back to top
17.9 C
Athens
Παρασκευή 17 Απριλίου 2026

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στρατηγικός συνομιλητής του υπουργείου Υγείας της Αιγύπτου 

Τις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Αθήνα επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας της Αιγύπτου Καθηγητής Khaled Abdel Ghaffar, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, λίγο πριν τη συνάντησή του με την ηγεσία του ελληνικού υπουργείου Υγείας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Γιώργος Ευ. Σπανός, ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας Νίκος Μαραθιάς και ο Διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών Μιχάλης Θεοδωρίδης ξενάγησαν τον υπουργό στο Κεντρικό Εργαστήριο του Ομίλου το οποίο διαχειρίζεται περισσότερα από 10.000 δείγματα κάθε μέρα, με ρομποτικά συστήματα που εγγυώνται την ασφάλεια και αξιοπιστία για κάθε εξέταση. 

- Advertisement -

Η αιγυπτιακή αποστολή έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το καθετοποιημένο μοντέλο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας (που συνδυάζει όλες τις υπηρεσίες σε έναν χώρο) το οποίο δεν εφαρμόζεται στην Αίγυπτο. 

Στη διάρκεια της συνάντησης με τη διοίκηση και τα στελέχη του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας σε πολλαπλούς τομείς της παροχής υπηρεσιών υγείας.   

- Advertisement -

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρέσβης της Αιγύπτου στην Αθήνα Omar Amer Youssef, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας για τις Διεθνείς Σχέσεις Dr. Hatem Amer, όπως και στελέχη και συνεργάτες του αιγυπτιακού υπουργείου Υγείας.

Παρών ήταν επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών δρ Βασίλης Αποστολόπουλος. Εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και Ιατρικό Αθηνών έχουν υπογράψει μνημόνιο στρατηγικής συνεργασίας με στόχο την παροχή καινοτόμων, ολοκληρωμένων, ποιοτικών και οικονομικά προσιτών υπηρεσιών υγείας, σε όλο το φάσμα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Η συνάντηση με την αιγυπτιακή αποστολή βασίστηκε στο μνημόνιο αυτό. 

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ βρίσκεται στην κορυφή της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, με πολλαπλές διακρίσεις και υπηρεσίες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια. Είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση, με 72 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 Γενικές Κλινικές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 2 Διατροφολογικά και ένα Εργομετρικό Κέντρο, ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών και 4 Οδοντιατρεία.

Κάθε χρόνο, πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται τις υπηρεσίες του Ομίλου ο οποίος απασχολεί 3.000 εργαζομένους, ανάμεσά τους 700 γιατρούς με άρτια κατάρτιση με μεγάλη εμπειρία. 

Στη νέα της εποχή, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσεγγίζει ολιστικά την Υγεία και την Πρόληψη, υπηρετώντας πάντα το όραμα της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών.   

Σχετικές δημοσιεύσεις

Με χαμόγελο, για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Στο Περιστέρι βρέθηκαν την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου οι εθελοντές του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, για μια δράση που δεν απαιτούσε λευκές μπλούζες, αλλά άνετα ρούχα, κέφι και διάθεση για προσφορά. 

BIOIATΡΙΚΗ: Οδηγός διατροφής και περιποίησης για ενυδατωμένο δέρμα  

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας αλλά και του οργανισμού γενικότερα, είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά ακόμα περισσότερο

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας – Πάρε τον Έλεγχο, μην αμελείς τον προληπτικό έλεγχο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ εγκαινιάζει τη δράση #Πάρε τον Έλεγχο, που έχει στόχο την ευαισθητοποίηση όλων σχετικά με την αξία του προληπτικού ελέγχου. 

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: στην πρώτη γραμμή της πρόληψης του καρκίνου

Για ένα μέλλον χωρίς καρκίνο, πρέπει να δράσουμε τώρα! Αυτό είναι το μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου (4 Φεβρουαρίου). 

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Εθνική Ασφαλιστική: Ισχυρές επιδόσεις και σταθερή πορεία ανάπτυξης το 2025

Η Εθνική Ασφαλιστική ολοκλήρωσε το οικονομικό έτος 2025 καταγράφοντας ισχυρή αύξηση της κερδοφορίας της και επιβεβαιώνοντας την ανθεκτικότητα

Συνέδριο Διαμεσολάβησης 2026 στη Χαλκίδα – Στο επίκεντρο αμοιβές, συμβόλαια και επαγγελματική εξέλιξη

Με ισχυρό περιεχόμενο και έμφαση στην επαγγελματική αναβάθμιση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, πραγματοποιείται το Ετήσιο Συνέδριο Ασφαλιστικής

Το Professional Diploma in Financial and Insurance Advice δεν είναι ένα ακόμα πρόγραμμα

Συχνά αναβάλλουμε πράγματα που γνωρίζουμε ότι θα μας πάνε ένα βήμα μπροστά. Η εκπαίδευση είναι ένα από αυτά.

«αν ήξερες!»: Γιατί η ασφαλιστική διαμεσολάβηση αποτελεί επάγγελμα με προοπτική και ουσία

Η σειρά vidcast «αν ήξερες!» του insuranceworld.gr συνεχίζει δυναμικά, επιχειρώντας να αναδείξει, με απλό και ουσιαστικό τρόπο, κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ασφάλιση και τον ρόλο της στη σύγχρονη κοινωνία.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Εθνική Ασφαλιστική: Ισχυρές επιδόσεις και σταθερή πορεία ανάπτυξης το 2025

Η Εθνική Ασφαλιστική ολοκλήρωσε το οικονομικό έτος 2025 καταγράφοντας ισχυρή αύξηση της κερδοφορίας της και επιβεβαιώνοντας την ανθεκτικότητα

Πόσα έδωσε η ΝΝ  για προμήθειες και λοιπά έξοδα πρόσκτησης το 2025, τι έβγαλε, τι έδωσε

Από ένα σύνολο λειτουργικών εξόδων και εξόδων πρόσκτησης ύψους 230.684 το 2025 (2024: 201.309), η ΝΝ Hellas

Η LiveOn λανσάρει την EventAtlas: τη νέα πλατφόρμα για ολοκληρωμένη διαχείριση εγγραφών & συμμετοχών για events

Η LiveOn ανακοινώνει το λανσάρισμα της EventAtlas, μια νέα, all-in-one λύση για τη διαχείριση συμμετοχών σε events

Νέα εποχή για το Επικουρικό Κεφάλαιο: Ο Ηρακλής Δασκαλόπουλος μιλά στο IW Talks

Στα πενήντα χρόνια από την ίδρυσή του, το Επικουρικό Κεφάλαιο καταγράφει την καλύτερη φάση της ιστορικής του πορείας, με εικόνα ισχύος

Συνέδριο Διαμεσολάβησης 2026 στη Χαλκίδα – Στο επίκεντρο αμοιβές, συμβόλαια και επαγγελματική εξέλιξη

Με ισχυρό περιεχόμενο και έμφαση στην επαγγελματική αναβάθμιση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, πραγματοποιείται το Ετήσιο Συνέδριο Ασφαλιστικής