back to top
25.6 C
Athens
Δευτέρα 27 Ιουλίου 2026

O Τ. Κότης νέο μέλος του ΔΣ της International Life

Ο κ Τάκης Κότης, Senior Management Consultant στο Cambridge University Hospital, NHS Foundation Trust, μιας ένωσης τεσσάρων Πανεπιστημιακών νοσοκομείων τα οποία ανήκουν στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Cambridge, είναι το νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της International Life ΑΕΑΖ.

O κ. Κότης έχει σπουδάσει Οικονομικά της Υγείας στο Πανεπιστήμιο της Minnesota και έχει εργαστεί 9 έτη στην παγκοσμίου φήμης Mayo Clinic. To 1990 μετακόμισε στο Λονδίνο και εργάστηκε στο νοσοκομείο Royal Brompton για 19 έτη. Τα τελευταία 7 έτη εργάζεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Cambridge και είναι σύμβουλος σε θέματα εκπαίδευσης, έρευνας και δημιουργίας προγραμμάτων που βοηθούν στην ανάπτυξη των νοσοκομείων.

- Advertisement -

Στην Ελλάδα συνεργάζεται με το Υπουργείο Υγείας σε θέματα κοστολόγησης ιατρικών πράξεων και δημιουργίας εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τους γιατρούς του ΕΟΠΠΥ.

O κύριος Ιωάννης Μπράβος, Διευθύνων Σύμβουλος της International Life δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ο κ. Κότης αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας και έγινε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας μας. Η διεθνής εμπειρία του θα μας βοηθήσει να εφαρμόσουμε στην Ελλάδα νέες λογικές στον σχεδιασμό των προϊόντων υγείας και στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε αυτό τον χώρο».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Αλλαγή στην ηγεσία της Allianz Ελλάδος

Η Allianz Ελλάδος ανακοινώνει αλλαγή στην ηγεσία της εταιρίας, με τον κ. Ersin Pak να αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη

Νέα έδρα για την EUROINS Ελλάδας στο Σύνταγμα 

Σε νέα, σύγχρονα γραφεία μεταφέρεται η έδρα της EUROINS Ελλάδας, σηματοδοτώντας ένα ακόμη βήμα στη συνεχή εξέλιξη της εταιρείας και στη στρατηγική της

Η Allianz στο insurancemarket – Online σύγκριση και αγορά ασφάλισης αυτοκινήτου

Νέα συνεργασία στον χώρο της ψηφιακής ασφάλισης ανακοίνωσε το insurancemarket, εντάσσοντας στην πλατφόρμα του τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου της Allianz.

Η ΕΣΑΠΕ γιόρτασε τα 40 χρόνια της

Σε ιδιαίτερα θερμό και συναδελφικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μικρολίμανου, η επετειακή εκδήλωση της Ένωσης Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ)

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Eurolife The Next Advisors: Η Eurolife FFH «χτίζει» το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η Eurolife FFH, πιστή στη δέσμευσή της για τη συνεχή εξέλιξη της ασφαλιστικής αγοράς, ανακοινώνει τη δυναμική συνέχεια του πρωτοποριακού εκπαιδευτικού 

Κυκλοφόρησε η νέα περιοδική έκδοση της INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α.

Με πλούσια θεματολογία και επίκεντρο τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό και επιχειρηματικό χώρο...

Αλλαγή στην ηγεσία της Allianz Ελλάδος

Η Allianz Ελλάδος ανακοινώνει αλλαγή στην ηγεσία της εταιρίας, με τον κ. Ersin Pak να αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη

«Παίδων Υγεία»: Ισόβια προστασία για ό,τι έχει μεγαλύτερη αξία

Η υγεία των παιδιών αποτελεί διαχρονικά την ύψιστη προτεραιότητα κάθε οικογένειας. Σε ένα περιβάλλον όπου οι ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης αυξάνονται

Swiss Re: Πέφτουν τα τιμολόγια σε υγεία, αυτοκίνητο, πλην ατυχημάτων

Πέφτουν οι τιμές των ασφαλίστρων σε αυτοκίνητο, περιουσία, υγεία και ασφάλιση επιχειρήσεων.