back to top
26 C
Athens
Σάββατο 6 Ιουνίου 2026

Level Up: Το record-breaking, 24 στρατηγικά πρότζεκτ και ο κορυφαίος στόχος της Generali

Σε μία κατάμεστη αιθουσα στο Grand Resort Lagonissi, οι άνθρωποι της Generali είχαν την τιμητική τους! Η εταιρεία διοργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση προς τιμήν του προσωπικού της, κατά την οποία στελέχη μίλησαν για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα και επιτεύγματα του 2023 και μοιράστηκαν το όραμα και τους στόχους τους για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.

O CEO της Generali, κ. Πάνος Δημητρίου λαμβάνοντας τον λόγο αναφέρθηκε στη διαρκώς ανατπυξιακή πορεία της εταιρείας, δίνοντας τα εύσημα στο προσωπικό και τους συνεργάτες του και εξαίροντας το ταλέντο και την αφοσίωσή τους στους στόχους που έχουν τεθεί από τον όμιλο. Ο κ. Δημητρίου δήλωσε ικανοποιημένος από τα όσα έχουν γίνει έως σήμερα σε συνάρτηση με την ολοκλήρωση της εξαγοράς, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στο strategic plan, “Level Up” , με απώτερο στόχο την κατάκτηση του “θρόνου” στην κατάταξη της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

- Advertisement -

Μεταξύ άλλων ο κ. Δημητρίου ανέφερε:

«Η σημερινή μας συνάντηση είναι μια εξαιρετικά σημαντική στιγμή καθώς μπορούμε με ικανοποίηση να πούμε ότι έχουμε υλοποιήσει όλα όσα υποσχεθήκαμε πριν από δύο χρόνια: την επιτυχημένη ολοκλήρωση του integration εντός του ελάχιστου απαιτούμενου χρόνου -κάτι που αποτελεί από μόνο του case study-, την κατά 25% αύξηση στην παραγωγή μας εν μέσω αυτής της διαδικασίας και την ανάπτυξη ενός ισορροπημένου χαρτοφυλακίου. Θέλω να ευχαριστήσω, για μία ακόμη φορά, όλους σας για την προσπάθεια και τη θετική διάθεση με την οποία αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις για να μπορούμε να παραμένουμε ένας οργανισμός που διαφέρει ουσιαστικά από κάθε άλλον. Σήμερα που η Generali είναι πιο ώριμη και ισχυρή από ποτέ, συνεχίζοντας να δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται, θα ήθελα να σας καλέσω να προχωρήσουμε μαζί στο επόμενο επίπεδο, αυτό που αξίζει σε μια σπουδαία εταιρεία με σπουδαία στελέχη».

- Advertisement -

Ton λόγο έλαβε και ο κ. Γιώργος Ζερβουδάκης, Chief Sales Officer της Generali αποκαλύπτοντας ότι η εταιρεία πέτυχε για πρώτη φορά στην ιστορία της έναν τεράστιο στόχο-ορόσημο, καθώς η παραγωγή ξεπέρασε τα 500 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως είπε: «Τα σημερινά στοιχεία μας δείχνουν ότι η αξιοπιστία, η συνέπεια και η προσωποποιημένη προσέγγιση που ακολουθούμε είναι στοιχεία συνδεδεμένα με την ταυτότητα του οργανισμού μας. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας, οι οποίοι σε ποσοστό 29% έχουν περισσότερα από δύο συμβόλαια μαζί μας, κάτι που επαληθεύει την αξία της Lifetime Partner φιλοδοξίας μας που συμπορεύεται με τον ασφαλισμένο σε κάθε στιγμή της ζωής του. Βεβαίως, η δυναμική των αριθμών είναι σημαντική, σημαντικότερη είναι όμως η δουλειά που κάνουμε όλοι μαζί αναζητώντας συνεχώς τρόπους για να στηρίξουμε τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Και όπως γνωρίζουμε από την εμπειρία μας, στην καλή δουλειά οι αριθμοί δεν αντιστέκονται».

Toν κ. Ζερβουδάκη διαδέχθηκε στο βήμα ο κ. Ηλίας Ρήγας, CFO της Generali, ο οποίος τόνισε:

«Βρισκόμαστε σε μία χρονική στιγμή που οι έξωθεν προκλήσεις είναι συνεχείς και πολυεπίπεδες αλλά και οι ανάγκες του οργανισμού για επενδύσεις σε τεχνογνωσία και εργαλεία αιχμής είναι πολύ σημαντικές για την εξέλιξή του. Οι αποφάσεις δεν είναι πάντοτε εύκολες, λαμβάνονται όμως μετά από εξαντλητική μελέτη των δεδομένων και με γνώμονα τη βέλτιστη διαχείριση των διαθέσιμων πόρων προκειμένου να διασφαλίζεται η ισορροπία μεταξύ της εταιρικής ευρωστίας και της ανάπτυξής της. Προχωράμε μπροστά συγκροτημένα και από θέση ισχύος. Η φιλοσοφία της πρόνοιας είναι αυτή που μας εξασφαλίζει ευελιξία και μας δίνει άνεση στη διαχείριση γεγονότων όπως οι πρόσφατες φυσικές καταστροφές χωρίς να επηρεάζει τα οικονομικά μας στοιχεία στον βαθμό που πιθανόν θα μπορούσε».

