back to top
15.8 C
Athens
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2026

Μεγάλη προσφορά του Ε.Ε.Α. στη γ.γ Εμπορίου για την ενίσχυση της καταπολέμησης του παραεμπορίου

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, θα παραδώσει την Μ. Πέμπτη 29/04 στις 9:30 στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, δύο μισθωμένα οχήματα, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια ενίσχυσης του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων για την καταπολέμηση του παραεμπορίου.

Η παράδοση των δύο οχημάτων θα γίνει έξω από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας (πρώην Υπουργείο Εμπορίου) στην πλατεία Κάνιγγος και θα παρευρεθούν ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

- Advertisement -

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, πιστό στη δέσμευση του για την στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας, έχει επισημάνει πολλές φορές προς την Πολιτεία την ανάγκη πάταξης παραβατικών συμπεριφορών, όπως της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου και του παραεμπορίου, καθώς αποτελούν τροχοπέδη στην προσπάθεια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας και προκαλούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η πίεση προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Στο πλαίσιο των δράσεων του Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο ΓΓ κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης, υπέγραψαν στις 9 Απριλίου 2021 Μνημόνιο Συνεργασίας του Ε.Ε.Α. με τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, με στόχο την καταπολέμηση της παράνομης παραγωγής καθώς και εισαγωγής και πώλησης παραποιημένων/απομιμητικών προϊόντων. Στο Μνημόνιο περιλαμβάνεται και η προσφορά των δύο μισθωμένων οχημάτων από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, η οποία και υλοποιείται την Μ. Πέμπτη το πρωί.

- Advertisement -

Η εκδήλωση παράδοσης-παραλαβής των αυτοκινήτων, θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Παρουσία του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη τα εγκαίνια του νέου Ψηφιακού Αγγειογράφου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε χθες, Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, τη Λάρισα, προκειμένου να εγκαινιάσει τον νέο ψηφιακό αγγειογράφο

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Θετικά τα μέτρα αλλά δεν αρκούν»

Ανακοινώθηκαν οι νέες παρεμβάσεις της κυβέρνησης και οι επιδοτήσεις που θα ισχύουν έως το τέλος Οκτωβρίου, με στόχο την συγκράτηση του ενεργειακού κόστους.

Στο Ε.Ε.Α. τη Δευτέρα 28/9 ο Πρόεδρος της ΕΛΑΣ Αλέξης Τσίπρας

Με στόχο να θέσει στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις προτάσεις των επαγγελματιών

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος σε δόσεις για τα “αποπαίδια” της Αττικής»

Τη διαφορετική αντιμετώπιση των επιχειρήσεων Περιφέρειας και Αττικής από την Κυβέρνηση στηλιτεύει ο Πρόεδρος του ΕΕΑ

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Interamerican

Με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Καρέτσα, τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας, η Interamerican περνά στη νέα εποχή της διαφημιστικής της επικοινωνίας

Ο Enrico Nanni αναλαμβάνει καθήκοντα CEO Ευρώπης στη Howden από το 2027

Ο Enrico Nanni αναλαμβάνει καθήκοντα CEO Ευρώπης στη Howden από την 1η Ιανουαρίου 2027, διατηρώντας παράλληλα τον ρόλο του Chief Commercial Officer.

Στα γραφεία της Karavias Underwriting Agency στελέχη από το συνδικάτο των LLOYD’S

Η συνεργασία και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας ανοίγουν τον δρόμο για νέες ασφαλιστικές λύσεις, αναφέρει η Karavias Underwriting Agency

Παρουσία του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη τα εγκαίνια του νέου Ψηφιακού Αγγειογράφου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε χθες, Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, τη Λάρισα, προκειμένου να εγκαινιάσει τον νέο ψηφιακό αγγειογράφο

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Interamerican

Με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Καρέτσα, τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας, η Interamerican περνά στη νέα εποχή της διαφημιστικής της επικοινωνίας

Από τον «τρόμο» στα ταμεία: Πώς το Halloween εξελίχθηκε σε μια «χρυσή» βιομηχανία δισεκατομμυρίων

Μπορεί οι ρίζες του να βρίσκονται σε αρχαία κελτικά έθιμα, όμως το σύγχρονο Halloween έχει μετατραπεί σε έναν από τους ισχυρότερους εμπορικούς κινητήρες

AIG Greece: Η αστική ευθύνη μιας επιχείρησης δεν σταματά στην είσοδό της

Τον ρόλο της ασφάλισης αστικής ευθύνης στην προστασία των επιχειρήσεων από απαιτήσεις τρίτων αναδεικνύει η AIG Greece, μέσα από ανάρτησή της στο Facebook.

Ο Enrico Nanni αναλαμβάνει καθήκοντα CEO Ευρώπης στη Howden από το 2027

Ο Enrico Nanni αναλαμβάνει καθήκοντα CEO Ευρώπης στη Howden από την 1η Ιανουαρίου 2027, διατηρώντας παράλληλα τον ρόλο του Chief Commercial Officer.

Σε μία συγκυρία πιέσεων, η βιομηχανία ξεχωρίζει ως σταθερός πυλώνας ανάπτυξης για την Ελλάδα

Παρά την αυξημένη αβεβαιότητα, οι πωλήσεις του ελληνικού επιχειρηματικού τομέα συνεχίζουν να κινούνται ανοδικά, με δυναμική αντίστοιχη της ευρωπαϊκής.