back to top
28.7 C
Athens
Παρασκευή 17 Ιουλίου 2026

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στρατηγικός συνομιλητής του υπουργείου Υγείας της Αιγύπτου 

Τις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Αθήνα επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας της Αιγύπτου Καθηγητής Khaled Abdel Ghaffar, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, λίγο πριν τη συνάντησή του με την ηγεσία του ελληνικού υπουργείου Υγείας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Γιώργος Ευ. Σπανός, ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας Νίκος Μαραθιάς και ο Διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών Μιχάλης Θεοδωρίδης ξενάγησαν τον υπουργό στο Κεντρικό Εργαστήριο του Ομίλου το οποίο διαχειρίζεται περισσότερα από 10.000 δείγματα κάθε μέρα, με ρομποτικά συστήματα που εγγυώνται την ασφάλεια και αξιοπιστία για κάθε εξέταση. 

- Advertisement -

Η αιγυπτιακή αποστολή έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το καθετοποιημένο μοντέλο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας (που συνδυάζει όλες τις υπηρεσίες σε έναν χώρο) το οποίο δεν εφαρμόζεται στην Αίγυπτο. 

Στη διάρκεια της συνάντησης με τη διοίκηση και τα στελέχη του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας σε πολλαπλούς τομείς της παροχής υπηρεσιών υγείας.   

- Advertisement -

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρέσβης της Αιγύπτου στην Αθήνα Omar Amer Youssef, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας για τις Διεθνείς Σχέσεις Dr. Hatem Amer, όπως και στελέχη και συνεργάτες του αιγυπτιακού υπουργείου Υγείας.

Παρών ήταν επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών δρ Βασίλης Αποστολόπουλος. Εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και Ιατρικό Αθηνών έχουν υπογράψει μνημόνιο στρατηγικής συνεργασίας με στόχο την παροχή καινοτόμων, ολοκληρωμένων, ποιοτικών και οικονομικά προσιτών υπηρεσιών υγείας, σε όλο το φάσμα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Η συνάντηση με την αιγυπτιακή αποστολή βασίστηκε στο μνημόνιο αυτό. 

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ βρίσκεται στην κορυφή της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, με πολλαπλές διακρίσεις και υπηρεσίες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια. Είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση, με 72 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 Γενικές Κλινικές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 2 Διατροφολογικά και ένα Εργομετρικό Κέντρο, ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών και 4 Οδοντιατρεία.

Κάθε χρόνο, πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται τις υπηρεσίες του Ομίλου ο οποίος απασχολεί 3.000 εργαζομένους, ανάμεσά τους 700 γιατρούς με άρτια κατάρτιση με μεγάλη εμπειρία. 

Στη νέα της εποχή, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσεγγίζει ολιστικά την Υγεία και την Πρόληψη, υπηρετώντας πάντα το όραμα της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών.   

Σχετικές δημοσιεύσεις

Με χαμόγελο, για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Στο Περιστέρι βρέθηκαν την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου οι εθελοντές του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, για μια δράση που δεν απαιτούσε λευκές μπλούζες, αλλά άνετα ρούχα, κέφι και διάθεση για προσφορά. 

BIOIATΡΙΚΗ: Οδηγός διατροφής και περιποίησης για ενυδατωμένο δέρμα  

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας αλλά και του οργανισμού γενικότερα, είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά ακόμα περισσότερο

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας – Πάρε τον Έλεγχο, μην αμελείς τον προληπτικό έλεγχο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ εγκαινιάζει τη δράση #Πάρε τον Έλεγχο, που έχει στόχο την ευαισθητοποίηση όλων σχετικά με την αξία του προληπτικού ελέγχου. 

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: στην πρώτη γραμμή της πρόληψης του καρκίνου

Για ένα μέλλον χωρίς καρκίνο, πρέπει να δράσουμε τώρα! Αυτό είναι το μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου (4 Φεβρουαρίου). 

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

14+1 Ερωτήσεις και Απαντήσεις για το ν/σ της επαγγελματικής ασφάλισης

Ο δεύτερος πυλώνας είναι η επαγγελματική ασφάλιση. Περιλαμβάνει τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης («ΤΕΑ») και τα ομαδικά επαγγελματικά συνταξιοδοτικά ασφαλιστικά συμβόλαια

«Πολιτική συναίνεση για λύσεις στα θέματα της ιδιωτικής ασφάλισης στη εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών»

Για πρώτη φορά εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας (Ευάγγελος. Λιάκος), του ΠΑΣΟΚ (Μιλένα Αποστολάκη) και του ΣΥΡΙΖΑ (Διονύσης Καλαματιανός) συμμετείχαν στον ίδιο δημόσιο διάλογο

Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για την ενίσχυση της Επαγγελματικής Ασφάλισης

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με θέμα «Ενίσχυση της επαγγελματικής ασφάλισης

ΕΑΕΕ: Η ακτινογραφία των ασφαλίσεων Μεταφερόμενων Εμπορευμάτων

Η έρευνα αναδεικνύει ότι οι μεταφορές με αφετηρία και προορισμό εκτός Ελλάδας εξακολουθούν να εμφανίζουν δυσανάλογα υψηλό ασφαλιστικό κίνδυνο

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Γ. Ξενόφος, Διευθύνων Σύμβουλος PCS: Η επόμενη ημέρα της επαγγελματικής ασφάλισης απαιτεί ισχυρή τεχνολογία, διαφάνεια και κλίμακα

Με αφορμή τη συμμετοχή της PCS ως χορηγού στο 7ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης και τις επικείμενες νομοθετικές αλλαγές για τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΤΕΑ), συζητάμε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, κ. Γιώργο Ξενόφο

Humanity Greece: Στην πρώτη γραμμή στήριξης των επιχειρήσεων σε φυσικές καταστροφές

Η Humanity Greece βρίσκεται σταθερά στην πρώτη γραμμή, ενεργοποιώντας από την πρώτη στιγμή το δίκτυο των εθελοντών της και εξασφαλίζοντας

14+1 Ερωτήσεις και Απαντήσεις για το ν/σ της επαγγελματικής ασφάλισης

Ο δεύτερος πυλώνας είναι η επαγγελματική ασφάλιση. Περιλαμβάνει τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης («ΤΕΑ») και τα ομαδικά επαγγελματικά συνταξιοδοτικά ασφαλιστικά συμβόλαια

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: «Οι μεγάλες νίκες χτίζονται με εμπιστοσύνη» – Το νέο μήνυμα της εταιρείας για την αξία της ασφάλειας

Με κεντρικό μήνυμα ότι «οι μεγάλες νίκες χτίζονται με εμπιστοσύνη», η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Όμιλος Επιχειρήσεων δημοσίευσε νέο ενημερωτικό μήνυμα

«Πολιτική συναίνεση για λύσεις στα θέματα της ιδιωτικής ασφάλισης στη εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών»

Για πρώτη φορά εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας (Ευάγγελος. Λιάκος), του ΠΑΣΟΚ (Μιλένα Αποστολάκη) και του ΣΥΡΙΖΑ (Διονύσης Καλαματιανός) συμμετείχαν στον ίδιο δημόσιο διάλογο