back to top
19.7 C
Athens
Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2026

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στρατηγικός συνομιλητής του υπουργείου Υγείας της Αιγύπτου 

Τις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Αθήνα επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας της Αιγύπτου Καθηγητής Khaled Abdel Ghaffar, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, λίγο πριν τη συνάντησή του με την ηγεσία του ελληνικού υπουργείου Υγείας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Γιώργος Ευ. Σπανός, ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας Νίκος Μαραθιάς και ο Διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών Μιχάλης Θεοδωρίδης ξενάγησαν τον υπουργό στο Κεντρικό Εργαστήριο του Ομίλου το οποίο διαχειρίζεται περισσότερα από 10.000 δείγματα κάθε μέρα, με ρομποτικά συστήματα που εγγυώνται την ασφάλεια και αξιοπιστία για κάθε εξέταση. 

- Advertisement -

Η αιγυπτιακή αποστολή έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το καθετοποιημένο μοντέλο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας (που συνδυάζει όλες τις υπηρεσίες σε έναν χώρο) το οποίο δεν εφαρμόζεται στην Αίγυπτο. 

Στη διάρκεια της συνάντησης με τη διοίκηση και τα στελέχη του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας σε πολλαπλούς τομείς της παροχής υπηρεσιών υγείας.   

- Advertisement -

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρέσβης της Αιγύπτου στην Αθήνα Omar Amer Youssef, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας για τις Διεθνείς Σχέσεις Dr. Hatem Amer, όπως και στελέχη και συνεργάτες του αιγυπτιακού υπουργείου Υγείας.

Παρών ήταν επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών δρ Βασίλης Αποστολόπουλος. Εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και Ιατρικό Αθηνών έχουν υπογράψει μνημόνιο στρατηγικής συνεργασίας με στόχο την παροχή καινοτόμων, ολοκληρωμένων, ποιοτικών και οικονομικά προσιτών υπηρεσιών υγείας, σε όλο το φάσμα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Η συνάντηση με την αιγυπτιακή αποστολή βασίστηκε στο μνημόνιο αυτό. 

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ βρίσκεται στην κορυφή της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, με πολλαπλές διακρίσεις και υπηρεσίες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια. Είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση, με 72 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 Γενικές Κλινικές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 2 Διατροφολογικά και ένα Εργομετρικό Κέντρο, ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών και 4 Οδοντιατρεία.

Κάθε χρόνο, πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται τις υπηρεσίες του Ομίλου ο οποίος απασχολεί 3.000 εργαζομένους, ανάμεσά τους 700 γιατρούς με άρτια κατάρτιση με μεγάλη εμπειρία. 

Στη νέα της εποχή, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσεγγίζει ολιστικά την Υγεία και την Πρόληψη, υπηρετώντας πάντα το όραμα της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών.   

Σχετικές δημοσιεύσεις

Με χαμόγελο, για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Στο Περιστέρι βρέθηκαν την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου οι εθελοντές του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, για μια δράση που δεν απαιτούσε λευκές μπλούζες, αλλά άνετα ρούχα, κέφι και διάθεση για προσφορά. 

BIOIATΡΙΚΗ: Οδηγός διατροφής και περιποίησης για ενυδατωμένο δέρμα  

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας αλλά και του οργανισμού γενικότερα, είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά ακόμα περισσότερο

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας – Πάρε τον Έλεγχο, μην αμελείς τον προληπτικό έλεγχο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ εγκαινιάζει τη δράση #Πάρε τον Έλεγχο, που έχει στόχο την ευαισθητοποίηση όλων σχετικά με την αξία του προληπτικού ελέγχου. 

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: στην πρώτη γραμμή της πρόληψης του καρκίνου

Για ένα μέλλον χωρίς καρκίνο, πρέπει να δράσουμε τώρα! Αυτό είναι το μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου (4 Φεβρουαρίου). 

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

INTERLIFE: Θετικό Πρόσημο στα Οικονομικά Μεγέθη του Α’ Εξαμήνου 2026

Κερδοφορία, αύξηση Παραγωγής Ασφαλίστρων, Ενεργητικού, Επενδύσεων και Αποθεμάτων καθώς και υψηλοί Δείκτες Φερεγγυότητας χαρακτηρίζουν τα Αποτελέσματα του Α’ Εξαμήνου 2026 της INTERLIFE.

Medifirst: Κατ’ οίκον αιμοληψία για μεγαλύτερη ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου

Μια υπηρεσία που απαντά στις ανάγκες όσων δυσκολεύονται να μετακινηθούν ή επιθυμούν να πραγματοποιούν τις απαραίτητες εξετάσεις τους

Ο Σεπτέμβριος επαναφέρει στο προσκήνιο τις ασφαλιστικές εκκρεμότητες

Μετά την καλοκαιρινή περίοδο, οι καθημερινές υποχρεώσεις επανέρχονται και μαζί τους ζητήματα που συχνά μετατίθενται για «μετά τις διακοπές»

Gold Badge στο ΥΓΕΙΑ από τον European Cancer Organisation

Μια ευρωπαϊκή διάκριση με ιδιαίτερη σημασία για τον χώρο της ιδιωτικής υγείας απέσπασε το ΥΓΕΙΑ, καθώς έλαβε το INTERACT-EUROPE Gold Badge

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Το Insurance World στο MDRT Day 2026 – Διάλογος με τους leaders της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Με ενεργό παρουσία στο MDRT Day by MCC Hellas 2026, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Aldemar Olympian Village στην Αρχαία Ολυμπία, συμμετείχε σήμερα το Insurance World

Syndea: Στη Βουδαπέστη για το 29ο Συνέδριο «Μαζί, χτίζουμε γέφυρες συνεργασίας και εξέλιξης»

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου το ξενοδοχείο Marriott της Βουδαπέστης μπροστά στον μαγικό Δούναβη, υποδέχθηκε το 29ο Ετήσιο Συνέδριο της Syndea

Ε.Ε.Α.-Πάντειο: 5 εξειδικευμένα διαδικτυακά σεμινάρια – 1o webinar: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη στη Διοίκηση και στην Εκπαίδευση: Εργαλεία και Τεχνικές» | Πέμπτη 1/10

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σταθερά προσηλωμένο στη συνεχή επιμόρφωση και την ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων

Ο πιστωτικός κίνδυνος για τις επιχειρήσεις του κλάδου παραμένει υψηλός στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές.

Μετά από έναν ρυθμό αύξησης  κατά 1,4% το 2025, ο ρυθμός ανάπτυξης του κλάδου κατασκευών προβλέπεται ότι μειωθεί το 2026

INTERLIFE: Θετικό Πρόσημο στα Οικονομικά Μεγέθη του Α’ Εξαμήνου 2026

Κερδοφορία, αύξηση Παραγωγής Ασφαλίστρων, Ενεργητικού, Επενδύσεων και Αποθεμάτων καθώς και υψηλοί Δείκτες Φερεγγυότητας χαρακτηρίζουν τα Αποτελέσματα του Α’ Εξαμήνου 2026 της INTERLIFE.