back to top
15.6 C
Athens
Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2025

Η ΕΑΣΕ τίμησε τον Προκόπη Παυλόπουλο

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο τίμησε η ΕΑΣΕ σήμερα, κατά τη διάρκεια της ειδικής ημερίδας διαλόγου με το Δημόσιο με θέμα: «Γέφυρες Συνεργασίας για μία Σύγχρονη Διακυβέρνηση της Χώρας», που διοργάνωσε για 3η συνεχή χρονιά με την Αιγίδα της Α.Ε. του ΠτΔ.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΣΕ και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas κ. Βασίλης Ραμπάτ και ο Σύμβουλος Διοίκησης κ. Γιάννης Αναστασόπουλος προσέφεραν, εκ μέρους της ΕΑΣΕ, έργο φιλοτεχνημένο από τον γλύπτη Γιάννη Μόραλη με θέμα «Συνάντηση», αποδίδοντας σημειολογικά τη «συνάντηση» Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα σε αυτήν Ημερίδα που έχει ως στόχο την ενδυνάμωση της συνεργασίας, του διαλόγου και της σύμπραξης μεταξύ των δύο αλληλοσυμπληρούμενων κόσμων και ως ένδειξη αναγνώρισης της πολύτιμης βοήθειας και συμβολής του στην πραγμάτωση αυτής της πρωτοβουλίας.

- Advertisement -

«Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος από τη θέση του στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας, στήριξε από την πρώτη στιγμή αυτή την πρωτοβουλία της ΕΑΣΕ και το όραμά μας για τη συνεργασία του ιδιωτικού τομέα με τον δημόσιο. Τον ευχαριστούμε θερμά!» τόνισε ο Πρόεδρος της ΕΑΣΕ κ. Βασίλης Ραμπάτ.

Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Αναστασόπουλος επεσήμανε: «Απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΠτΔ, ο οποίος αναγνώρισε από την πρώτη στιγμή τους ελκυστικούς ορίζοντες δράσης που μπορεί να ανοίξει η ώσμωση μεταξύ Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα και την ανάγκη προόδου των μεταρρυθμίσεων.»

- Advertisement -

Η Ημερίδα Διαλόγου Στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης και του Ιδιωτικού Τομέα είναι μία πρωτοβουλία της ΕΑΣΕ που άρχισε το 2018 με στόχο να αναδειχθούν βέλτιστες πρακτικές και να δοθεί το βήμα να συζητηθούν οι απόψεις, προτάσεις και τα προβλήματα που απασχολούν τα στελέχη στις επιχειρήσεις και τον δημόσιο τομέα, προκειμένου να «γεφυρωθεί» το χάσμα δύο, φαινομενικά αντίθετων, κόσμων των οποίων  η συμπόρευση αποτελεί εθνική αναγκαιότητα.

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ημερίδα ΕΑΕΕ και UNSAR στη Ρουμανία για την Περιβαλλοντική Ευθύνη

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος LIFE PROFILE για την αποτελεσματική διαχείριση περιβαλλοντικών κινδύνων

Σύμπραξη ΕΑΕΕ και ΑΝΙΑ στην Ιταλία για την περιβαλλοντική ευθύνη, στο πλαίσιο του έργου LIFE PROFILE

Στόχος της ημερίδας, να αναδείξει τη σημασία της χρηματοοικονομικής ασφάλειας για την προστασία του περιβάλλοντος και την εφαρμογή της Οδηγίας ELD

Την Τρίτη 18/11 η Ημερίδα ΣΕΜΑ-ΕΑΕΕ για την Ασφάλιση Πιστώσεων και Εγγυήσεων

Η διαδραστική εκδήλωση έρχεται να συμβάλει στον διάλογο για έναν κρίσιμο κλάδο

Ημερίδα για την ELD συνδιοργανώνουν στις 17/11 οι ασφαλιστικές ενώσεις Ελλάδας και Ιταλίας

Δείτε το πρόγραμμα της διαδικτυακής εκδήλωσης και κάντε την εγγραφή σας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στον ΓΔ του Χρηματιστηρίου Αθηνών η INTERLIFE

Στα 5,78 ευρώ η τιμή κλεισίματος της μετοχής (ΙΝΛΙΦ) την ημέρα ανακοίνωσης των αλλαγών

Η Atradius Greece εγκαινιάζει τη σειρά «Atradius Expert Talks» – Βίντεο

Στο πρώτο βίντεο, ο Χ. Παναγιωτόπουλος, Διευθυντής Υπηρεσιών Κινδύνου, θέτει το ερώτημα: «Τελικά τι πρέπει να αξιολογούμε; Αριθμούς ή ανθρώπους;»

Η άνθηση της τεχνητής νοημοσύνης πιέζει τα όρια των data centers

Η Coface διερωτάται αν βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός κρίσιμου σημείου συμφόρησης

ERGO Ασφαλιστική: Συναντήσεις με συνεργάτες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη

Στο επίκεντρο, η νέα τιμολόγηση στις ασφαλίσεις αυτοκινήτων, η οποία διαμορφώθηκε μετά την πολύτιμη ανατροφοδότηση από συνεργάτες

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Εγγυήσεις, πυρκαγιές και αστικές προδιαγράφουν το μέλλον

Τη νέα τάση της ασφαλιστικής αγοράς υποδεικνύουν τα στατιστικά της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

Στον ΓΔ του Χρηματιστηρίου Αθηνών η INTERLIFE

Στα 5,78 ευρώ η τιμή κλεισίματος της μετοχής (ΙΝΛΙΦ) την ημέρα ανακοίνωσης των αλλαγών

Ασφάλιση φυσικών καταστροφών: Το τρίπτυχο επιτυχίας της Allianz

Για την Allianz, η υποχρεωτικότητα στην ασφάλιση φυσικών καταστροφών δεν λύνει το πρόβλημα

Η Atradius Greece εγκαινιάζει τη σειρά «Atradius Expert Talks» – Βίντεο

Στο πρώτο βίντεο, ο Χ. Παναγιωτόπουλος, Διευθυντής Υπηρεσιών Κινδύνου, θέτει το ερώτημα: «Τελικά τι πρέπει να αξιολογούμε; Αριθμούς ή ανθρώπους;»

Η άνθηση της τεχνητής νοημοσύνης πιέζει τα όρια των data centers

Η Coface διερωτάται αν βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός κρίσιμου σημείου συμφόρησης