back to top
17.2 C
Athens
Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2026

«Μία Μέρα στο Deree!»: Γνωρίστε από κοντά τον κόσμο του Κολλεγίου

Το Σάββατο, 28 Μαρτίου 2026, από τις 10:00 έως τις 14:00, το Deree – The American College of Greece ανοίγει το campus του στην Αγία Παρασκευή και προσκαλεί μαθητές, μαθήτριες και γονείς στην εκδήλωση «Μία Μέρα στο Deree!». Η διοργάνωση προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν από κοντά την αυθεντική εμπειρία σπουδών του Κολλεγίου και να γίνουν φοιτητές για μία ημέρα. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κολλεγίου μέσα από οργανωμένα campus tours, ενώ στο ειδικό Info Session για γονείς στο Events Hall θα πραγματοποιηθεί αναλυτική ενημέρωση για τα προγράμματα σπουδών, τις παροχές και τις δυνατότητες οικονομικής ενίσχυσης που προσφέρει το Deree.

- Advertisement -

Η ενότητα «All About Deree», που απευθύνεται στους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες, θα παρουσιαστεί στο Pierce Theater με στόχο την ενημέρωση γύρω από το μοντέλο εκπαίδευσης του Deree και την ανάδειξη της σύνδεσης της ακαδημαϊκής γνώσης με τη σύγχρονη αγορά εργασίας. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον ρόλο των φοιτητικών ομίλων, των ακαδημαϊκών κοινοτήτων και των εξωακαδημαϊκών δραστηριοτήτων, ως βασικών πυλώνων προσωπικής ανάπτυξης, δικτύωσης και καλλιέργειας δεξιοτήτων που ενισχύουν την επαγγελματική εξέλιξη.

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν οι υπηρεσίες καθοδήγησης και υποστήριξης που παρέχει το Γραφείο Καριέρας, από τον επαγγελματικό προσανατολισμό και τη συμβουλευτική σταδιοδρομίας έως τη διασύνδεση με εταιρείες και οργανισμούς και τις ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και απασχόλησης.

- Advertisement -

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα mock classes, όπου οι υποψήφιοι σπουδαστές και σπουδάστριες θα μπουν σε τάξη ή εργαστήριο και θα παρακολουθήσουν ένα μάθημα της επιλογής τους, ανακαλύπτοντας πώς πραγματοποιείται το μάθημα στο Deree στην πράξη.

Οι Σύμβουλοι Καριέρας και Εγγραφών θα βρίσκονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στη διάθεση των ενδιαφερόμενων, προκειμένου να τους καθοδηγήσουν στην επιλογή του προγράμματος σπουδών που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες, τα ενδιαφέροντα και τους μελλοντικούς τους στόχους.

Όσοι και όσες επιθυμούν να ζήσουν την εμπειρία «Μία Μέρα στο Deree!» μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής και να κλείσουν τη θέση τους εγκαίρως, καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Διαβάστε περισσότερα στο banks.com.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η ηγεσία του Ομίλου GrECo στην εκδήλωση της Αθήνας για την παρουσίαση της GrECo Hellas

Η παρουσία τους υπογραμμίζει τη στρατηγική σημασία της Ελλάδας και της Κύπρου στα περιφερειακά σχέδια ανάπτυξης

Η Τειρεσίας στη ΔΕΘ σε διάλογο με τράπεζες και επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας

Επίκεντρο των συναντήσεων, η αξιόπιστη πληροφορία, οι σύγχρονες ανάγκες του χρηματοπιστωτικού-επιχειρηματικού οικοσυστήματος και οι νέες της υπηρεσίες

Bain & Company: Η συνεχής αστάθεια μετατρέπεται σε νέα κανονικότητα για τις B2B επιχειρήσεις

Ποιοι είναι οι 5 βασικοί στρατηγικοί πυλώνες για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας και της ανταγωνιστικότητάς τους

Μπροστά στην αναβάθμιση και τις πληθωριστικές πιέσεις

Διαβάστε δωρεάν στο «ΧΡΗΜΑ Week» τ. 1.057, που κυκλοφορεί την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου...

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ε.Ε.Α.-Πάντειο: 5 εξειδικευμένα διαδικτυακά σεμινάρια – 1o webinar: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη στη Διοίκηση και στην Εκπαίδευση: Εργαλεία και Τεχνικές» | Πέμπτη 1/10

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σταθερά προσηλωμένο στη συνεχή επιμόρφωση και την ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων

Νέο ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρόληψης, Αποτροπής και Αντιμετώπισης Ασφαλιστικής Απάτης

Η ασφαλιστική απάτη, είτε οργανωμένη είτε ευκαιριακή, αποτελεί σήμερα μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις για την ασφαλιστική αγορά διεθνώς.

Το 8ο CSR School επιστρέφει ανανεωμένο με επίκεντρο τη Βιωσιμότητα, το ESG και την Εταιρική Υπευθυνότητα

Το CSR HELLAS, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος, διοργανώνει το 8ο CSR School 2026

Eurolife FFH: 4ος κύκλος εκπαίδευσης για στελέχη ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στη Βόρεια Ελλάδα

Μια πρωτοβουλία που έχει πλέον καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για την επαγγελματική ανάπτυξη των συνεργατών της εταιρείας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

ΜΙΝΕΤΤΑ: Κάλυψη υγείας και ζωής με τα προγράμματα Gen2

Συνδυασμό κάλυψης υγείας και βασικής ασφάλισης ζωής προσφέρουν τα προγράμματα Gen2 της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική

Νέα συζήτηση για την ασφάλιση απέναντι στις φυσικές καταστροφές στα μέσα του Οκτώβρη από την ΕΑΕΕ

Τη σχέση πρόληψης, ασφάλισης και ανθεκτικότητας απέναντι στις φυσικές καταστροφές αναδεικνύει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

«Γ. Χατζηθεοδοσίου στον Αλ. Τσίπρα: Όταν ο πολίτης δεν μπορεί να καταναλώσει, ο μικρομεσαίος δεν μπορεί να επιβιώσει

Για την κατάσταση στην αγορά και την πραγματική οικονομία αλλά και για τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 28 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου

Κατά την περίοδο 28 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, θα καταβληθούν 1.208.786.298,6 ευρώ σε 1.745.73 δικαιούχους

O μέγας κίνδυνος από την Τεχνητή Νοημοσύνη και τους Πράκτορες AI

Νομοτελειακά θα φτάναμε σε αυτό το σημείο καμπής με την Τεχνητή Νοημοσύνης και τους Πράκτορες ΑΙ