back to top
23.5 C
Athens
Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2026

Συνάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη με τον Πρόεδρο του Ομίλου Eurohold κ. Kiril Ivanov Boshov και τον Διευθύνοντα της EUROINS Ελλάδος κ. Evgeny Svetoslavov Ignatov

Με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ Άδωνι Γεωργιάδη συναντήθηκε, την προηγούμενη εβδομάδα, ο Πρόεδρος του ΔΣ του  Eurohold  Group κ Kiril Ivanov Boshov στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Ελλάδα. Στην ατζέντα της συζήτησης που έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για την ανάκαμψη της οικονομίας στην μετά Covid εποχή, τις αναπτυξιακές προοπτικές και τις ευκαιρίες νέων επενδύσεων ενώ ανέλυσαν και την υφιστάμενη  δραστηριότητα του Ομίλου στην Ελλάδα.

  • O όμιλος Eurohold εισήλθε το 2014 στην ελληνική αγορά με την ασφαλιστική εταιρεία Euroins AD – μέλος του Euroins Insurance Group (EIG) που δραστηριοποιείται σε 14 χώρες- και εξελίχθηκε σε μια σταθερά αναπτυσσόμενη αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία που πρόσφατα για το σύστημα διαχείρισης ζημιών έλαβε την πιστοποίηση BS EN ISO 9001:2015 από την Lloyd’s Register.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η διερεύνηση επενδυτικών σχεδίων στον τομέα των ΑΠΕ  (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) λαμβανομένου υπ όψιν ότι  η Eurohold  Group ολοκλήρωσε πρόσφατα την εξαγορά της  CEZ  Βουλγαρίας  του μεγαλύτερου προμηθευτή ενέργειας και διανομέα ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα ενώ συνεχίζει να αναζητά ευκαιρίες ανάπτυξης στην ενέργεια  και σε άλλες χώρες.

- Advertisement -
  • Ο κ. Kiril Ivanov Boshov ανέλυσε επίσης τη σημασία της στρατηγικής συμφωνίας του EIG με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (European Bank for Reconstruction & Development) η οποία θα επενδύσει 30 εκ. ευρώ στον Όμιλο EIG και θα αποκτήσει μειοψηφικό μερίδιο ενώ ήδη έχει συγχρηματοδοτήσει την εξαγορά των επιχειρήσεων του ομίλου CEZ στην Βουλγαρία από τον όμιλο Eurohold.

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της Euroins Ελλάδος κ. Evgeny Svetoslavov Ignatov  και ο Αναπληρωτής Διευθυντής κ. Αθανάσιος Ι. Σμυρνής.

Ο κ. Evgeny Svetoslavov Ignatov ενημέρωσε τον Υπουργό για την επιτυχή πορεία της EUROINS AD, ειδικά από την ίδρυση του υποκαταστήματος στην Ελλάδα το 2019, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι σύντομα η EUROINS AD υποκατάστημα Ελλάδος θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της με την προσθήκη νέων ασφαλιστικών προϊόντων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

H Euroins Ελλάδος ουδεμία σχέση έχει με την ομώνυμη εταιρεία της Ρουμανίας

Η Euroins Ελλάδος διαβεβαιώνει τους πελάτες και τους συνεργάτες της ότι δεν υφίσταται καμία απολύτως επίπτωση στη λειτουργία της

Ιατρικό Εξοπλισμό Στο Αγροτικό Ιατρείο Σοφικού Κορινθίας παρέχει η Euroins Ελλάδος

Την Τρίτη 10 Μαΐου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Evgeny Ignatov και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Ι. Σμυρνής επισκέφτηκαν με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Χρίστο Δήμα το αγροτικό ιατρείο Σοφικού Κορινθίας όπου η Euroins δώρισε έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή.

H Euroins Ελλάδος εισάγει νέα Συμβόλαια Εγγυήσεων Πιστώσεων ειδικά για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα κ. Νίκο Παπαθανάση, συναντήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της EUROINS Ελλάδος κ. Evgeny Svetoslavov Ignatov.

H Euroins Ελλάδος εισάγει νέα Συμβόλαια Εγγυήσεων Πιστώσεων ειδικά για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα κ. Νίκο Παπαθανάση, συναντήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της EUROINS Ελλάδος κ. Evgeny Svetoslavov Ignatov.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Έρευνα ΕΑΕΕ: Εξέλιξη ποσοστού πλήθους ασφαλιστηρίων συμβολαίων οχημάτων με κάλυψη φυσικών καταστροφών

Από 01.06.2025 σύμφωνα με τη νομοθεσία κατέστη υποχρεωτική η ασφάλιση οχημάτων έναντι φυσικών καταστροφών και συγκεκριμένα

ΜΙΝΕΤΤΑ: Κάλυψη υγείας και ζωής με τα προγράμματα Gen2

Συνδυασμό κάλυψης υγείας και βασικής ασφάλισης ζωής προσφέρουν τα προγράμματα Gen2 της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική

Εθνική Ασφαλιστική: 15% έκπτωση στην κατοικία έως 30 Σεπτεμβρίου – Τι ισχύει για τον ΕΝΦΙΑ

Διπλό οικονομικό όφελος για όσους ασφαλίσουν την κατοικία τους έως τις 30 Σεπτεμβρίου προωθεί η Εθνική Ασφαλιστική

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Ασφαλιστικό πρόγραμμα για φοιτητές Erasmus

Ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για φοιτητές που μετακινούνται στο εξωτερικό μέσω Erasmus διαθέτει η Υδρόγειος Ασφαλιστική

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Allianz Global Wealth Report 2026: Οι αγορές οδηγούν τον παγκόσμιο πλούτο σε επίπεδα-ρεκόρ

Η 17η έκδοση του «Global Wealth Report» της Allianz, η οποία αναλύει την κατάσταση των περιουσιακών στοιχείων και των χρεών των

Microsoft | Κάθε εργαζόμενος μπορεί πλέον να δημιουργήσει το δικό του app

Η Microsoft παρουσιάζει το νέο Copilot, σηματοδοτώντας το επόμενο βήμα στην εξέλιξη του AI στην εργασία:

Οι ευρωπαϊκές τράπεζες εκτιμούν ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα καθορίσει την «τράπεζα του μέλλοντος»

Σύμφωνα με νέα έρευνα της Visa, παγκόσμιου ηγέτη στις ψηφιακές πληρωμές, τα ανώτατα στελέχη των ευρωπαϊκών τραπεζικών ιδρυμάτων

Ξανά στο Race for the Cure για τον καρκίνο του μαστού  η MEGA BROKERS 

Η MEGA BROKERS συμμετέχει και φέτος στο Greece Race for the Cure® 2026, στηρίζοντας τη δράση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και στήριξης για τον καρκίνο του μαστού.

Έρευνα ΕΑΕΕ: Εξέλιξη ποσοστού πλήθους ασφαλιστηρίων συμβολαίων οχημάτων με κάλυψη φυσικών καταστροφών

Από 01.06.2025 σύμφωνα με τη νομοθεσία κατέστη υποχρεωτική η ασφάλιση οχημάτων έναντι φυσικών καταστροφών και συγκεκριμένα