back to top
11.3 C
Athens
Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025

Παράδοση επιταγής του No Finish Line Athens στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Η Εθνική Ασφαλιστική στην παράδοση της επιταγής του No Finish Line Athens, στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» παραδόθηκε η επιταγή των 29.543 ευρώ που συγκεντρώθηκαν από τα χιλιόμετρα που κάλυψαν οι χιλιάδες δρομείς που συμμετείχαν στο 7ο No Finish Line Athens, τον Μάϊο, στο ΟΑΚΑ.

- Advertisement -

Όπως δήλωσε η Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» κα Αλεξάνδρα Μαρτίνου, κατά την παραλαβή της επιταγής, το ποσό θα διατεθεί για την στήριξη των ευάλωτων μονογονεϊκών οικογενειών που έχουν μικρά παιδιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Βρούτσης, η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού, κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, κ. Ισίδωρος Κούβελος και η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, κ. Λουκία Κεφαλογιάννη.

- Advertisement -

Η Εθνική Ασφαλιστική που, για έβδομη συνεχή χρονιά, υπήρξε ο Μεγάλος Χορηγός του No Finish Line Athens, εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Moxy Athens City», από τις κ.κ. Χρυσούλα Αθανασοπούλου, Διευθύντρια Marketing & Διαφήμισης, Μαρία Κόρακα, Υποδιευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων και στελέχη των δύο μονάδων που υποστηρίζουν κάθε χρόνο την προετοιμασία και διεξαγωγή της διοργάνωσης.

«Για εμάς, στην Εθνική Ασφαλιστική, είναι χαρά και τιμή η συμμετοχή σε αυτή την διοργάνωση. Καθώς οι ανάγκες ευάλωτων ομάδων συνανθρώπων μας, δυστυχώς, δεν τελειώνουν, θεωρούμε υποχρέωσή μας την κοινωνική συνεισφορά και, από την πρώτη διεξαγωγή του αγώνα, οι άνθρωποί μας είναι πάντα εκεί, σε μεγάλες ομάδες, για να ″γράφουν″ χιλιόμετρα και να ενισχύουν το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», δήλωσε η Υποδιευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης, οι δρομείς και οι ομάδες που κάλυψαν τα περισσότερα χιλιόμετρα, ανά κατηγορία, στο 7ο Νο Finish Line Athens.

Η Εθνική Ασφαλιστική, ηγέτιδα δύναμη της ασφαλιστικής αγοράς στην Ελλάδα, θα συνεχίσει να παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στην υποστήριξη ευπαθών και ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στον ασφαλιστικό κλάδο από την επιβολή του δικαιώματος συμβολαίου

Τι προβληματίζει διαμεσολαβητές και θεσμικούς φορείς, τι απαντούν οι ασφαλιστικές εταιρείες

Ανακοίνωση ΣΕΑΔΙΔΕ για την επιβολή δικαιώματος συμβολαίου

Για κατάφωρη παραβίαση τόσο των βασικών όρων των υφιστάμενων συμβάσεων όσο και των συναλλακτικών ηθών κάνει λόγο ο Σύνδεσμος

Η KPMG φέρνει την Άννα Ευθυμίου και κορυφαία στελέχη στο μεγάλο debate για την ασφαλιστική αγορά

Με αυξημένο ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσίαση της Ετήσιας Έρευνας της KPMG, ενός από τα ισχυρότερα εργαλεία ανάγνωσης του κλάδου

«The Future of Insurance»: Η KPMG στην Ελλάδα παρουσιάζει τη 15η Ετήσια Έκθεση για την Ιδιωτική Ασφαλιστική Αγορά

Ένα πολύτιμο εργαλείο στρατηγικής ανάλυσης του εγχώριου ασφαλιστικού κλάδου θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση στο Electra Palace Athens στις 9/12

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του Ομίλου της Ευρωκλινικής από την Generali Hellas

Π. Δημητρίου: «Δημιουργούμε ένα ισχυρότερο, πιο ευέλικτο και σύγχρονο μοντέλο υγείας, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας»

Αισιόδοξες προοπτικές και μετασχηματισμός: Τα ευρήματα της Έκθεσης Ασφαλιστικής Αγοράς 2025 της KPMG

Ο Φ. Κάσσος ανέλυσε τη συνολική εικόνα της αγοράς τονίζοντας την υψηλή ανάπτυξη του 2024, τις αντοχές των ασφαλιστικών εταιρειών αλλά και τις νέες τάσεις

Ο ΣΕΣΑΕ στη Θεσσαλονίκη: Ημερίδα για την ψυχική υγεία στον εργασιακό χώρο

Σε μια γεμάτη αίθουσα, ο Ευ. Μακρής ανέδειξε τη σημασία της ουσιαστικής στήριξης στελεχών και εργαζομένων

Ελληνική διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό του Ιδρύματος Reale, με την υποστήριξη της Υδρογείου Ασφαλιστικής

Η συμμετοχή της ΑΝΙΜΑ, με το πρόγραμμα «Flight to Freedom», ξεχώρισε φέτος στον διαγωνισμό «Together 4 a Better World»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Στήριξη στη «Φλόγα» αντί ανταλλαγής δώρων από την ΠΟΑΔ

Μια πρωτοβουλία με βαθύ κοινωνικό αποτύπωμα συνεχίζει και φέτος η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Affidea neuraCare: Η πρώτη F-18 FDOPA PET/CT στην Ελλάδα ανοίγει νέα εποχή στη νευροαπεικόνιση

Πολύτιμο εργαλείο στη διερεύνηση Παρκινσονικών συνδρόμων, με επίπεδα ακρίβειας και αξιοπιστίας που έως σήμερα δεν ήταν διαθέσιμα στη χώρα μας

Αλλαγή σκυτάλης στην ARAG Hellas – Νέος CEO από αρχές του χρόνου ο Ανδρέας Γκρέκας

Στελέχη της αγοράς κάνουν λόγο για συντεταγμένη και στρατηγικά οργανωμένη διαδικασία, σε κλίμα σεβασμού και αναγνώρισης

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του Ομίλου της Ευρωκλινικής από την Generali Hellas

Π. Δημητρίου: «Δημιουργούμε ένα ισχυρότερο, πιο ευέλικτο και σύγχρονο μοντέλο υγείας, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας»

Αισιόδοξες προοπτικές και μετασχηματισμός: Τα ευρήματα της Έκθεσης Ασφαλιστικής Αγοράς 2025 της KPMG

Ο Φ. Κάσσος ανέλυσε τη συνολική εικόνα της αγοράς τονίζοντας την υψηλή ανάπτυξη του 2024, τις αντοχές των ασφαλιστικών εταιρειών αλλά και τις νέες τάσεις