back to top
19.2 C
Athens
Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2025

Στη Eurolife FFH ο Παναγιώτης Μεγαλοοικονόμου

Η Eurolife FFH ενισχύει τη δυναμική της Τεχνικής της Διεύθυνσης και καλωσορίζει στο δυναμικό της τον Παναγιώτη Μεγαλοοικονόμου, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση Senior Risk Consultant Engineer στην εταιρεία. Πρόκειται για ένα στέλεχος με πολυετή εμπειρία στις επιθεωρήσεις βιομηχανικών κινδύνων και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Τα τελευταία δεκαεπτά χρόνια απασχολείται στον ασφαλιστικό κλάδο ως επιθεωρητής κινδύνων, έχοντας την ευθύνη εντοπισμού και ανάλυσης πιθανών κινδύνων σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις (Risk Assessment/ Risk Analysis). Από τη νέα του θέση και με τις γνώσεις που διαθέτει, ο Παναγιώτης Μεγαλοοικονόμου θα υποστηρίξει τη στρατηγική της εταιρείας, προσδίδοντας περαιτέρω τεχνογνωσία στην αξιολόγηση των κινδύνων και στις υπηρεσίες που η Eurolife FFH παρέχει στους συνεργάτες και τους ασφαλισμένους της. Ταυτόχρονα, στόχος του είναι να δημιουργήσει ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ της εταιρείας και των πελατών της.

- Advertisement -

«Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Μεγαλοοικονόμου στην οικογένεια της Eurolife FFH. Ως επιθεωρητής με μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο και υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας στην αξιολόγηση των κινδύνων, θα προσθέσει αξία στις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας και τους ασφαλισμένους μας, με στόχο την αναβάθμιση των σχέσεων μαζί τους», ανέφερε ο Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης στη Eurolife FFH, ενώ η Αμαλία Μόφορη, Γενική Διευθύντρια Τεχνικής Διεύθυνσης σημείωσε ότι «η προσθήκη του αποτελεί έμπρακτη επένδυση της εταιρείας στην ανάπτυξη του κλάδου των γενικών ασφαλίσεων και ενδυναμώνει την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας. Ο Παναγιώτης Μεγαλοοικονόμου θα συμβάλει στους στόχους μας, ενώ θα φέρει τους πελάτες μας πιο κοντά στη βέλτιστη κάλυψη της ανάγκης τους, μέσα από τη σωστή έρευνα και ανάγνωση των στοιχείων και δεδομένων που συγκεντρώνουμε. Εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Μεγαλοοικονόμου ανέφερε «είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που εντάσσομαι στην ομάδα της Eurolife FFH, μίας κορυφαίας ασφαλιστικής εταιρείας. Μέσα από το νέο μου ρόλο θα συμμετέχω στην περαιτέρω ενδυνάμωση και εξέλιξη της Τεχνικής Διεύθυνσης. Είναι τιμή και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη, η ανάληψη των νέων μου καθηκόντων στην εταιρεία. Ευχαριστώ θερμά τη Eurolife FFH για την εμπιστοσύνη της».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Eurolife FFH: Τι είπαν Αλ. Σαρρηγεωργίου και Ν. Δελένδας για την επιτυχία του Advanced Program in Management for Insurance Executives

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 10ος ακαδημαϊκός κύκλος του Advanced Program in Management for Insurance Executives, της πολύ επιτυχημένης πρωτοβουλίας της Eurolife FFH, η οποία έχει λάβει ιδιαίτερα σημαντική αναγνώριση και αποδοχή από όσους την έχουν παρακολουθήσει.

Ο Αλ. Σαρρηγεωργίου για τις δαπάνες στην Υγεία και το out of pocket money

Επενδύσεις 1,5 δισ. ευρώ στην υγεία τα επόμενα 4 χρόνια - Η Υγεία ως Κινητήρια Δύναμη για την Ελληνική Οικονομία.

Νέα προσθήκη στην οικογένεια προγραμμάτων «εξασφαλίζω» από τη Eurolife FFH

Το «εξασφαλίζω επένδυση με δυναμική προστασία» είναι ένα ασφαλιστικό επενδυτικό πρόγραμμα (unit linked) εφάπαξ ασφαλίστρου.

Eurolife FFH: Δίπλα στους ασφαλισμένους της σε Σάμο και Χίο

Η Eurolife FFH στηρίζει τους ασφαλισμένους της στη Σάμο και τη Χίο. Βρίσκεται δίπλα τους, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την άμεση ανακούφισή τους.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Κερδοφόρο το α΄ 6μηνο για την INTERLIFE, με +7,34% στα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα

Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 13,4 εκατ. ευρώ - Υψηλά και οι δείκτες φερεγγυότητας

Η Ατλαντική Ένωση προστατεύει τα φαρμακεία από απρόβλεπτους κινδύνους

Με τα προγράμματα της εταιρείας, οι φαρμακοποιοί μπορούν να επικεντρωθούν στην εξυπηρέτηση των πελατών τους

Οι συνεργάτες του ΠΑΡΟΝ συμμετείχαν στο διεθνές πρόγραμμα Σπουδών «AI & Technology Architect in Risk Management and Financial Planning» του IFAAcademy

Χ. Φυτέα: «Εξελίσσουμε συνεχώς τους συνεργάτες μας, ώστε να πρωταγωνιστούν στην ψηφιακή εποχή και να προσφέρουν υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά»

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο επίκεντρο: Δέκα πρακτικοί τρόποι για σωστή διαχείριση απαιτήσεων

Η πρωτοβουλία της Coface αποτελεί οδηγό επιβίωσης αλλά και ανάπτυξης για τις ΜμΕ, που χρειάζονται σταθερές βάσεις για να αντεπεξέλθουν στις σύγχρονες συνθήκες

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Διπλή διάκριση για τη Mega Brokers στο συνέδριο της SYNDEA στη Βιέννη

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου τόνισε τη στενή σχέση που τον συνδέει με τη Συνεταιριστική Ασφαλιστική και το συνεταιριστικό κίνημα συνολικά, εδώ και 40 χρόνια

Κερδοφόρο το α΄ 6μηνο για την INTERLIFE, με +7,34% στα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα

Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 13,4 εκατ. ευρώ - Υψηλά και οι δείκτες φερεγγυότητας

Η Ατλαντική Ένωση προστατεύει τα φαρμακεία από απρόβλεπτους κινδύνους

Με τα προγράμματα της εταιρείας, οι φαρμακοποιοί μπορούν να επικεντρωθούν στην εξυπηρέτηση των πελατών τους

ΣΕΜΑ: Στην τελική ευθεία η ετήσια εκδήλωση στο Ble Pavillon – Χορηγός επικοινωνίας το INSURANCE WORLD

Η μεγάλη εκδήλωση του ΣΕΜΑ, στις 2 Οκτωβρίου, προμηνύεται ως το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση - Βίντεο

MDRT Day 2025: Ο ΠΣΑΣ με δυναμική παρουσία στο Porto Palace Hotel

Η παρουσία του Συνδέσμου επιβεβαιώνει τη στρατηγική του να υποστηρίζει έμπρακτα τα μέλη, προάγοντας την επαγγελματική ανάπτυξη και την καινοτομία