back to top
19.4 C
Athens
Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2025

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στρατηγικός συνομιλητής του υπουργείου Υγείας της Αιγύπτου 

Τις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Αθήνα επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας της Αιγύπτου Καθηγητής Khaled Abdel Ghaffar, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, λίγο πριν τη συνάντησή του με την ηγεσία του ελληνικού υπουργείου Υγείας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Γιώργος Ευ. Σπανός, ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας Νίκος Μαραθιάς και ο Διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών Μιχάλης Θεοδωρίδης ξενάγησαν τον υπουργό στο Κεντρικό Εργαστήριο του Ομίλου το οποίο διαχειρίζεται περισσότερα από 10.000 δείγματα κάθε μέρα, με ρομποτικά συστήματα που εγγυώνται την ασφάλεια και αξιοπιστία για κάθε εξέταση. 

- Advertisement -

Η αιγυπτιακή αποστολή έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το καθετοποιημένο μοντέλο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας (που συνδυάζει όλες τις υπηρεσίες σε έναν χώρο) το οποίο δεν εφαρμόζεται στην Αίγυπτο. 

Στη διάρκεια της συνάντησης με τη διοίκηση και τα στελέχη του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας σε πολλαπλούς τομείς της παροχής υπηρεσιών υγείας.   

- Advertisement -

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρέσβης της Αιγύπτου στην Αθήνα Omar Amer Youssef, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας για τις Διεθνείς Σχέσεις Dr. Hatem Amer, όπως και στελέχη και συνεργάτες του αιγυπτιακού υπουργείου Υγείας.

Παρών ήταν επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών δρ Βασίλης Αποστολόπουλος. Εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και Ιατρικό Αθηνών έχουν υπογράψει μνημόνιο στρατηγικής συνεργασίας με στόχο την παροχή καινοτόμων, ολοκληρωμένων, ποιοτικών και οικονομικά προσιτών υπηρεσιών υγείας, σε όλο το φάσμα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Η συνάντηση με την αιγυπτιακή αποστολή βασίστηκε στο μνημόνιο αυτό. 

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ βρίσκεται στην κορυφή της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, με πολλαπλές διακρίσεις και υπηρεσίες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια. Είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση, με 72 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 Γενικές Κλινικές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 2 Διατροφολογικά και ένα Εργομετρικό Κέντρο, ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών και 4 Οδοντιατρεία.

Κάθε χρόνο, πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται τις υπηρεσίες του Ομίλου ο οποίος απασχολεί 3.000 εργαζομένους, ανάμεσά τους 700 γιατρούς με άρτια κατάρτιση με μεγάλη εμπειρία. 

Στη νέα της εποχή, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσεγγίζει ολιστικά την Υγεία και την Πρόληψη, υπηρετώντας πάντα το όραμα της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών.   

Σχετικές δημοσιεύσεις

Με χαμόγελο, για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Στο Περιστέρι βρέθηκαν την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου οι εθελοντές του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, για μια δράση που δεν απαιτούσε λευκές μπλούζες, αλλά άνετα ρούχα, κέφι και διάθεση για προσφορά. 

BIOIATΡΙΚΗ: Οδηγός διατροφής και περιποίησης για ενυδατωμένο δέρμα  

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας αλλά και του οργανισμού γενικότερα, είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά ακόμα περισσότερο

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας – Πάρε τον Έλεγχο, μην αμελείς τον προληπτικό έλεγχο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ εγκαινιάζει τη δράση #Πάρε τον Έλεγχο, που έχει στόχο την ευαισθητοποίηση όλων σχετικά με την αξία του προληπτικού ελέγχου. 

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: στην πρώτη γραμμή της πρόληψης του καρκίνου

Για ένα μέλλον χωρίς καρκίνο, πρέπει να δράσουμε τώρα! Αυτό είναι το μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου (4 Φεβρουαρίου). 

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Υγεία περνά στη νέα ψηφιακή εποχή

Σε λειτουργία ο Ψηφιακός Βοηθός για τον Γιατρό - Προσεχώς και για τον Πολίτη

Καρκίνος του πνεύμονα σε μη καπνιστές

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσίευση στο JAMA, 15% -20% των διαγνώσεων αφορά άτομα που έχουν καπνίσει λιγότερα από 100 τσιγάρα στη ζωή τους

Νοσοκομείο Αττικόν: Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου ΤΕΠ

Τη λειτουργία του ξεκίνησε την Πέμπτη 30/10 το νέο Τμήμα Επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου, που χρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο Ανάκαμψης

Ποσοτικός περιορισμός ευθύνης του ιδιοκτήτη μέχρι την αξία του ζημιογόνου αυτοκινήτου

Εφόσον κατά το ατύχημα δεν ήταν κάτοχος ή οδηγός – Αναιρετική διαδικασία – Δεκτή η ένσταση

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Δημόσιος διάλογος στη Θεσσαλονίκη για κάθε επαγγελματία, πολίτη και οικογένεια

Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή ημερίδα αφιερωμένη στο παρόν και στο μέλλον της ιδιωτικής ασφάλισης

Eurobank – Eurolife: Η επιστροφή της κυριαρχίας

Η Eurobank αποφάσισε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, ανατρέποντας μια πώληση υπό πίεση του 2016 και επανακτώντας έναν κρίσιμο πυλώνα

4ο Συνέδριο της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος: Ένα σημείο συνάντησης για την καινοτομία στον κλάδο

Υψηλού επιπέδου ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό μοιράστηκαν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες πάνω σε κρίσιμα ζητήματα

Η νέα εποχή του ΑΙ στο επίκεντρο του AIFORUM25 – Σημαντικές παρουσιάσεις

Κορυφαία στελέχη από την Ελλάδα και το εξωτερικό στις 4/11 στον Ελληνικό Κόσμο θα αναλύσουν τις αλλαγές που φέρνει η επανάσταση της ΤΝ