back to top
31.8 C
Athens
Πέμπτη 16 Ιουλίου 2026

Ολοκληρωμένα προγράμματα προληπτικής ιατρικής για παιδιά από τον όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ  

Με έμφαση στην πρόληψη και τη διατήρηση της καλής υγείας, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ παρέχει ένα τριπλό εργαλείο ελέγχου για τον αναπτυσσόμενο οργανισμό των παιδιών, από το νηπιαγωγείο μέχρι και την Γ’ Λυκείου.

Τα παιδικά προγράμματα προληπτικού ελέγχου Kids’ 360˚ Health, Kids’ Pre-Sports Testing

- Advertisement -

και Kids’ Pre-Sports Testing for swimmers υλοποιούνται από το νέο Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής και Μακροβιότητας του Ομίλου, με στόχο να αξιολογήσουν τη γενική κατάσταση υγείας των παιδιών, καθώς και τους σημαντικότερους πρώιμους δείκτες δυσλειτουργίας, που ενδεχομένως θα παίξουν ρόλο στην άθληση και τις πνευματικές επιδόσεις τους.

Οι γονείς μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα τρία προσφερόμενα προγράμματα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις δραστηριότητες των παιδιών τους. Μπορούν να «κλείσουν» αθλητικό τσεκ-απ και εξέταση από τέσσερις διαφορετικές ιατρικές ειδικότητες, σε μια μόνο επίσκεψη, σε περιβάλλον ασφαλές και φιλικό για παιδιά και γονείς.

- Advertisement -

Σε όλες τις περιπτώσεις διενεργούνται εξετάσεις αίματος και ούρων, αξιολογείται η ηπατική, νεφρική και ορμονική λειτουργία, ενώ διερευνάται και ο δείκτης πιθανής μυϊκής βλάβης. Περιλαμβάνεται κλινικός έλεγχος από Οφθαλμίατρο, ΩΡΛ και Καρδιολόγο. Το πρόγραμμα για τους μικρούς κολυμβητές (Kids’ Pre-Sports Testing for swimmers) παρέχει και εξέταση από Δερματολόγο. Στο ολοκληρωμένο πακέτο ελέγχου (Kids’ 360˚ Health) πραγματοποιείται, επιπλέον, έλεγχος για λιπίδια / χοληστερόλη, αλλεργική προδιάθεση και πιθανή τροφική δυσαπορρόφηση.

Έτσι, σε μια ημέρα, στον ίδιο χώρο, χωρίς αναμονή και ταλαιπωρία, οι οικογένειες  εξασφαλίζουν:

  • Συνολική εις βάθος αξιολόγηση της υγείας του παιδιού
  • Ολοκληρωμένη καρδιολογική αξιολόγηση με triplex καρδιάς και ηλεκτροκαρδιογράφημα
  • Χορήγηση πιστοποιητικού υγείας για άθληση
  • Συνταγή γυαλιών οράσεως από οφθαλμίατρο, εφόσον χρειάζεται

Οι εξετάσεις γίνονται, κατόπιν ραντεβού στο νέο Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής και Μακροβιότητας, στη Βιοιατρική Αμπελοκήπων, αλλά και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους σε επιλεγμένα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 210-6966111 (από 09:00 έως 19:00) ή στο e-mail biolongevity@bioiatriki.gr για να κλείσουν ραντεβού και να πάρουν  πληροφορίες για την προετοιμασία των εξετάσεων.

Όλα τα νέα του Ομίλου στο https://bioiatriki.gr/, στο Facebook και στο Instagram

Σχετικές δημοσιεύσεις

Με χαμόγελο, για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Στο Περιστέρι βρέθηκαν την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου οι εθελοντές του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, για μια δράση που δεν απαιτούσε λευκές μπλούζες, αλλά άνετα ρούχα, κέφι και διάθεση για προσφορά. 

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στρατηγικός συνομιλητής του υπουργείου Υγείας της Αιγύπτου 

Τις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Αθήνα επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας της Αιγύπτου Καθηγητής Khaled Abdel Ghaffar

BIOIATΡΙΚΗ: Οδηγός διατροφής και περιποίησης για ενυδατωμένο δέρμα  

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας αλλά και του οργανισμού γενικότερα, είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά ακόμα περισσότερο

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας – Πάρε τον Έλεγχο, μην αμελείς τον προληπτικό έλεγχο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ εγκαινιάζει τη δράση #Πάρε τον Έλεγχο, που έχει στόχο την ευαισθητοποίηση όλων σχετικά με την αξία του προληπτικού ελέγχου. 

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Το μέλλον της Υγείας ξεκίνησε: η WINGS παρουσιάζει το «Νοσοκομείο του Μέλλοντος» στο Αρεταίειο

Πώς μπορεί να λειτουργεί ένα νοσοκομείο όταν αξιοποιεί τεχνολογίες όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, τα δίκτυα 5G και το Internet of Things

Ασφαλιστικές και εποπτεία ενώπιον των πολιτικών κομμάτων και του ΠΑΣΟΚ

Εξι κρίσιμες απαντήσει αναζητά η Τομεάρχης Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη με επιστολή της προς την Εποπτεία Ιδιωτικής Ασφάλισης, την κυβέρνηση και την Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών

Τι ξεκαθαρίζει η Τράπεζα Πειραιώς για το θέμα του ΙΑΣΩ;

Mε έκτακτη ανακοίνωση, σε σχέση με δημοσίευμα που αναφέρει ότι "έκλεισε deal Τράπεζας Πειραιώς - ΙΑΣΩ"...

Το φαρμακείο των διακοπών: Τι δεν πρέπει να λείπει από τις καλοκαιρινές αποδράσεις

Η σωστή προετοιμασία πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές δεν περιορίζεται στην οργάνωση των αποσκευών και των εισιτηρίων.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Το μέλλον της Υγείας ξεκίνησε: η WINGS παρουσιάζει το «Νοσοκομείο του Μέλλοντος» στο Αρεταίειο

Πώς μπορεί να λειτουργεί ένα νοσοκομείο όταν αξιοποιεί τεχνολογίες όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, τα δίκτυα 5G και το Internet of Things

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Οδηγός διαχείρισης φυσικών καταστροφών για την ενίσχυση της πρόληψης και της ανθεκτικότητας των πολιτών 

Την ανάγκη ενίσχυσης της πρόληψης και της ετοιμότητας των πολιτών απέναντι στις φυσικές καταστροφές αναδεικνύει νέα πρωτοβουλία της Υδρογείου Ασφαλιστικής

Η Εθνική Τράπεζα φέρνει πρώτη στην Ελλάδα, την τεχνολογία των AI Agents στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών

Η Εθνική Τράπεζα γίνεται η πρώτη τράπεζα στη χώρα, που εισάγει την agentic AI τεχνολογία στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών στο τηλεφωνικό της κέντρο.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8: «αν ήξερες!» ότι η ασφάλεια υγείας δεν είναι απλώς ένα χαρτί στο συρτάρι…

Αν ήξερες ότι η διαφορά ανάμεσα σε «καλύπτομαι» και «νομίζω ότι καλύπτομαι» μπορεί να κοστίζει χιλιάδες ευρώ…

Rodrigo da Costa, EUSPA, στο “B”: “Το Ευρωπαϊκό Διαστημικό Πρόγραμμα “απογειώνει” και τον τραπεζικό και ασφαλιστικό τομέα”

Για ορισμένους, το διάστημα αποτελεί «το τελευταίο σύνορο» για την ανθρωπότητα. Για άλλους, παραμένει μια αφηρημένη έννοια.