back to top
20.8 C
Athens
Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2026

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας Κεντρικός Ομιλητής στο 2nd NPL SUMMIT

Η αγορά διαχείρισης των κόκκινων δανείων και ανοιγμάτων στην Ελλάδα έχει ήδη περάσει στην φάση της ωρίμανσης της. Η μεγαλύτερη πρόκληση της ελληνικής οικονομίας είναι πώς η διαχείριση των κόκκινων δανείων και ανοιγμάτων μπορεί να μετατραπεί σε εφαλτήριο οικονομικής ανάπτυξης και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

 Το πρώτο Συνέδριο για τα Κόκκινα Δάνεια επιστρέφει για 2η χρονιά!Ύστερα από την τεράστια επιτυχία του NPL Summit 2018, η διοργανώτρια εταιρεία, Ethos Events,σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, αποφάσισε να διπλασιάσει τον χώρο και τον χρόνο, τη θεματολογία και τους συμμετέχοντες του2nd NPL Summit(#npl19 – http://npl.ethosevents.eu). Στο Συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 14 & 15 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace and Thalasso με θέμα: «Κόκκινα Δάνεια- Ανοίγματα – Πλατφόρμα Οικονομικής Ανάπτυξης» θα συγκεντρωθούν όλοι όσοι γνωρίζουν, συμμετέχουν και φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν στη νέα αυτή μεγάλη επενδυτική ευκαιρία που γεννήθηκε μέσα από τις στάχτες της οικονομικής κρίσης.

- Advertisement -

 Κεντρικός Ομιλητής στο 2nd NPL SUMMIT θα είναι ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούνΚλειστό ΔείπνοκαιΕπίσημο Πρόγευμα Εργασίας με Υψηλόβαθμους Κυβερνητικούς Παράγοντες (κλειστή συνάντηση), υπό το συντονισμό του κ. Χρήστου Κώνστα, Δημοσιογράφου & Διευθυντή Σύνταξης της Ethos Media SA.

Το NPLSummit 2019 είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους επαγγελματίες των κλάδων που εμπλέκονται στη διαχείριση των Κόκκινων Δανείων και Ανοιγμάτων και απευθύνεται σε:Ελληνικές και ξένες Τράπεζες, Επενδυτικούς Οργανισμούς και Funds, Δικηγορικά Γραφεία –Νομικούς Συμβούλους κι εταιρείες, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Λογιστικά Γραφεία, Εταιρίες Τεχνολογίας που δημιουργούν πλατφόρμες Διαχείρισης Κόκκινων Δανείων, Εταιρείες Real Estate και ΑΕΑΠ, Call Centers  και Εισπρακτικές Εταιρείες, Ασφαλιστικούς Οργανισμούς και Servicers.

- Advertisement -

 Οι σύνεδροι θα έχουν στην διάθεσή τους ειδικό mobile app μέσα από το οποίο θα ενημερώνονται για τα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, εταιρία & τίτλος) των υπόλοιπων συνέδρων και ομιλητών. Μέσα από το πρόγραμμα αυτό θα μπορούν εύκολα να ζητήσουν να συναντηθούν με οποιονδήποτε άλλο σύνεδρο επιθυμούν κλείνοντας μάλιστα μια ημίωρη συνάντηση σε ειδικό χώρο του συνεδρίου.

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου https://nplsummit.ethosevents.euκαθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube.

Δηλώσεις Συμμετοχής ΕΔΩ

Δείτε το Πρόγραμμα του Συνεδρίου

Περισσότερες πληροφορίες:

κ. Αλεξάνδρα Παπασπηλιωτοπούλου, PR& Marketing Communication Manager, Ethos Media S.A,
τηλ. 210 9984917, papaspiliotopoulou.a@ethosmedia.eu

Σχετικές δημοσιεύσεις

Δείτε το πρόγραμμα του Greek Risk Management Forum 2026

Ένα πρόγραμμα με πολλαπλές θεματικές και οπτικές επιφυλάσσει το #grmf26 για την Τετάρτη 23/9 στην Telekom Academy

Greek Hospitality Awards 2026: Η κορυφαία συνάντηση της ελληνικής φιλοξενίας σάς περιμένει

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2026 στο Divani Apollon Palace & Thalasso, παρουσία στελεχών του τουριστικού κλάδου, εκπροσώπων φορέων και ΜΜΕ

Ασφαλιστές, το Risk Management αλλάζει και σας αφορά άμεσα

Κρίσιμα ερωτήματα θα βρεθούν στο επίκεντρο του 6ου Greek Risk Management Forum – #grmf26 του HARIMA, την Τετάρτη 23/9 στο OTEAcademy

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force της Eurolife FFH

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τους ανθρώπους που συμβάλλουν καθημερινά στην ανάπτυξή της.

Επίτιμη πρόεδρος της ΕΕΑΕ η Δήμητρα Λύχρου – Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η προσέλευση των επαγγελματιών επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης για τις εξελίξεις...

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Επένδυση άνω των €7 εκατ. για την ανανέωση και επέκταση του στόλου Οδικής Βοήθειας

Σε μια σημαντική επένδυση για την ανανέωση και την περαιτέρω ενίσχυση του στόλου Οδικής Βοήθειας προχωρά η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2026: Ψηφίστε τις καλύτερες εταιρίες για το 2026!

Η λαμπερή τελετή #hraw26, θα διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου του 2027 με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΕΑΕ άνοιξε τον διάλογο για τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή της επόμενης ημέρας

Με ισχυρή συμμετοχή του κλάδου, θεσμικές και ευρωπαϊκές παρεμβάσεις και ένα σαφές μήνυμα: γνώση, εμπιστοσύνη, συνεργασία και ανθρώπινη συμβουλή αποτελούν τη βάση για μια πιο ανθεκτική κοινωνία.

Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας

Tην Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2026, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας

Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force της Eurolife FFH

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τους ανθρώπους που συμβάλλουν καθημερινά στην ανάπτυξή της.

Νέα συνεργασία του incharge με την Ayvens

Η Ayvens, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις βιώσιμης κινητικότητας, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με το incharge, μέλος του ομίλου Motor Oil

Επίτιμη πρόεδρος της ΕΕΑΕ η Δήμητρα Λύχρου – Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η προσέλευση των επαγγελματιών επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης για τις εξελίξεις...