back to top
26.6 C
Athens
Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2026

Η ΕΑΣΕ τίμησε τον Προκόπη Παυλόπουλο

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο τίμησε η ΕΑΣΕ σήμερα, κατά τη διάρκεια της ειδικής ημερίδας διαλόγου με το Δημόσιο με θέμα: «Γέφυρες Συνεργασίας για μία Σύγχρονη Διακυβέρνηση της Χώρας», που διοργάνωσε για 3η συνεχή χρονιά με την Αιγίδα της Α.Ε. του ΠτΔ.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΣΕ και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas κ. Βασίλης Ραμπάτ και ο Σύμβουλος Διοίκησης κ. Γιάννης Αναστασόπουλος προσέφεραν, εκ μέρους της ΕΑΣΕ, έργο φιλοτεχνημένο από τον γλύπτη Γιάννη Μόραλη με θέμα «Συνάντηση», αποδίδοντας σημειολογικά τη «συνάντηση» Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα σε αυτήν Ημερίδα που έχει ως στόχο την ενδυνάμωση της συνεργασίας, του διαλόγου και της σύμπραξης μεταξύ των δύο αλληλοσυμπληρούμενων κόσμων και ως ένδειξη αναγνώρισης της πολύτιμης βοήθειας και συμβολής του στην πραγμάτωση αυτής της πρωτοβουλίας.

- Advertisement -

«Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος από τη θέση του στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας, στήριξε από την πρώτη στιγμή αυτή την πρωτοβουλία της ΕΑΣΕ και το όραμά μας για τη συνεργασία του ιδιωτικού τομέα με τον δημόσιο. Τον ευχαριστούμε θερμά!» τόνισε ο Πρόεδρος της ΕΑΣΕ κ. Βασίλης Ραμπάτ.

Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Αναστασόπουλος επεσήμανε: «Απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΠτΔ, ο οποίος αναγνώρισε από την πρώτη στιγμή τους ελκυστικούς ορίζοντες δράσης που μπορεί να ανοίξει η ώσμωση μεταξύ Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα και την ανάγκη προόδου των μεταρρυθμίσεων.»

- Advertisement -

Η Ημερίδα Διαλόγου Στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης και του Ιδιωτικού Τομέα είναι μία πρωτοβουλία της ΕΑΣΕ που άρχισε το 2018 με στόχο να αναδειχθούν βέλτιστες πρακτικές και να δοθεί το βήμα να συζητηθούν οι απόψεις, προτάσεις και τα προβλήματα που απασχολούν τα στελέχη στις επιχειρήσεις και τον δημόσιο τομέα, προκειμένου να «γεφυρωθεί» το χάσμα δύο, φαινομενικά αντίθετων, κόσμων των οποίων  η συμπόρευση αποτελεί εθνική αναγκαιότητα.

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Interamerican συνάντησε το MDRT σε μια ημερίδα αφιερωμένη στους νέους συμβούλους

Η εκδήλωση «Interamerican meets MDRT» ανέδειξε ότι η νέα γενιά αναζητά ουσιαστική εκπαίδευση, διεθνή πρότυπα και κοινότητες που εμπνέουν

Νέο ψηφιακό εργαλείο για τη δημόσια υγεία από ΗΔΥΚΑ και NOVA ICT – Performance Technologies

Το Health Monitoring διευκολύνει τη διαχείριση δεδομένων, με στόχο την ενίσχυση της δημόσιας υγείας, της έρευνας και της τεκμηριωμένης λήψης αποφάσεων

Η Designia Insurance Brokers Κύριος Χορηγός στο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ

Άννυ Τρύφων: «Με χαρά στηρίξαμε το 37ο συνέδριο της ΕΑΣΕ με θέμα την εμπιστοσύνη, γιατί εκφράζει τη φιλοσοφία και τις αξίες μας»

Η εμπιστοσύνη στο επίκεντρο του 37ου Συνεδρίου Ηγεσίας της ΕΑΣΕ

Ως θεμέλιο για τους οργανισμούς, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στην κορυφή της ψηφιακής καινοτομίας η Anytime Romania – Το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Τσακνάκης

Μια στιγμή που επιβεβαιώνει τη θέση της Anytime στη νέα γενιά των ψηφιακών ασφαλιστικών μοντέλων

Χαμηλότερη η τιμολόγηση των ομολογιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάνω από 600 εκατ. οι εντολές

Υπερκάλυψη συναλλαγής x 3, θεσμικοί επενδυτές κυρίως από Γαλλία, Βρετανία, την 9η Σεπτεμβρίου στο Euro MTF Market

Λουκάς Γερασίμου: «Η τεχνολογία απλοποιεί τη διαδικασία και ο ασφαλιστικός σύμβουλος δίνει νόημα στην επιλογή»

O Tied Agency Sales Leader του Ομίλου Interamerican μιλά στον Λάμπρο Ρόδη για την «επόμενη ημέρα» του κλάδου

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Την Κυριακή το μεσημέρι τα εγκαίνια του περιπτέρου του ΕΕΑ στην 90ή ΔΕΘ

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων και της επιχειρηματικής κοινότητας

Παράταση προθεσμίας εγγραφής στο πρόγραμμα «EIAS Certified Specialist in Group Insurance and Corporate Risk Underwriting»

Δυνατότητα εγγραφής έως Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 14:00 αλλά και έκπτωσης μέσω εγγραφής στην EIAS Alumni Society

Στην κορυφή της ψηφιακής καινοτομίας η Anytime Romania – Το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Τσακνάκης

Μια στιγμή που επιβεβαιώνει τη θέση της Anytime στη νέα γενιά των ψηφιακών ασφαλιστικών μοντέλων

Χαμηλότερη η τιμολόγηση των ομολογιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάνω από 600 εκατ. οι εντολές

Υπερκάλυψη συναλλαγής x 3, θεσμικοί επενδυτές κυρίως από Γαλλία, Βρετανία, την 9η Σεπτεμβρίου στο Euro MTF Market