back to top
7.7 C
Athens
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025

Ενημέρωση διαμεσολαβητών στην Αλεξανδρούπολη από το ΕΕΑ

Ημερίδα ενημέρωσης της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης του Έβρου συνδιοργάνωσαν στην Αλεξανδρούπολη το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας με το Επιμελητήριο Έβρου και την  Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Έβρου.

Στην ημερίδα, που μέσα από τις εργασίες της προέκυψε μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, συμμετείχαν ως ομιλητές από το ΕΕΑ ο πρόεδρος κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου, ο γενικός γραμματέας και πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης κ. Δ. Γαβαλάκης και ο Οικονομικός Επόπτης κ. Παν. Παντελής.

- Advertisement -

Η εκδήλωση εντάσσεται στην προοπτική στενότερης συνεργασίας των εκλεγμένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα Επιμελητήρια της χώρας και την υλοποίηση των όσων είχαν καθοριστεί στην 1η Εθνική Συνδιάσκεψη για την διαμόρφωση ισχυρών δεσμών και κοινών πολιτικών και ενεργειών μεταξύ των δυνάμεων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης σε πανελλαδικό επίπεδο.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

- Advertisement -

Από τις εργασίες της ημερίδας προέκυψε θετικό μήνυμα προς την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και το μέλλον της. Οι επαγγελματίες της περιοχής και ευρύτερα της Θράκης, παρά τα όποια προβλήματα, όπως το Bancassurance,  δηλώνουν  έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα.

Στην ημερίδα ο κ. Χατζηθεοδοσίου ανέφερε όλες τις ενέργειες που το Ε.Ε.Α. δρομολογεί για να συντελέσει στην ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση του κλάδου όπως η 2η Εθνική Συνδιάσκεψη, το πανελλαδικό συνέδριο, η επιστημονική μελέτη για τη διαμεσολάβηση, και άλλα επαναλαμβάνοντας την πρόθεση του Ε.Ε.Α. να στηρίζει τα Σωματεία, και τη συνεργασία με τα τοπικά επιμελητήρια. Ο κ. Γαβαλάκης ενημέρωσε εστιασμένα για τις ευκαιρίες που ανοίγονται στον κλάδο σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο και στις αναγκαίες προσαρμογές που πρέπει να γίνουν από τον κάθε επαγγελματία ώστε να εργαστεί εκσυγχρονισμένα στο περιβάλλον που δημιουργείται. Ανέδειξε τη σημασία οργάνωσης του κάθε γραφείου και των διαδικασιών-υποχρεώσεων που και λόγω IDD οι επαγγελματίες οφείλουν να ακολουθούν. Ο κ. Παντελής, ανέλυσε όλες τις φορολογικές παραμέτρους που διέπουν το επάγγελμα και έδωσε απαντήσεις σε κάθε ερώτημα.

Οι εκπρόσωποι του Έβρου 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Έβρου κ. Δημ. Μπακαλίδης χαιρέτισε την εκδήλωση και ανακοίνωσε ότι αποτελεί την εκκίνηση σειράς πρωτοβουλιών που θα εξελιχθούν για τους επαγγελματίες της περιοχής σε συνεργασία με τον Επιμελητηριακό θεσμό.  Τόνισε ότι υπάρχουν ευκαιρίες στον κλάδο τις οποίες πρέπει να αξιοποιήσουν οι επαγγελματίες. Επίσης εξήρε τη θετική στάση του προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλου Τοψίδη ο οποίος στηρίζει τον κλάδο και στο πλαίσιο αυτό σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας, παραβρέθηκε, χαιρέτισε αντάλλαξε με τον πρόεδρο  και τους εκπροσώπους του Ε.Ε.Α. εθιμοτυπικά ενθύμια, και  συντέλεσε στην εξέλιξη της ημερίδας η οποία πραγματοποιήθηκε στο κτήριο του Επιμελητηρίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ε.Ε.Α. και Περιφέρεια Αττικής ξεκινούν μία νέα εποχή συνεργασίας

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου

5.000 ευρώ, σε κάθε εργαζόμενο του ΕΕΑ που αποκτά παιδί

Οικονομική ενίσχυση ύψους 5.000 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών που αποκτά παιδί

Ο πρόεδρος του ΕΕΑ, Γ. Χατζηθεοδοσίου εφ’ όλης της ύλης στο IWtalks

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, μιλά στο IWtalks

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Ικανοποίηση καταναλωτών και προστασία ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Ως Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έχουμε τονίσει ότι πρώτο μέλημα για τις όποιες εξελίξεις στο θέμα της αναπροσαρμογής των ασφαλίστρων υγείας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Ευρώπη μόνη Ασφαλιστική στην artoza, επιστέγασμα των καινοτόμων ιδεών Ν. Μακρόπουλου

Μεγάλη παρουσία στο περίπτερο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος στη μεγάλη κλαδική έκθεση artoza θεσμό για την αγορά, έχει η Ευρώπη Ασφαλιστική, επιστέγασμα πρωτοποριακών ιδεών του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Νικόλαου Μακρόπουλου.

Έναρξη νέου κύκλου Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2025 από την NP Ασφαλιστική

Νέο κύκλο σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Επανεκπαίδευση) Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ξεκινάει εντός του Μαρτίου

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Αποκλειστικός χορηγός της εκδήλωσης της Ακαδημίας Αθηνών για την «Κλασική Παιδεία στην Ελληνική Εκπαίδευση»

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας και παραμένοντας πιστή στην δέσμευσή της

Eurolife FFH: Απόδοση 3.18% στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου

Και το 2024, η Eurolife FFH πρόσφερε σημαντικές αποδόσεις στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου στους ασφαλισμένους της

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Ευρώπη μόνη Ασφαλιστική στην artoza, επιστέγασμα των καινοτόμων ιδεών Ν. Μακρόπουλου

Μεγάλη παρουσία στο περίπτερο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος στη μεγάλη κλαδική έκθεση artoza θεσμό για την αγορά, έχει η Ευρώπη Ασφαλιστική, επιστέγασμα πρωτοποριακών ιδεών του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Νικόλαου Μακρόπουλου.

«Όαση» για τις συναλλαγές η ασφάλιση πιστώσεων

Η εγχώρια αγορά, χρόνια τώρα, ήδη από το 2008, που ξέσπασε η διεθνής οικονομική κρίση και η Ελλάδα, 24 μήνες μετά, βίωσε τη δική της πολυετή

Το δημογραφικό στο μικροσκόπιο της Eurostat: O ευρωπαϊκός πληθυσμός γερνάει…

Η μέση ηλικία του πληθυσμού της ΕΕ έφθασε την 1η Ιανουαρίου 2024 τα 44,7 χρόνια, ανακοινώθηκε από τη Eurostat. Αυτό σημαίνει πως

Πώς θα κρατήσετε τους πελάτες σας στις Κυκλάδες και την Κρήτη

Από εκεί που ψάχναμε για πελάτες για να ασφαλίσουν την περιουσία τους, ψάχνουμε να δούμε πότε τα επιστημονικά συμπεράσματα ....

Έγκριση θεραπευτικής αγωγής για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα

To «πράσινο φως» έδωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) σε νέα θεραπευτική επιλογή για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα.