back to top
25.1 C
Athens
Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2025

Η Syndea με «Synθεση επιτυχίας και υπεροχής» στη Βιέννη

Με ιδιαίτερη επιτυχία και τον εύγλωττο τίτλο «Synθεση επιτυχίας και υπεροχής» πραγματοποιήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου στη Βιέννη το 28ο Συνέδριο Πωλήσεων της Syndea και οι βραβεύσεις των συνεργατών της.

Συνέδριο Syndea, Βιέννη 2025
Ο Enrico San Pietro, Insurance General Manager Unipol Assicurazioni, ο Δημήτρης Ζορμπάς, CEO και Γενικός Διευθυντής Syndea, ο Πρόεδρος ΔΣ Syndea Κώστας Καραμανλής και ο Αλέξανδρος Κοντός, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος ΔΣ Syndea

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η Syndea επέλεξε να γιορτάσει τις επιτυχίες των συνεργατών της στο ξενοδοχείο SO VIENNA στην καρδιά της πόλης των μεγάλων συνθετών και ευρωπαϊκής πρωτεύουσας της μουσικής, στέλνοντας μήνυμα υπεροχής και αριστείας.

- Advertisement -

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε με ομιλία του ο Πρόεδρος του ΔΣ Κώστας Καραμανλής θέτοντας το πλαίσιο και το όραμα για την πορεία της εταιρείας. Τόνισε πως το σύγχρονο ανταγωνιστικό και διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον -από τις φυσικές καταστροφές και τις πολεμικές συγκρούσεις, έως την αλματώδη ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης- καθιστά πιο αναγκαία από ποτέ την προστασία ανθρώπων, οικογενειών και επιχειρήσεων.

«Σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς, η κοινωνία στρέφεται σε εμάς για σιγουριά και ευημερία», υπογράμμισε, χαρακτηρίζοντας την εποχή ταυτόχρονα «γεμάτη προκλήσεις, αλλά και εξαιρετικές ευκαιρίες».

- Advertisement -

Στη συνέχεια ακολούθησαν ομιλίες και τοποθετήσεις από εξέχοντες καλεσμένους και στελέχη της εταιρείας και της ασφαλιστικής αγοράς:

Ο Enrico San Pietro, Insurance General Manager της Unipol Assicurazioni, εξήρε στην ομιλία του τη σημασία της φετινής συνάντησης, που αποτέλεσε ευκαιρία γιορτής αλλά και κοινής πορείας προς το μέλλον. Σε έναν κόσμο γεμάτο προκλήσεις και αβεβαιότητες, ανέφερε χαρακτηριστικά, ο ρόλος της ασφάλισης γίνεται πιο ουσιαστικός από ποτέ: να προστατεύει, να καινοτομεί και να στηρίζει την κοινωνία. Με αποφασιστικότητα και όραμα, η Syndea είναι έτοιμη να ηγηθεί των αλλαγών και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που ανοίγονται.

Τη σκυτάλη πήραν στη συνέχεια ο Δημήτρης Ζορμπάς, CEO και Γενικός Διευθυντής της Syndea, σκιαγραφώντας τις κατευθύνσεις της εταιρείας, η Ελίνα Παπασπυροπούλου, Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), που έδωσε την εικόνα της εγχώριας ασφαλιστικής αγοράς, και η Εύα Βαρουχάκη, Επικεφαλής Νομικής Υπηρεσίας και Διεθνών Σχέσεων της ΕΑΕΕ, η οποία ανέλυσε τι επιβάλλει ο νόμος της υποχρεωτικής ασφάλισης των επιχειρήσεων και των αυτοκινήτων έναντι φυσικών καταστροφών.

Το πρώτο μέρος των ομιλιών ολοκληρώθηκε με τον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ).

Το δεύτερο μέρος του Συνεδρίου συνεχίστηκε με την παρουσίαση του Στάθη Γκόργκα, Εμπορικού Διευθυντή Syndea, που αναφέρθηκε στις επιτυχίες της εταιρείας για τα έτη 2024 και 2025, και στο τι πρόκειται να έρθει, και ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις περισσότερων από 30 συνεργατών.

Συνέδριο Syndea, Βιέννη 2025
Οι βραβευθέντες, με στελέχη της εταιρείας

Τον συντονισμό του προγράμματος και της ροής του Συνεδρίου ανέλαβε η Νατάσσα Σιαμπάνη, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Syndea.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από ένα πλούσιο πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα, που ανέδειξε την ιστορία και τη γοητεία της Αυστρίας:
• Εκδρομή στην κοιλάδα του Βαχάου, με τους μαγευτικούς αμπελώνες.
• Επίσκεψη στο επιβλητικό μοναστήρι του Μελκ και στο παραμυθένιο Ντίρνσταϊν.
• Κρουαζιέρα στον Δούναβη, με θέα τοπία που μοιάζουν βγαλμένα από καρτ ποστάλ.
• Στάση στον πύργο του Λίχτενσταϊν, στα δάση του Μάγιερλινγκ και στο ιστορικό μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού.

Η κορύφωση ήρθε με το επίσημο gala, που φιλοξενήθηκε στην εντυπωσιακή αίθουσα του Δημαρχείου της Βιέννης. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό κονσέρτο αφιερωμένο στον Γιόχαν Στράους, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 200 ετών από τη γέννησή του, με τη μαγεία της μουσικής να πλαισιώνεται από δύο ζευγάρια χορευτών βαλς.

Η εμπειρία στη Βιέννη άφησε σε όλους ανεξίτηλες εντυπώσεις, καταλήγει η εταιρική ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας ότι «η Synθεση της προσπάθειας, της συνέπειας και της αριστείας οδηγεί σε νέες κορυφές επιτυχίας».

Σχετικές δημοσιεύσεις

«10 Χρόνια Πάνορμος | 2025 Διεθνές Έτος Συνεταιρισμών»: Το 4ο Συνέδριο του Συνεταιρισμού έρχεται στις 19/11

Το φετινό συνέδριο, με επετειακό και εορταστικό χαρακτήρα, θα πραγματοποιηθεί στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος

ΕΑΕΕ: Ενημέρωση για εγκύκλιο της ΑΑΔΕ αναφορικά με τα φορολογικά κίνητρα μετασχηματισμών

Παροχή οδηγιών για την εφαρμογή των διατάξεων του Μέρους Δ΄ του ν. 5162/2024 (Α΄198), σχετικά με τα φορολογικά κίνητρα μετασχηματισμών

Αυξημένη κατά 4,8% η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων το 8μηνο

Στις ασφαλίσεις κατά ζημιών η αύξηση ήταν 9,1%, ενώ στις ασφαλίσεις ζωής 0,3%

Η ΕΑΕΕ υπενθυμίζει τη σημασία της ασφάλισης κατοικίας – «Ξέχνα τα απρόοπτα με ασφάλιση σπιτιού»

Η Ένωση καλεί τους πολίτες να ενημερωθούν υπεύθυνα για τις διαθέσιμες επιλογές και τα οφέλη της ασφαλιστικής κάλυψης - Δείτε το βίντεο

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Νέα διάκριση για τον Τάσο Χατζηθεοδοσίου – Ανάμεσα στους κορυφαίους 40 νέους επιχειρηματίες της Ελλάδας για το 2025

Υπό τη διοίκησή του, η Mega Brokers έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πλέον δυναμικούς και εξωστρεφείς ομίλους του κλάδου

ERB Cyprialife και ERB Asfalistiki: Νέα, κοινή καμπάνια και εταιρική τοποθέτηση

Υπό το κεντρικό μήνυμα: «Στη ζωή, η ασφάλεια είναι κάτι περισσότερο από ένα συμβόλαιο»

Μήνας κατά του Καρκίνου του Μαστού: Medifirst και Αθηναϊκή προλαμβάνουν, ευαισθητοποιούν και στηρίζουν

Για την Αθηναϊκή Γενική Κλινική και τα Πολυϊατρεία Medifirst, ευαισθητοποίηση σημαίνει πράξεις και συνεχής προσπάθεια

«Η ηρεμία μέσα στην καταιγίδα»: Επισκόπηση Κινδύνων χώρας και τομέα από την Coface

Η Coface αναλύει την παγκόσμια δυναμική εστιάζοντας στην αύξηση του κοινωνικού και πολιτικού κινδύνου, και στις στρατηγικές προκλήσεις του Κόλπου

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών πρωτοπορεί με πράσινα χειρουργεία και αποτύπωση αναισθητικών αερίων

Για τον Δρ. Βασίλη Γ. Αποστολόπουλο, η τεχνολογική και ιατρική πρόοδος αποκτά αξία μόνο όταν συνοδεύεται από σεβασμό προς το περιβάλλον

Νέα διάκριση για τον Τάσο Χατζηθεοδοσίου – Ανάμεσα στους κορυφαίους 40 νέους επιχειρηματίες της Ελλάδας για το 2025

Υπό τη διοίκησή του, η Mega Brokers έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πλέον δυναμικούς και εξωστρεφείς ομίλους του κλάδου

ERB Cyprialife και ERB Asfalistiki: Νέα, κοινή καμπάνια και εταιρική τοποθέτηση

Υπό το κεντρικό μήνυμα: «Στη ζωή, η ασφάλεια είναι κάτι περισσότερο από ένα συμβόλαιο»

Μήνας κατά του Καρκίνου του Μαστού: Medifirst και Αθηναϊκή προλαμβάνουν, ευαισθητοποιούν και στηρίζουν

Για την Αθηναϊκή Γενική Κλινική και τα Πολυϊατρεία Medifirst, ευαισθητοποίηση σημαίνει πράξεις και συνεχής προσπάθεια

«Η ηρεμία μέσα στην καταιγίδα»: Επισκόπηση Κινδύνων χώρας και τομέα από την Coface

Η Coface αναλύει την παγκόσμια δυναμική εστιάζοντας στην αύξηση του κοινωνικού και πολιτικού κινδύνου, και στις στρατηγικές προκλήσεις του Κόλπου