back to top
25.4 C
Athens
Δευτέρα 15 Ιουνίου 2026

Η Generali μαγειρεύει live για να στηρίξει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μια πρωτότυπη, γιορτινή δράση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21/12 και στόχο έχει τη στήριξη του πολύτιμου έργου που προσφέρει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», διοργανώνει μέσω της σελίδας της στο facebook η Generali:

Πιστή στην πεποίθηση μας ότι το μέλλον της ανθρωπότητας διασφαλίζεται μόνο όταν φροντίζουμε ο ένας τον άλλον, κινητοποιούμε τις δυνάμεις μας, με στόχο να μοιραστούμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς. Συνδυάζοντας την παράδοση, με την εξέλιξη και τις νέες τάσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητά μας, στέλνουμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς, αξίες που παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο, ακόμα και σε ένα ψηφιακό περιβάλλον!

- Advertisement -

Στον κόσμο των social media, ο οποίος πρεσβεύει έναν εναλλακτικό τρόπο επικοινωνίας και διάδρασης, παραμένει πάντα χώρος για την ενεργή συμμετοχή και την δημιουργία μιας κοινότητας ανθρώπων με κοινό σκοπό. Καλούμε λοιπόν τους Συνεργάτες και φίλους μας να συνδράμουν με την ψηφιακή τους παρουσία, αλλά και με το κέφι και τις γνώσεις τους, σε μια απλή πράξη αγάπης!

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 21/12 στις 20:00, θα συγκεντρωθούμε όλοι στην σελίδα facebook της Generali, όπου ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς και ο τραγουδιστής  Άκης Παναγιωτίδης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια LIVE δοκιμασία… που δεν είναι άλλη, από την ετοιμασία του παραδοσιακού μελομακάρονου! Όμως οι ταλαντούχοι φίλοι μας, αντιμετωπίζουν μια σοβαρή πρόκληση… δεν διαθέτουν γνώσεις «υψηλής ζαχαροπλαστικής»! Για να ολοκληρώσουν αυτήν την γλυκιά δοκιμασία επιτυχώς, θα χρειαστούν λίγη βοήθεια από τους φίλους μας!

- Advertisement -

Από την σελίδα μας www.facebook.com/GeneraliHellas/ καλείστε να συνδράμετε στην προσπάθειά τους, καταθέτοντας με comment τις συμβουλές σας. Απαντήστε στις ερωτήσεις και απορίες τους, κατευθύνοντας την διαδικασία για να διασφαλίσουμε μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βοηθήστε τους επίδοξους ζαχαροπλάστες μας, στέλνοντας σε πραγματικό χρόνο τα δικά σας γαστρονομικά μυστικά για τα τέλεια μελομακάρονα και ελάτε να αποδείξουμε μαζί, πως ακόμη και μέσω του facebook, μπορούμε να συγκεντρωθούμε, να συνεργαστούμε αποτελεσματικά, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και να κάνουμε τον κόσμο λίγο  καλύτερο.

Μαζί με την γλυκιά αυτή προσφορά, η Generali, θα επισφραγίσει την στήριξή της, προσφέροντας εκ μέρους των Συνεργατών και φίλων της μια σημαντική δωρεά, προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού», παραμένοντας για μια ακόμη χρονιά αρωγός στο έργο ενός οργανισμού που εδώ και 21 χρόνια βρίσκεται δίπλα σε χιλιάδες παιδιά. Ελάτε να αποδείξουμε όλοι μαζί, όπου κι αν βρισκόμαστε, ό,τι κι αν κάνουμε, ότι η Αποστολή μας παραμένει ίδια: να βρισκόμαστε δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη, με όποιον τρόπο μπορούμε.

Για να δηλώσετε το «παρών» στην παραπάνω ενέργεια, απλά συνδεθείτε, στο: https://goo.gl/7GDQWX

Μάθετε περισσότερα για την δράση και του έργο του «Χαμόγελο του Παιδιού» στο: www.hamogelo.gr

Περισσότερα για τις ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Generali, μπορείτε να διαβάσετε στο: www.generali.gr/el/eteriki-kinoniki-efthyni/

Σχετικές δημοσιεύσεις

Πού θα πάει η Generali, οι τρεις επόμενοι σταθμοί της

Ανανεωμένη πλατφόρμα φροντίδας και επέκταση συνεργασίας με τον πάροχο τρισδιάστατων προϊόντων Intermap Technologies

Πολυδιάστατη εμπειρία στη Βαρκελώνη για τους Συνεργάτες Υβριδικού Δικτύου της Generali

Το ταξίδι επιβράβευσης συνέδεσε την υψηλή απόδοση με μοναδικές, διεθνείς βιωματικές παραστάσεις

Generali: Διαμορφώνοντας ενεργά την επόμενη μέρα της ασφάλισης στην Ελλάδα

Η Ετήσια Εκδήλωση Προσωπικού ανέδειξε τις ισχυρές επιδόσεις της εταιρείας αλλά και όλα όσα της επιτρέπουν να προπορεύεται των αλλαγών της αγοράς

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Apeiron Insurance Project γιορτάζει 8 χρόνια παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

Ειδική εκδήλωση την Τετάρτη 17 Ιουνίου, παρουσία συνεργατών, στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου

Pricefox: «Καθαρίστε τα οικόπεδά σας και ασφαλίστε το σπίτι σας»

Η πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων συνδέει το ζήτημα της πρόληψης με την ανάγκη προστασίας της κατοικίας

Η Πάρνηθα επιστρέφει στη ζωή: Συνεργασία της Howden για την αποκατάσταση του φυσικού της πλούτου

Μια σημαντική περιβαλλοντική πρωτοβουλία για την αποκατάσταση του δασικού οικοσυστήματος της Πάρνηθας βρίσκεται σε εξέλιξη – Βίντεο

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Σχεδόν 9 ηλεκτρικά αυτοκίνητα για κάθε δημόσιο σταθμό φόρτισης στην Ελλάδα

Η Compare the Market επισημαίνει ότι η εικόνα της ελληνικής αγοράς δείχνει τόσο πρόοδο όσο και περιθώριο ανάπτυξης

FIFA World Cup 2026, ποιοι είναι οι παίκτες με τη μεγαλύτερη εμπορική αξία

Οι ενστάσεις της Allianz Trade και οι κίνδυνοι για τη Lockton

ΕΑΕΕ: Οι παράγοντες που διαμορφώνουν το κόστος της ασφάλισης υγείας

Αδύνατο να δοθεί ουσιαστική λύση στο πρόβλημα όταν η δημόσια συζήτηση περιορίζεται στις ασφαλιστικές, τονίζει η Ένωση και αναλύει το γιατί

Αυξημένο κατά 0,5% το ενεργητικό των ΤΕΑ το α΄ τρίμηνο 2026

Διαμορφώθηκε στα 2.859 εκατ. ευρώ, έναντι 2.846 εκατ. ευρώ το προηγούμενο τρίμηνο, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