back to top
30.4 C
Athens
Κυριακή 21 Ιουνίου 2026

Οι εμβληματικές προσωπικότητες που θα βραβευθούν στα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ

Εμβληματικές προσωπικότητες της κεφαλαιαγοράς και του επιχειρηματικού κόσμου θα βραβευθούν και στη φετινή τελετή απονομής των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ – #hraw25. Η απονομή των βραβείων-θεσμός της επιχειρηματικής και επενδυτικής κοινότητας θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Divani Caravel την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2026, για 23η συνεχόμενη χρονιά.

- Advertisement -

Την τιμητική διάκριση «Εμβληματική Προσωπικότητα της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς για το 2025» θα λάβει ο Γεώργιος Στάσσης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΔΕΗ. 

Ο κ. Στάσσης, έχοντας επιτύχει τον ριζικό μετασχηματισμό της παλαιάς ΔΕΗ, σήμερα ηγείται ενός powertech ομίλου με ισχυρή παρουσία στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Έναν όμιλο που οδηγεί την ενεργειακή και ψηφιακή μετάβαση της περιοχής. Η υγιής αναπτυξιακή πορεία της ΔΕΗ αποτυπώνεται στη συνεχώς αυξανόμενη κεφαλαιοποίησή της, η οποία ξεπέρασε πρόσφατα τα 7 δισ. από 278 εκατ. τον Μάιο του 2019.

- Advertisement -

Η τιμητική διάκριση «Εμβληματική Προσωπικότητα της Τραπεζικής Αγοράς για το 2025» θα απονεμηθεί στον Αριστοτέλη (Τέλη) Μυστακίδη, Aegean Baltic Bank.

Ο Αριστοτέλης Μυστακίδης τιμάται για τη διεθνή επιχειρηματική του διαδρομή, τη στρατηγική επενδυτική του δράση και τη σταθερή συμβολή του στην ελληνική οικονομία. Με όραμα, συνέπεια και ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα, ενισχύει την ανάπτυξη σε τομείς όπως οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, το real estate, η ναυτιλία  και ο αθλητισμός.

Την τιμητική διάκριση «Εμβληματική Προσωπικότητα στις Νέες Τεχνολογίες για το 2025», θα λάβει ο Θανάσης Ναυρόζογλου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Natech Banking Solutions. 

Ο κ. Ναυρόζογλου, Πρόεδρος και CEO της Natech Banking Solutions και Αντιπρόεδρος ΔΣ της Snappi, αποτελεί εμβληματική φυσιογνωμία στον ψηφιακό μετασχηματισμό του banking. Υπό τη διοίκησή του, η Natech δεκαπλασίασε τα μεγέθη της, ανέπτυξε πέντε θυγατρικές εταιρείες και πρωταγωνίστησε σε κρίσιμα fintech έργα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, προσφέροντας σύγχρονες ψηφιακές τραπεζικές λύσεις νέας γενιάς. Πρόσφατα, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, συνίδρυσε τη Snappi, την πρώτη ελληνική neobank, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στην ψηφιακή τραπεζική.

Διαβάστε περισσότερα στο banks.com.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

H Nίκη Κεραμέως αλλάζει τις παραμέτρους στον 2ο Ασφαλιστικό Πυλώνα

«Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης πιο ευέλικτα, πιο προστατευτικά για τους εργαζομένους και πιο ελκυστικά συνολικά για όλους»

Το σύγχρονο γραφείο γιορτάζει 300 χρόνια: Η ΤΝ αναδεικνύεται ως η σημαντικότερη καινοτομία στον χώρο της εργασίας

Όπως προκύπτει από την ιστορικής σημασίας έκθεση με τίτλο «IWG: 300 Χρόνια Καινοτομίας στο Γραφείο»

Deloitte: Τα 5 παράδοξα που διαμορφώνουν το μέλλον της κυβερνοασφάλειας

Η νέα έκδοση της έρευνας «Global Future of Cyber» υποδεικνύει τα σημεία όπου οι οργανισμοί καλούνται να γεφυρώσουν το χάσμα στρατηγικής και πράξης

Η νέα σχέση των παιδιών με το διαδίκτυο – Τι δείχνουν τα δεδομένα για την Ελλάδα

Η ψυχαγωγία παραχωρεί σταδιακά χώρο στην επικοινωνία, στην αυτοβελτίωση και στην εκπαίδευση

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Generali μάς προσκαλεί να ζήσουμε τη δύναμη της μουσικής και στο φετινό Release Athens Festival

«Δέκα χρόνια μουσικής. Εκατόν σαράντα χρόνια εμπιστοσύνης. Ένα μουσικό κάλεσμα για να ζήσουμε τις στιγμές όπως τις θέλουμε»

Ελλάδα 2030: Ανθεκτικότητα, αποταμίευση και το μέλλον των συντάξεων και της ανάπτυξης

Fireside Chat του Π. Αντωνόπουλου, Alpha Asset Management, ΕΘΕ, με τον Π. Καπόπουλο, Alpha Bank, στο πλαίσιο του #ocin26

Δ. Μπατζής: Private Equity, the missing piece in your portfolio

Ομιλία του Head of Southern CEE Countries, Schroders, στο 7ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης – #ocin26

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Η Generali μάς προσκαλεί να ζήσουμε τη δύναμη της μουσικής και στο φετινό Release Athens Festival

«Δέκα χρόνια μουσικής. Εκατόν σαράντα χρόνια εμπιστοσύνης. Ένα μουσικό κάλεσμα για να ζήσουμε τις στιγμές όπως τις θέλουμε»

Ελλάδα 2030: Ανθεκτικότητα, αποταμίευση και το μέλλον των συντάξεων και της ανάπτυξης

Fireside Chat του Π. Αντωνόπουλου, Alpha Asset Management, ΕΘΕ, με τον Π. Καπόπουλο, Alpha Bank, στο πλαίσιο του #ocin26

FIFA World Cup 2026: Οι φοβερές, άγνωστες απειλές του κόσμου που αυξάνονται καθημερινά

Με 48 ομάδες να παίζουν 104 αγώνες σε 6 εβδομάδες και 16 πόλεις, το Μουντιάλ συνοδεύεται από μεγάλο αριθμό κινδύνων που αυξάνεται καθημερινά

Δ. Μπατζής: Private Equity, the missing piece in your portfolio

Ομιλία του Head of Southern CEE Countries, Schroders, στο 7ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης – #ocin26