back to top
10.2 C
Athens
Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2026

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στρατηγικός συνομιλητής του υπουργείου Υγείας της Αιγύπτου 

Τις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Αθήνα επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας της Αιγύπτου Καθηγητής Khaled Abdel Ghaffar, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, λίγο πριν τη συνάντησή του με την ηγεσία του ελληνικού υπουργείου Υγείας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Γιώργος Ευ. Σπανός, ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας Νίκος Μαραθιάς και ο Διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών Μιχάλης Θεοδωρίδης ξενάγησαν τον υπουργό στο Κεντρικό Εργαστήριο του Ομίλου το οποίο διαχειρίζεται περισσότερα από 10.000 δείγματα κάθε μέρα, με ρομποτικά συστήματα που εγγυώνται την ασφάλεια και αξιοπιστία για κάθε εξέταση. 

- Advertisement -

Η αιγυπτιακή αποστολή έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το καθετοποιημένο μοντέλο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας (που συνδυάζει όλες τις υπηρεσίες σε έναν χώρο) το οποίο δεν εφαρμόζεται στην Αίγυπτο. 

Στη διάρκεια της συνάντησης με τη διοίκηση και τα στελέχη του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας σε πολλαπλούς τομείς της παροχής υπηρεσιών υγείας.   

- Advertisement -

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρέσβης της Αιγύπτου στην Αθήνα Omar Amer Youssef, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας για τις Διεθνείς Σχέσεις Dr. Hatem Amer, όπως και στελέχη και συνεργάτες του αιγυπτιακού υπουργείου Υγείας.

Παρών ήταν επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών δρ Βασίλης Αποστολόπουλος. Εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και Ιατρικό Αθηνών έχουν υπογράψει μνημόνιο στρατηγικής συνεργασίας με στόχο την παροχή καινοτόμων, ολοκληρωμένων, ποιοτικών και οικονομικά προσιτών υπηρεσιών υγείας, σε όλο το φάσμα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Η συνάντηση με την αιγυπτιακή αποστολή βασίστηκε στο μνημόνιο αυτό. 

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ βρίσκεται στην κορυφή της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, με πολλαπλές διακρίσεις και υπηρεσίες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια. Είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση, με 72 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 Γενικές Κλινικές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 2 Διατροφολογικά και ένα Εργομετρικό Κέντρο, ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών και 4 Οδοντιατρεία.

Κάθε χρόνο, πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται τις υπηρεσίες του Ομίλου ο οποίος απασχολεί 3.000 εργαζομένους, ανάμεσά τους 700 γιατρούς με άρτια κατάρτιση με μεγάλη εμπειρία. 

Στη νέα της εποχή, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσεγγίζει ολιστικά την Υγεία και την Πρόληψη, υπηρετώντας πάντα το όραμα της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών.   

Σχετικές δημοσιεύσεις

Με χαμόγελο, για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Στο Περιστέρι βρέθηκαν την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου οι εθελοντές του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, για μια δράση που δεν απαιτούσε λευκές μπλούζες, αλλά άνετα ρούχα, κέφι και διάθεση για προσφορά. 

BIOIATΡΙΚΗ: Οδηγός διατροφής και περιποίησης για ενυδατωμένο δέρμα  

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας αλλά και του οργανισμού γενικότερα, είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά ακόμα περισσότερο

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας – Πάρε τον Έλεγχο, μην αμελείς τον προληπτικό έλεγχο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ εγκαινιάζει τη δράση #Πάρε τον Έλεγχο, που έχει στόχο την ευαισθητοποίηση όλων σχετικά με την αξία του προληπτικού ελέγχου. 

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: στην πρώτη γραμμή της πρόληψης του καρκίνου

Για ένα μέλλον χωρίς καρκίνο, πρέπει να δράσουμε τώρα! Αυτό είναι το μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου (4 Φεβρουαρίου). 

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Καταγγελία νοσοκομειακών ιατρών για την κάλυψη των χειρουργικών περιστατικών στο Ν. Σητείας

Κίνδυνοι από την εφημερία ετοιμότητας χωρίς φυσική παρουσία, καθώς και από την πρακτική της τηλεφωνικής κλήσης μη εφημερεύοντος ιατρού

Η επιστήμη εξηγεί τον έρωτα στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Το Ίδρυμα παρουσιάζει στις 7, 8, 14 και 15 Φεβρουαρίου ένα διαδραστικό event που συνδέει τη νευροβιολογία με την εμπειρία της αγάπης

Πώς οι Κινητές Ομάδες Υγείας αλλάζουν την πρωτοβάθμια φροντίδα στην Ελλάδα

Ανακούφιση προσφέρουν οι ΚΟΜΥ σε χιλιάδες ανθρώπους που δεν μπορούν να μετακινηθούν, με δωρεάν κατ’ οίκον φροντίδα σε όλη τη χώρα

Νοροϊός: Μια από τις βασικές αιτίες γαστρεντερίτιδας σε παιδιά και ενήλικες – Τι επισημαίνουν οι ειδικοί του Ερρίκος Ντυνάν

Ο Δρ Σταυρουλάκης, Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, προειδοποιεί ότι η νόσος παρουσιάζει έξαρση τους χειμερινούς μήνες και μπορεί να οδηγήσει σε αφυδάτωση

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Alpha Bank ανεβάζει τον πήχη: 1.600 € κατώτατος μισθός και παιδική αποταμίευση για πρώτη φορά σε επιχειρησιακή σύμβαση

Νέα δεδομένα για τις εργασιακές σχέσεις και την κοινωνική πολιτική στον ελληνικό τραπεζικό κλάδο

Νέος νόμος για κληρονομιές: Γιατί η ασφάλιση ζωής είναι πιο απαραίτητη από ποτέ

Η wedo.insure εξηγεί πώς το ισόβιο συμβόλαιο ζωής, με σωστά επιλεγμένο κεφάλαιο, μπορεί να διασώσει μια ολόκληρη περιουσία

«Μαθητές για μία μέρα στο Pierce»: Ευκαιρία για αυθεντική εμπειρία φοίτησης στις 8/2

Μαθητές/-ριες της Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού θα ζήσουν μια ημέρα γεμάτη γνώσεις, δημιουργία και εκπαιδευτικά ερεθίσματα – Πρόγραμμα και δηλώσεις συμμετοχής

Χατζόπουλος Insurance: Σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις για εξαγωγικές επιχειρήσεις

Η εταιρεία ενσωματώνει τους διεθνείς κανόνες εμπορίου στις ασφαλιστικές της λύσεις, διαθέτοντας εξειδικευμένη ομάδα νομικών και πραγματογνωμόνων

Καταγγελία νοσοκομειακών ιατρών για την κάλυψη των χειρουργικών περιστατικών στο Ν. Σητείας

Κίνδυνοι από την εφημερία ετοιμότητας χωρίς φυσική παρουσία, καθώς και από την πρακτική της τηλεφωνικής κλήσης μη εφημερεύοντος ιατρού