Τέλος, ο κ. Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Chief Insurance Officer της Generali, αφού εξήρε το έργο των ανθρώπων της Generali παρουσίασε το πλάνο του “Level Up”. Ο ίδιος ανέφερε: ”Θέλω να σταθώ στην ουσία που βρίσκεται πίσω από τα στοιχεία. Καταφέραμε πολλά και με το ανοιχτό σκεπτικό που μας διακρίνει ως Εταιρεία επιβεβαιώσαμε τα πεδία που μας διαφοροποιούν και καταγράψαμε εκείνα που χρειάζονται βελτίωση. Η επόμενη περίοδος έχει ως στόχο την υλοποίηση 24 στρατηγικών project τα οποία εστιάζουν σε 4 πυλώνες: την κερδοφόρο ανάπτυξη (profitable growth), τη λειτουργική αρτιότητα (operational excellence), την εμπειρία πελάτη και συνεργάτη (customer & intermediary experience) και μελλοντική ετοιμότητα (future readiness). Ας επικεντρωθούμε σε αυτά για να βαδίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη συνέχεια».

H πολύ επιτυχημένη εκδήλωση, μέσα σε ένα θερμό και ευχάριστο κλίμα, ολοκληρώθηκε με ένα μοναδικό πάρτυ συνοδεία μουσικής και κορυφαίων επιτυχιών από καταξιωμένους καλλιτέχνες, τον Σάκη Ρουβά και την Πέγκυ Ζήνα με τον Χάρη Γεωργίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Πού θα πάει η Generali, οι τρεις επόμενοι σταθμοί της

Ανανεωμένη πλατφόρμα φροντίδας και επέκταση συνεργασίας με τον πάροχο τρισδιάστατων προϊόντων Intermap Technologies

Πολυδιάστατη εμπειρία στη Βαρκελώνη για τους Συνεργάτες Υβριδικού Δικτύου της Generali

Το ταξίδι επιβράβευσης συνέδεσε την υψηλή απόδοση με μοναδικές, διεθνείς βιωματικές παραστάσεις

Generali: Διαμορφώνοντας ενεργά την επόμενη μέρα της ασφάλισης στην Ελλάδα

Η Ετήσια Εκδήλωση Προσωπικού ανέδειξε τις ισχυρές επιδόσεις της εταιρείας αλλά και όλα όσα της επιτρέπουν να προπορεύεται των αλλαγών της αγοράς

Αλλαγές στα μερίδια του bancassurance, η Allianz με ΕΤΕ αποφασιστικά στην αγορά

6% αύξηση στα έσοδα από προμήθειες σε επίπεδο ομίλου προσδοκά η ΕΤΕ από την εξαγορά του 30% της Allianz Ελλάδος

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

NN Hellas: Ανακοίνωση για τις αναπροσαρμογές στα ασφάλιστρα υγείας

«Συμμορφωνόμαστε πλήρως με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο και αναμένουμε τη δημοσίευση του νέου δείκτη της ΕΛΣΤΑΤ» επισημαίνει μεταξύ άλλων η εταιρεία

Η Atradius στο πλευρό των εθελοντών δασοπροστασίας στις Αφίδνες

Μέσα από παρουσιάσεις και ασκήσεις, οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν σε βασικές διαδικασίες πρόληψης, αντιμετώπισης και κατάσβεσης δασικών πυρκαγιών

Ο ΣΕΣΑΕ προσκαλεί στην ετήσια καλοκαιρινή συνάντηση της ασφαλιστικής αγοράς

Την Πέμπτη 2 Ιουλίου στο Golf Prive της Γλυφάδας – Έως τις 26 Ιουνίου οι δηλώσεις συμμετοχής

Ilia Forum 2026: Το αναπτυξιακό συνέδριο της Ηλείας ανοίγει τις πόρτες του

Όσα θα παρακολουθήσουμε το διήμερο 5-6/6 στο Aldemar Olympian Village – Ilis Congress Center, αλλά και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας LiveOn Events+

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Affidea και Novo Nordisk ενώνουν δυνάμεις κατά της παχυσαρκίας και του διαβήτη

ΜoU για δράσεις ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης, καθώς και πρωτοβουλίες που στηρίζουν την πρόληψη και τη φροντίδα

Το σημαντικότατο μήνυμα του μήνα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Τι και ποιους αφορούν οι ενισχύσεις του «Ξεκινώ Επιχειρηματικά» – Δηλώσεις Δ. Γαβαλάκη στο «IW»

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ο ασφαλιστικός πράκτορας δεν είναι μόνος

Η Χρ. Φυτέα, Πρ. Επιτροπής Ασφαλιστικών Πρακτόρων ΕΕΑ, εξηγεί γιατί η ένταξη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στη δράση αποτελεί σημαντική θεσμική νίκη

NN Hellas: Ανακοίνωση για τις αναπροσαρμογές στα ασφάλιστρα υγείας

«Συμμορφωνόμαστε πλήρως με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο και αναμένουμε τη δημοσίευση του νέου δείκτη της ΕΛΣΤΑΤ» επισημαίνει μεταξύ άλλων η εταιρεία