back to top
26.8 C
Athens
Παρασκευή 10 Ιουλίου 2026

Carglass®: Ξανά δίπλα στο «Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης και Στήριξης Παιδιού

Η Carglass® Ελλάδας στέκεται για ακόμη μια φορά δίπλα στο «Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης και Στήριξης Παιδιού (Κ.Α.Σ.Π.). Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Εκπαίδευσης, την 24η Ιανουαρίου, η εταιρεία προχώρησε στην δωρεά σημαντικών αγαθών και πρώτων υλών για τη λειτουργία του κέντρου.

Με αίσθημα συνεισφοράς και ανταποδοτικότητας προς το κοινωνικό σύνολο, η Carglass® δώρισε γραφική ύλη, υλικά για κατασκευές, πλαστελίνες, μαρκαδόρους και άλλα συναφή προϊόντα στο Χατζηπατέρειο Κ.Α.Σ.Π., για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων που προσφέρει το κέντρο. Η δωρεά εστάλη από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας προς το Χατζηπατέρειο Κ.Α.Σ.Π. με Κινητή Μονάδα Εξυπηρέτησης της Carglass® χαρίζοντας χαμόγελα σε παιδιά με εγκεφαλική παράλυση, ψυχοκινητική καθυστέρηση και συναφείς αναπηρίες, ηλικίας δύο έως δεκατεσσάρων ετών.

- Advertisement -

Το Χατζηπατέρειο Κ.Α.Σ.Π. ιδρύθηκε το 1973 από το Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας (Ι.Κ.Ε.), με σκοπό την ανάπτυξη εξειδικευμένων θεραπευτικών και αποκαταστασιακών παρεμβάσεων στην Ελλάδα για παιδιά με εγκεφαλική παράλυση. Το ίδρυμα εδρεύει στην Μεταμόρφωση, Αττικής και παρέχει πρόγραμμα ειδικής διαπαιδαγώγησης, λογοθεραπείας, εργοθεραπείας και φυσικοθεραπείας. Η δωρεά της Carglass® αναμένεται να χρησιμοποιηθεί εξ’ ολοκλήρου στα πλαίσια της Ειδικής Διαπαιδαγώγησης και του Θεραπευτικού Προγράμματος Αποκατάστασης, που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των παιδιών.

Η Carglass® στηρίζει το Χατζηπατέρειο Κ.Α.Σ.Π. εδώ και δύο συναπτά έτη, προβάλλοντας παράλληλα τη δράση του στις επίσημες ευχετήριες Χριστουγεννιάτικες κάρτες της. Η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στις τοπικές οργανώσεις που κάνουν τη Διαφορά με δράσεις που προάγουν την φιλανθρωπία στα πλαίσια της πρωτοβουλίας “Giving Back”, με άξονα την δέσμευση της να συνεισφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Allianz επενδύει στη νέα γενιά μέσα από την 6η Ελληνική Οικονομική Ολυμπιάδα

Στ. Μαλαχιάς: «Δίνουμε στους νέους την ευκαιρία να κατανοήσουν καλύτερα την πραγματική οικονομία και να αποκτήσουν τα εφόδια για να μετατρέπουν τις προκλήσεις σε ευκαιρίες εξέλιξης»

Το Σάββατο 4 Ιουλίου η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία του ΕΕΑ

Από τις 09:00 έως τις 14:00 στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, με δωρεάν χώρο στάθμευσης

Η Groupama Ασφαλιστική ανανεώνει με ακόμη υψηλότερες επιδόσεις την πιστοποίηση ETHOS Platinum

Οι αρχές ESG ενσωματώνονται απόλυτα στη λήψη αποφάσεων και στη δημιουργία διαχρονικής αξίας για τους ασφαλισμένους, τους (συν)εργαζομένους και την κοινωνία

Η MEGA BROKERS συνέβαλε στον καθαρισμό του λιμανιού της Παλαιάς Φώκαιας

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Στηρίζουμε πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην προστασία του περιβάλλοντος για τις επόμενες γενιές»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

6 κορυφαίες διακρίσεις για το Marketing της Εθνικής Ασφαλιστικής

Και την καινοτόμο πρωτοβουλία «Μπροστά στις φυσικές καταστροφές, αλλάζουμε το κλίμα μέσα μας»

Τι κάνεις αν «μείνεις» στον δρόμο χωρίς κάλυψη οδικής βοήθειας

Η Pricefox ενημερώνει τους οδηγούς για τις επιλογές τους και συμβουλεύει

Νέοι οδηγοί: Οι συνήθειες που κάνουν τη διαφορά στην οδική ασφάλεια

Η ERGO Hellas εξηγεί γιατί η πραγματική εκπαίδευση ενός οδηγού ξεκινά μετά την επιτυχία στις εξετάσεις

ΜΙΝΕΤΤΑ: Η ασφάλιση κατοικίας διευκολύνει την άμεση αποκατάσταση των ζημιών

Η ασφάλιση κατοικίας δεν περιορίζεται στην οικονομική αποζημίωση, αλλά λειτουργεί ως σημαντικός μηχανισμός υποστήριξης σε μια δύσκολη στιγμή για τον ασφαλισμένο

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

40 Χρόνια ΕΣΑΠΕ: Στις 16 Ιουλίου η κεντρική επετειακή εκδήλωση

Μια βραδιά αφιερωμένη στους ανθρώπους που διαμόρφωσαν και συνεχίζουν να διαμορφώνουν το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Ο καθαρισμός οικοπέδων ασπίδα απέναντι στις πυρκαγιές

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική υπενθυμίζει ότι η πρόληψη αποτελεί το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος

Οι πρώτοι μεσίτες ασφαλίσεων στον κόσμο για το 2025

Σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη του οίκου αξιολόγησης AM Best

Αύξηση 22,5% στην παραγωγή ασφαλίστρων ζωής και υγείας το πρώτο τρίμηνο

Σημαντική άνοδος στα προϊόντα ζωής συνδεδεμένα με επενδύσεις

Με webinar για τον νέο ΚΟΚ συνεχίζονται οι δράσεις του Panormos Business Center

Την Παρασκευή 17/7, με εισηγητή τον Δ. Μαυρέλη, Τμηματάρχη Τροχαίας Αττικής