back to top
17.8 C
Athens
Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2026

Η ΕΑΣΕ τίμησε τον Προκόπη Παυλόπουλο

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο τίμησε η ΕΑΣΕ σήμερα, κατά τη διάρκεια της ειδικής ημερίδας διαλόγου με το Δημόσιο με θέμα: «Γέφυρες Συνεργασίας για μία Σύγχρονη Διακυβέρνηση της Χώρας», που διοργάνωσε για 3η συνεχή χρονιά με την Αιγίδα της Α.Ε. του ΠτΔ.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΣΕ και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas κ. Βασίλης Ραμπάτ και ο Σύμβουλος Διοίκησης κ. Γιάννης Αναστασόπουλος προσέφεραν, εκ μέρους της ΕΑΣΕ, έργο φιλοτεχνημένο από τον γλύπτη Γιάννη Μόραλη με θέμα «Συνάντηση», αποδίδοντας σημειολογικά τη «συνάντηση» Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα σε αυτήν Ημερίδα που έχει ως στόχο την ενδυνάμωση της συνεργασίας, του διαλόγου και της σύμπραξης μεταξύ των δύο αλληλοσυμπληρούμενων κόσμων και ως ένδειξη αναγνώρισης της πολύτιμης βοήθειας και συμβολής του στην πραγμάτωση αυτής της πρωτοβουλίας.

- Advertisement -

«Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος από τη θέση του στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας, στήριξε από την πρώτη στιγμή αυτή την πρωτοβουλία της ΕΑΣΕ και το όραμά μας για τη συνεργασία του ιδιωτικού τομέα με τον δημόσιο. Τον ευχαριστούμε θερμά!» τόνισε ο Πρόεδρος της ΕΑΣΕ κ. Βασίλης Ραμπάτ.

Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Αναστασόπουλος επεσήμανε: «Απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΠτΔ, ο οποίος αναγνώρισε από την πρώτη στιγμή τους ελκυστικούς ορίζοντες δράσης που μπορεί να ανοίξει η ώσμωση μεταξύ Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα και την ανάγκη προόδου των μεταρρυθμίσεων.»

- Advertisement -

Η Ημερίδα Διαλόγου Στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης και του Ιδιωτικού Τομέα είναι μία πρωτοβουλία της ΕΑΣΕ που άρχισε το 2018 με στόχο να αναδειχθούν βέλτιστες πρακτικές και να δοθεί το βήμα να συζητηθούν οι απόψεις, προτάσεις και τα προβλήματα που απασχολούν τα στελέχη στις επιχειρήσεις και τον δημόσιο τομέα, προκειμένου να «γεφυρωθεί» το χάσμα δύο, φαινομενικά αντίθετων, κόσμων των οποίων  η συμπόρευση αποτελεί εθνική αναγκαιότητα.

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Interamerican συνάντησε το MDRT σε μια ημερίδα αφιερωμένη στους νέους συμβούλους

Η εκδήλωση «Interamerican meets MDRT» ανέδειξε ότι η νέα γενιά αναζητά ουσιαστική εκπαίδευση, διεθνή πρότυπα και κοινότητες που εμπνέουν

Νέο ψηφιακό εργαλείο για τη δημόσια υγεία από ΗΔΥΚΑ και NOVA ICT – Performance Technologies

Το Health Monitoring διευκολύνει τη διαχείριση δεδομένων, με στόχο την ενίσχυση της δημόσιας υγείας, της έρευνας και της τεκμηριωμένης λήψης αποφάσεων

Η Designia Insurance Brokers Κύριος Χορηγός στο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ

Άννυ Τρύφων: «Με χαρά στηρίξαμε το 37ο συνέδριο της ΕΑΣΕ με θέμα την εμπιστοσύνη, γιατί εκφράζει τη φιλοσοφία και τις αξίες μας»

Η εμπιστοσύνη στο επίκεντρο του 37ου Συνεδρίου Ηγεσίας της ΕΑΣΕ

Ως θεμέλιο για τους οργανισμούς, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Deloitte: Gold βραβείο για τη συλλογική πρωτοβουλία του 1ου Εθελοντικού Δασικού Φυτωρίου στις Αφίδνες

Η συνεργασία του ΣΕΑΔ με την Deloitte, το efood, την Interamerican, την Anytime και τη NAK Insurance Brokers διακρίθηκε για τη συμβολή της

Ξανά στο Race for the Cure για τον καρκίνο του μαστού  η MEGA BROKERS 

Η MEGA BROKERS συμμετέχει και φέτος στο Greece Race for the Cure® 2026, στηρίζοντας τη δράση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και στήριξης για τον καρκίνο του μαστού.

Νέα συζήτηση για την ασφάλιση απέναντι στις φυσικές καταστροφές στα μέσα του Οκτώβρη από την ΕΑΕΕ

Τη σχέση πρόληψης, ασφάλισης και ανθεκτικότητας απέναντι στις φυσικές καταστροφές αναδεικνύει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

Η ηγεσία του Ομίλου GrECo στην εκδήλωση της Αθήνας για την παρουσίαση της GrECo Hellas

Η παρουσία τους υπογραμμίζει τη στρατηγική σημασία της Ελλάδας και της Κύπρου στα περιφερειακά σχέδια ανάπτυξης

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Deloitte: Gold βραβείο για τη συλλογική πρωτοβουλία του 1ου Εθελοντικού Δασικού Φυτωρίου στις Αφίδνες

Η συνεργασία του ΣΕΑΔ με την Deloitte, το efood, την Interamerican, την Anytime και τη NAK Insurance Brokers διακρίθηκε για τη συμβολή της

Allianz Global Wealth Report 2026: Οι αγορές οδηγούν τον παγκόσμιο πλούτο σε επίπεδα-ρεκόρ

Η 17η έκδοση του «Global Wealth Report» της Allianz, η οποία αναλύει την κατάσταση των περιουσιακών στοιχείων και των χρεών των

Microsoft | Κάθε εργαζόμενος μπορεί πλέον να δημιουργήσει το δικό του app

Η Microsoft παρουσιάζει το νέο Copilot, σηματοδοτώντας το επόμενο βήμα στην εξέλιξη του AI στην εργασία:

Οι ευρωπαϊκές τράπεζες εκτιμούν ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα καθορίσει την «τράπεζα του μέλλοντος»

Σύμφωνα με νέα έρευνα της Visa, παγκόσμιου ηγέτη στις ψηφιακές πληρωμές, τα ανώτατα στελέχη των ευρωπαϊκών τραπεζικών ιδρυμάτων

Ξανά στο Race for the Cure για τον καρκίνο του μαστού  η MEGA BROKERS 

Η MEGA BROKERS συμμετέχει και φέτος στο Greece Race for the Cure® 2026, στηρίζοντας τη δράση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και στήριξης για τον καρκίνο του μαστού.