τους. Ως ασφαλιστική εταιρεία, αποστολή μας είναι να προσφέρουμε αίσθημα σιγουριάς και προστασίας. Αυτό το αίσθημα θέλαμε να επεκτείνουμε μέσα από το πρόγραμμα “Όλη η Υδρόγειος ένα Σπίτι”. Σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στέγη και υποστήριξη, επιδιώκοντας να απαλύνουμε το φορτίο αυτών των ανθρώπων και των οικογενειών τους».

- Advertisement -

Στόχος του προγράμματος «Όλη η Υδρόγειος ένα Σπίτι» είναι η πρακτική και ψυχολογική στήριξη ογκολογικών ασθενών και των οικογενειών τους, παρέχοντας πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα για όσο διάστημα διαρκεί η θεραπεία τους στην Αθήνα. Από τον Ιανουάριο του 2024 έως σήμερα, το πρόγραμμα έχει καλύψει 681 διανυκτερεύσεις, φιλοξενώντας 29 ασθενείς και τους συνοδούς τους. Πέραν της στέγασης, το πρόγραμμα προσφέρει ολοκληρωμένη ψυχοκοινωνική υποστήριξη, η οποία περιλαμβάνει ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες και τακτικές συναντήσεις ψυχολογικής υποστήριξης για τους ασθενείς και όσα μέλη των οικογενειών τους το επιθυμούν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες της πολιτικής, επιστημονικής και κοινωνικής ηγεσίας της χώρας, όπως ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικήτας Κακλαμάνης, ο Υφυπουργός Υγείας, κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, και η μεγάλη ευεργέτιδα της Ε.Α.Ε. , κυρία Μαριάννα Λάτση.

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία έχουν δεσμευτεί να συνεχίσουν την υλοποίηση του προγράμματος «Όλη η Υδρόγειος ένα Σπίτι» και για το 2025, με στόχο να επεκταθεί η παροχή στέγασης και να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των ασθενών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Υδρόγειος Ασφαλιστική: 24ωρη υποστήριξη για τους ασφαλισμένους του προγράμματος «Πλάνο Υγείας»

Μέσα από τις Γραμμές Υγείας και τις Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης, που προσφέρουν καθοδήγηση και εξυπηρέτηση στους ασφαλισμένους όποτε το χρειαστούν

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Η πρόληψη αποτελεί το πρώτο βήμα για την προστασία της υγείας

Τα προγράμματα ΠΦΥ της εταιρείας δίνουν έμφαση στην πρόληψη και στην έγκαιρη διάγνωση, προσφέροντας πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Νέος CITO ο Άγγελος Ντόμπρεβ – Ενίσχυση της στρατηγικής ψηφιακού μετασχηματισμού

Το επαγγελματικό του προφίλ συνδέεται με την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων και τη βελτίωση της λειτουργικής απόδοσης χρηματοοικονομικών οργανισμών

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική υποδέχθηκε στην Ελλάδα τον Πρόεδρο του Ομίλου Reale και delegates της Reale Mutua

Η επίσκεψη ανέδειξε το κοινό όραμα, τις αξίες αμοιβαιότητας και τη δυναμική της συνεργασίας ασφαλιστικής και ομίλου στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ελλάδα 2030: Ανθεκτικότητα, αποταμίευση και το μέλλον των συντάξεων και της ανάπτυξης

Fireside Chat του Π. Αντωνόπουλου, Alpha Asset Management, ΕΘΕ, με τον Π. Καπόπουλο, Alpha Bank, στο πλαίσιο του #ocin26

Δ. Μπατζής: Private Equity, the missing piece in your portfolio

Ομιλία του Head of Southern CEE Countries, Schroders, στο 7ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης – #ocin26

Θ. Μυλωνάς: International institutional investment management and pension funds

Ομιλία του Επικεφαλής Wealth Management, Eurobank, και CEO, Eurobank Private Bank Luxembourg στο #ocin26

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ελλάδα 2030: Ανθεκτικότητα, αποταμίευση και το μέλλον των συντάξεων και της ανάπτυξης

Fireside Chat του Π. Αντωνόπουλου, Alpha Asset Management, ΕΘΕ, με τον Π. Καπόπουλο, Alpha Bank, στο πλαίσιο του #ocin26

Δ. Μπατζής: Private Equity, the missing piece in your portfolio

Ομιλία του Head of Southern CEE Countries, Schroders, στο 7ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης – #ocin26

Θ. Μυλωνάς: International institutional investment management and pension funds

Ομιλία του Επικεφαλής Wealth Management, Eurobank, και CEO, Eurobank Private Bank Luxembourg στο #ocin26

Ο Χρηματοοικονομικός Αλφαβητισμός ως κομβικό εργαλείο υλοποίησης της Ένωσης Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων

Όσα συζητήθηκαν στο 6ο πάνελ του 7ου Συνεδρίου Επαγγελματικής Ασφάλισης – #ocin26

Ευ. Αγγελίδης: Transforming Self-Invested Pensions’ Fund Management

Η ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου της Profile Software στο 7ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης – #ocin26