back to top
16.5 C
Athens
Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2026

Η Designia Insurance Brokers έκοψε την πίτα της και γιόρτασε τις επιτυχίες της!

Μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα με παρουσία όλων των στελεχών αλλά και συνεργατών της εταιρείας, η Designia Insurance Brokers πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2025. Η εταιρεία γιόρτασε τις επιτυχίες της χρονιάς που πέρασε και ταυτόχρονα έδωσε το «σύνθημα» για μια εξίσου δυναμική συνέχεια, βασισμένη στην ομαδικότητα και τους ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας των στελεχών της, που αποτελούν τη δύναμή της.
Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ιδανική ευκαιρία για να γίνει ο απολογισμός της περασμένης χρονιάς και να αναδείξει τις σημαντικές στιγμές και τις επιτυχίες που σημείωσε η ομάδα της Designia Insurance Brokers. Παράλληλα, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η κλήρωση που ακολούθησε μοίρασε πολλά και πλούσια δώρα στους τυχερούς νικητές, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το γιορτινό κλίμα και τη θετική διάθεση όλων των παρευρισκόμενων.
Η Άννυ Τρύφων, Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Designia Insurance Brokers, δήλωσε σχετικά: «Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα μας για την εξαιρετική χρονιά που είχαμε. Περισσότερο από τα νούμερα, αυτό που έχει αξία είναι η συνεργασία, η στήριξη και η κοινή μας προσπάθεια να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο στους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Η δική σας συμβολή σε αυτό είναι καθοριστική. Εύχομαι το 2025 να μας φέρει ακόμα περισσότερες όμορφες στιγμές και επιτυχίες.»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Designia Insurance Brokers Κύριος Χορηγός στο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ

Άννυ Τρύφων: «Με χαρά στηρίξαμε το 37ο συνέδριο της ΕΑΣΕ με θέμα την εμπιστοσύνη, γιατί εκφράζει τη φιλοσοφία και τις αξίες μας»

Η εμπιστοσύνη στο επίκεντρο του 37ου Συνεδρίου Ηγεσίας της ΕΑΣΕ

Ως θεμέλιο για τους οργανισμούς, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία

Bronze βραβείο αυτοματοποίησης διαδικασιών απέσπασε η Designia Insurance Brokers

Ά. Τρύφων: «Η ψηφιακή αναβάθμιση υποστηρίζει τη συνεργασία με τους εταίρους μας και ταυτόχρονα βελτιώνει την καθημερινότητα των εργαζομένων μας»

Ασημένια διάκριση στο Claims Management για την Designia Insurance Brokers

«Στόχος μας», δήλωσε η CEO Άννυ Τρύφων, «να λειτουργούμε ως στρατηγικός συνεργάτης για την ασφάλεια και την ανάπτυξη των πελατών»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Πίστη στον Θεσμό της Αιμοδοσίας! 

Όταν πιστεύεις στον Άνθρωπο, τότε κάθε σου βήμα, κάθε σου ενέργεια είναι Ανθρωποκεντρική!

Στις 3 Νοεμβρίου η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος ανοίγει τον διάλογο για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή της νέας εποχής

Με κεντρικό θέμα «Από την Αβεβαιότητα στην Ανθεκτικότητα – Ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής στη Νέα Εποχή»

Ξένοι μέτοχοι και ελληνική ασφαλιστική αγορά: Τι καταγράφει η ΕΛΣΤΑΤ για το 2024

Τη διάσταση της ξένης επιχειρηματικής παρουσίας στην Ελλάδα αναδεικνύουν τα νεότερα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής

Ο Φώτης Πουλής αναλαμβάνει Διευθυντής Ανάπτυξης στον «ΠΑΝΟΡΜΟ»

Σε νέα επαγγελματική θέση στον Συνεταιρισμό Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών «ΠΑΝΟΡΜΟΣ» περνά ο Φώτης Πουλής

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

O ΠΣΑΣ για τον «Ατομικό Επενδυτικό Λογαριασμό Ανηλίκων(Α.Ε.Λ.Α.)»

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων (Π.Σ.Α.Σ.), εκπροσωπώντας θεσμικά το σώμα των επαγγελματιών της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στη χώρα

Πίστη στον Θεσμό της Αιμοδοσίας! 

Όταν πιστεύεις στον Άνθρωπο, τότε κάθε σου βήμα, κάθε σου ενέργεια είναι Ανθρωποκεντρική!

CrediaBank: Ενέκρινε η Γ.Γ. Εμπορίου τη συγχώνευση με απορρόφηση της Europe Holdings

Την έγκριση της συγχώνευσης με απορρόφηση της Ευρώπη Holdings από την CrediaBank προβλέπει απόφαση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου

Στις 3 Νοεμβρίου η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος ανοίγει τον διάλογο για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή της νέας εποχής

Με κεντρικό θέμα «Από την Αβεβαιότητα στην Ανθεκτικότητα – Ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής στη Νέα Εποχή»

Το ελληνικό «φιλότιμο» ως θεμέλιο της σύγχρονης ηγεσίας

Υπάρχουν λέξεις που δύσκολα μεταφράζονται, όχι επειδή δεν υπάρχουν αντίστοιχες έννοιες σε άλλες γλώσσες, αλλά επειδή συμπυκνώνουν έναν ολόκληρο