back to top
26.8 C
Athens
Πέμπτη 21 Μαΐου 2026

Ευρωπαϊκή Πίστη: Στο Άμστερνταμ οι κορυφαίοι του Δικτύου Πωλήσεων

Το Άμστερνταμ, μια από τις πιο ιδιαίτερες, ζωντανές και σύγχρονες πόλεις, επέλεξε η Ευρωπαϊκή Πίστη για να επιβραβεύσει τους κορυφαίους παραγωγικά Συνεργάτες της για το 2017.

H πόλη με ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά κέντρα στην Ευρώπη, με τις 1.539 γέφυρες και τις περισσότερες εθνικότητες στον κόσμο, υποδέχθηκε τους 160 συμμετέχοντες από τις 24 έως τις 27 Μαΐου.

- Advertisement -

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στην πόλη του Άμστερνταμ, να περπατήσουν στους δρόμους και στα μικρά στενά του, να θαυμάσουν την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του και να επισκεφθούν, μεταξύ άλλων, περιοχές όπως η κεντρική πλατεία Dam, η πλωτή αγορά των λουλουδιών Bloemenmarkt και το πάρκο Vondelpark.

- Advertisement -

Παράλληλα, μέσα από μια κρουαζιέρα στα φημισμένα κανάλια της πόλης, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Άμστερνταμ από μια άλλη οπτική γωνία, να παρατηρήσουν σημαντικά κτίρια και να ενημερωθούν για την ιστορία τους.

Τους 160 συμμετέχοντες τους συνόδευε ο Νίκος Χαλκιόπουλος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου, η Εμπορική Διευθύντρια Βασιλική Ρούσση, ο Διευθυντής Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων Γιώργος Γκοτζαγεώργης, καθώς και στελέχη των Εσωτερικών Υπηρεσιών.

Σε ολοήμερη εκδρομή που πραγματοποιήθηκε, οι επιτυχόντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το γραφικό ψαροχώρι Volendam και να απολαύσουν μια γευσιγνωσία τοπικών τυριών, καθώς και τη συνοικία Zaanse Schans, η κοινότητα της οποίας ζει και εργάζεται σε όμορφα ξύλινα σπίτια, μουσεία, μύλους, καταστήματα, βιοτεχνίες και εστιατόρια. Μια περιοχή που τους μετέφερε μια νοσταλγική και ιστορική εικόνα της περιοχής Zaan από τον 17ο και τον 18ο αιώνα.

Η εκδήλωση βραβεύσεων και το gala dinner για τους επιτυχόντες πραγματοποιήθηκε στο ιδιαίτερο κτίριο Koepelkerk, μια εκκλησία του 17ου αιώνα στην οποία έχουν παραμείνει μέχρι και σήμερα οι εντυπωσιακές κολόνες, το επιβλητικό εκκλησιαστικό όργανο και ο άμβωνας.

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, οι βραβευθέντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο ταξίδι του Δικτύου Πωλήσεων, που θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Πετρούπολη.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Mega Brokers: Πάνω από 1 εκατ. ευρώ επιβράβευση για προσωπικό και συνεργάτες

Bonus, επιπλέον αμοιβές και παροχές επισφραγίζουν την επιτυχία του 2025

Στο Άμστερνταμ το ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών της Cover Insurance

Ξεχωριστές εμπειρίες για το διευρυνόμενο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας, ως αναγνώριση της συμβολής τους στην αναπτυξιακή πορεία της

Νέα Διευθύντρια Πωλήσεων στην Brokers Union η Έλενα Μαζιώτη

Ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας με ένα έμπειρο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς

Η Allianz ταξίδεψε με συνεργάτες και εργαζόμενους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Στ. Μαλαχιάς: Η στρατηγική συνεργασία με το Ολυμπιακό-Παραολυμπιακό Κίνημα, διαρκής δέσμευση να στηρίζουμε το πάθος και το όραμα των ανθρώπων

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΥΡΩΠΗ Holdings: Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης με την CrediaBank

Ν. Μακρόπουλος: «Επιταχύνουμε συνδυάζοντας τις ικανότητές μας στην ασφαλιστική αναδοχή και μεσιτεία με το πανελλαδικό δίκτυο διανομής και την ψηφιακή εμβέλεια της τράπεζας»

26th Insurance & Reinsurance Meeting: Στο επίκεντρο η ανθεκτικότητα και οι στρατηγικές προκλήσεις της ασφαλιστικής αγοράς

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ξεκίνησαν οι εργασίες του 26ου Insurance & Reinsurance Meeting, ενός από τους σημαντικότερους θεσμούς για την ασφαλιστική και αντασφαλιστική αγορά, με...

Η απώλεια αποσκευών και η ανάγκη για ταξιδιωτική ασφάλιση

Το μήνυμα της Mondial Assistance είναι ότι κάποια απρόοπτα δεν μπορούν να αποφευχθούν, μπορούν όμως να αντιμετωπιστούν με λιγότερο άγχος

50 χρόνια Επικουρικό Κεφάλαιο: Τι δήλωσαν οι ομιλητές στο περιθώριο του επετειακού συνεδρίου

Οι σύντομες on-camera δηλώσεις ανέδειξαν διαφορετικές πτυχές της σημαντικής επετείου – Δείτε τα βίντεο

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

ΕΥΡΩΠΗ Holdings: Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης με την CrediaBank

Ν. Μακρόπουλος: «Επιταχύνουμε συνδυάζοντας τις ικανότητές μας στην ασφαλιστική αναδοχή και μεσιτεία με το πανελλαδικό δίκτυο διανομής και την ψηφιακή εμβέλεια της τράπεζας»

EY: Μνημόνιο συνεργασίας με το ΠΜΣ «Αναλογιστική Επιστήμη και Διαχείριση Κινδύνων» του ΠΑΠΕΙ

Βασικός στόχος, η ενίσχυση γνώσεων των νέων επιστημόνων και η δημιουργία ουσιαστικών ευκαιριών για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας

Πάνω από 6 στους 10 Έλληνες προτίθενται να αλλάξουν εργασία – Γιατί δεν φοβούνται την ΤΝ

Η δυσαρέσκεια ως προς τους μισθούς στην Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα του wherewework, δείχνει να έχει μετατραπεί σε παραίτηση

Η απώλεια αποσκευών και η ανάγκη για ταξιδιωτική ασφάλιση

Το μήνυμα της Mondial Assistance είναι ότι κάποια απρόοπτα δεν μπορούν να αποφευχθούν, μπορούν όμως να αντιμετωπιστούν με λιγότερο άγχος