back to top
12.7 C
Athens
Παρασκευή 11 Απριλίου 2025

SAS: 5η συνεχή χρονιά στα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα της Ελλάδας

Η SAS, η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία λογισμικού στον κόσμο και ηγέτιδα στο χώρο των τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών Business Analytics και Business Intelligence, ξεχώρισε για μια ακόμη φορά για το εξαιρετικό της εργασιακό περιβάλλον και διακρίθηκε μεταξύ των εταιρειών που συμμετείχαν στην έρευνα Best Workplaces 2016.

Η εταιρεία συμμετείχε για 5η φορά στην ετήσια έρευνα του Great Place to Work® Hellas και κατάφερε να αναδειχθεί στην 1η τετράδα των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, στην κατηγορία επιχειρήσεων που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους.

- Advertisement -

Με βάση τη διαδικασία, εργαζόμενοι της SAS Eλλάδoς έλαβαν μέρος στην έρευνα και μοιράστηκαν τη δική τους εμπειρία για τις πρακτικές και τις πολιτικές που εφαρμόζει η εταιρεία και αφορούν το εργασιακό τους περιβάλλον, με την ανταπόκρισή τους να αγγίζει το 100%.

Σχολιάζοντας τη νέα σημαντική αυτή διάκριση του τοπικού γραφείου, ο Νίκος Πέππας, διευθύνων σύμβουλος της SAS Ελλάδας, Κύπρου και Βουλγαρίας, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και για τη φετινή διάκριση, καθώς η διαμόρφωση ενός άριστου εργασιακού περιβάλλοντος και η υλοποίηση ενός προγράμματος ανταμοιβής και παροχών είναι μια σταθερή δέσμευση για εμάς. Πιστεύουμε ότι η δύναμή μας δεν είναι άλλη από τα εξαιρετικά ταλέντα που βρίσκονται μαζί μας και είναι πρωταρχικό μέλημά μας να επενδύουμε στο ανθρώπινο κεφάλαιο της SAS Ελλάδας. Είμαστε, λοιπόν, πολύ περήφανοι και ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους της εταιρείας μας που ανέδειξαν τη SAS για ακόμη μια χρονιά ανάμεσα στα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα για το 2016».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Τεχνητή Νοημοσύνη: Το 2025 δεν θα είναι διααφορετικό, οι δύο λόγοι

 Στελέχη και ειδικοί της SAS, έκαναν προβλέψεις για τις τάσεις και τις βασικές επιχειρηματικές και τεχνολογικές εξελίξεις του 2025

To Deree επενδύει στις δεξιότητες του μέλλοντος μέσω της SAS

Μετρώντας ήδη τρία χρόνια ζωής, το Business Analytics Minor αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα σπουδών Deree, περιλαμβάνοντας μαθήματα που συνάδουν απόλυτα με τις απαιτήσεις του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος, όπως “Applied Business Analytics” και “Visualization and Reporting”.

To Deree επενδύει στις δεξιότητες του μέλλοντος μέσω της SAS

Μετρώντας ήδη τρία χρόνια ζωής, το Business Analytics Minor αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα σπουδών Deree, περιλαμβάνοντας μαθήματα που συνάδουν απόλυτα με τις απαιτήσεις του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος, όπως “Applied Business Analytics” και “Visualization and Reporting”.

SAS: Εξαγοράζει την Kamakura που συνεργάζεται με ασφαλιστικές, τράπεζες, συνταξιοδοτικά ταμεία

Η εξαγορά θα επιτρέψει στην SAS να ενισχύσει σημαντικά το εύρος των risk management λύσεών της και ενισχύει την ανάπτυξη της εταιρείας στον τομέα των εξειδικευμένων λύσεων -  Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες η Kamakura, ειδικεύεται στο λογισμικό και τα δεδομένα διαχείρισης κινδύνων για τον τραπεζικό και τον ασφαλιστικό τομέα.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Interamerican: Aνοδικά η παραγωγή, ο πληθωρισμός έπληξε τους κλάδους Ζημιών και Υγείας

Παραγωγή 471 εκατ. ευρώ, κατέγραψε η Interamerican το 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία που διατίθενται στην έκθεση Φερεγγυότητας και χρηματοοικονομικής

Κοντά στο 1 δις η παραγωγή για την NN Hellas το 2024

Eντυπωσιακές επιδόσεις για ακόμη μια χρονιά κατέγραψε το 2024 η NN Hellas.  Σύμφωνα με την Έκθεση Φερεγγυότητας και Χρηματοοικονομικής

Aυτές οι 8 ασφαλιστικές ήταν οι κορυφαίες σε παραγωγή το 2024

Τα 8 κορυφαία ασφαλιστικά brands, σε όρους παραγωγής ααφαλίστρων για το 2024 προκύπτουν από τα αρχικά στοιχεία που απορρέουν

H EUROINS Ελλάδος μέγας χορηγός του «13ΟY KALLITHEA RUN»

Για 13η συνεχόμενη χρονιά, η Ασφαλιστική Εταιρεία Euroins Ελλάδος στηρίζει έναν θεσμό που φέρνει κοντά τους κατοίκους της Καλλιθέας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Προϊόν της Χρονιάς 2025 το “Full Cyber Protection” της Εθνικής Ασφαλιστικής

Με μία ακόμη σημαντική διάκριση επισφραγίστηκε η διαρκής προσήλωση της Εθνικής Ασφαλιστικής στην καινοτομία και την κάλυψη

H Φιλιώ Κωστοπούλου στην ομάδα της Infotrust

Ένα καταξιωμένο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς, με 25 και πλέον χρόνια εμπειρίας εντάσσεται στην οικογένεια της INFOTRUST.

ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις 55 εκατ. ευρώ σε 17.315 δικαιούχους

Αποζημιώσεις ύψους 55 εκατ. ευρώ πιστώθηκαν σήμερα Πέμπτη 10 Απριλίου 2025 στους λογαριασμούς 17.315 δικαιούχων αγροτών και κτηνοτρόφων από τον ΕΛΓΑ.

Interamerican: Aνοδικά η παραγωγή, ο πληθωρισμός έπληξε τους κλάδους Ζημιών και Υγείας

Παραγωγή 471 εκατ. ευρώ, κατέγραψε η Interamerican το 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία που διατίθενται στην έκθεση Φερεγγυότητας και χρηματοοικονομικής

EUROINS Ελλάδος: Μέγας Χορηγός του 13ου “Kallithea Run”

Η EUROINS Ελλάδος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στήριξε τους δρομείς, τους διοργανωτές και τους εθελοντές, ως Μέγας Χορηγός του 13ου “Kallithea Run”