back to top
17.1 C
Athens
Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2025

Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ τίμησε τις Γυναίκες του Συνεργατικού Σχήματος!

Μία ξεχωριστή εμπειρία με πρωτοβουλία της Διοίκησης του ΠΑΝΟΡΜΟΥ βίωσαν οι Γυναίκες – Εταίροι και οι Υπάλληλοι του Συνεργατικού Σχήματος, την Παρασκευή 07 Μαρτίου, παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Τα τιμώμενα πρόσωπα της ημέρας, οι κυρίες του ΠΑΝΟΡΜΟΥ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα αναζωογονητικό μασάζ σε κέντρο ευεξίας και χαλάρωσης και στη συνέχεια ένα πολύ όμορφο γεύμα σε κεντρικό εστιατόριο· σε χαλαρό και όμορφο κλίμα, έγινε συζήτηση για διάφορα θέματα με συνοδεία νόστιμου φαγητού και εκλεκτού κρασιού.

- Advertisement -

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Πρόεδρος Κλήμης Δημαρχιάδης δήλωσε: “Σήμερα τιμούμε όλες τις Γυναίκες που με τη δύναμη, την υπομονή και το όραμά τους, διαμορφώνουν έναν καλύτερο κόσμο. Στο Συνεργατικό Σχήμα ΠΑΝΟΡΜΟΣ αναγνωρίζουμε έμπρακτα τη θεμελιώδη συμβολή τους, τόσο στην κοινωνική ζωή όσο και στον επαγγελματικό χώρο. Τα τελευταία τρία χρόνια, διοργανώνουμε με χαρά και επιτυχία εκδηλώσεις αφιερωμένες στις Γυναίκες-Εταίρους και στις Εργαζόμενές μας, αναδεικνύοντας τον πολυδιάστατο ρόλο τους, επιβραβεύοντας τα επιτεύγματά τους και ενισχύοντας την αξία του σεβασμού και των ίσων ευκαιριών. Η σημερινή ημέρα δεν αποτελεί απλώς αφορμή για εορτασμό, αλλά και στιγμή περισυλλογής και δράσης. Η ισότιμη συμμετοχή δεν είναι ζήτημα που αφορά αποκλειστικά τις Γυναίκες, είναι ευθύνη ολόκληρης της κοινωνίας. Ο Συνεταιρισμός ΠΑΝΟΡΜΟΣ δεσμεύεται να συνεχίσει να προάγει τη δικαιοσύνη και να στηρίζει κάθε προσπάθεια που διαμορφώνει ένα περιβάλλον ίσων δυνατοτήτων για όλους”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μήνυμα του Προέδρου του ΠΑΝΟΡΜΟΥ Κλήμη Δημαρχιάδη για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, Ιστών και Κυττάρων

«Η προσφορά, η φροντίδα και η στήριξη του συνανθρώπου αποτελούν αξίες άρρηκτα συνδεδεμένες τόσο με τον θεσμό της ασφάλισης όσο και με τη δική μας φιλοσοφία»

Δημιουργική συνάντηση στα γραφεία του Panormos Cluster με την Generali

Η συνάντηση επιβεβαίωσε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ φορέων και εταιρειών, δημιουργώντας τις βάσεις για νέες κοινές δράσεις

Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ υιοθετεί την Κάρμεν και στηρίζει τον ΕΣΠΙ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ στέλνει δυνατό μήνυμα αγάπης και σεβασμού προς όλα τα ζωντανά πλάσματα

Ο Πάνορμος τίμησε την Ημέρα του Ασφαλιστή με κοινωνικό έργο και συλλογικότητα

«Με την ευχή όλων, η γιορτή αυτή –φορτισμένη με έντονο συμβολισμό– να μας εμπνέει με τη Σοφία του επαγγέλματός μας»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Πάει για μεγάλες πρωτιές η Eurolife

Στόχος της Eurobank, να ανεβάσει την παραγωγή της ασφαλιστικής στα 900 εκατομμύρια ευρώ

ΕΕΑ: Αποκαλυπτήρια του πρώτου αγάλματος αφιερωμένου στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο ΠτΔ επισήμανε μεταξύ άλλων ότι οι μικρομεσαίοι «υπήρξαν και παραμένουν σπορείς πολιτισμού, που διατήρησαν και εξέλιξαν την πολιτισμική ταυτότητα της κοινότητας»

Rebuilding Tomorrow: Νέα στρατηγική πρωτοβουλία ανθεκτικότητας από την Interamerican

Ο Όμιλος συνδυάζει εκπαίδευση, άμεση δράση και επιστημονική συνεργασία για να ενισχύσει την κοινωνία απέναντι στα απρόβλεπτα φαινόμενα

Ραγδαία αύξηση των ασφαλιστηρίων για φυσικές καταστροφές μετά τη νομοθετική υποχρέωση

Tα πρώτα συμπεράσματα από τη σχετική έρευνα της ΕΑΕΕ δείχνουν την άμεση ανταπόκριση οδηγών και ασφαλιστικών εταιρειών

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Τροπολογία ΠΑΣΟΚ υπέρ των συλλογικών συμβάσεων – Παρέμβαση για το επίδομα φροντίδας συνταξιούχων με αναπηρία

Οι πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ αποσκοπούν σε επαρκείς μισθούς, αξιοπρεπή εργασία και αποκατάσταση αδικιών

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για τον διοικητικό μετασχηματισμό της ΥΠΑ

Στους στόχους του Υπουργείου, η «βέλτιστη διαχείριση όλων των ζητημάτων που άπτονται της ασφάλειας των πτήσεων»

Apollon Insurance: Η ασφάλεια που αγκαλιάζει κάθε πτυχή της επιχείρησής σου

Η εταιρεία φροντίζει ώστε μια απρόβλεπτη στιγμή να μη θέσει σε κίνδυνο την επιχειρηματική συνέχεια

Η ΟΑΣΕ συμμετέχει στην απεργία της 14ης Οκτωβρίου

Σε συνέχεια των κινητοποιήσεων κατά του εργασιακού νομοσχεδίου, η Ομοσπονδία καλεί τα μέλη της 11:00 π.μ. στο Σύνταγμα

Check Point: 1.900 κυβερνοεπιθέσεις εβδομαδιαίως ανά οργανισμό τον Σεπτέμβριο – Αύξηση 41% στην Ελλάδα

Τον αυξημένο κίνδυνο που συνεπάγεται η διάδοση της GenAI αναδεικνύει η τελευταία Παγκόσμια Έκθεση Πληροφοριών Απειλών της εταιρείας