Μια σημαντική στιγμή για την επαγγελματική της κοινότητα ανακοίνωσε η Apollon Broker, καθώς δύο συνεργάτες της, η Κυριακή Μουρατίδου και ο Γεώργιος Μεϊντάνης, ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρόγραμμα Eurolife | ΠαΠει – Advanced Program in Management for Insurance Executives 2025.
Το εξειδικευμένο αυτό πρόγραμμα, που υλοποιείται από τη Eurolife σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά σχήματα στον χώρο της ασφαλιστικής διοίκησης. Εστιάζει στην ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων, στη σύγχρονη διαχείριση κινδύνων, στην καινοτομία και στη στρατηγική των ασφαλιστικών οργανισμών.
Σύμφωνα με την εταιρεία, η επιτυχία των δύο στελεχών δεν αποτελεί μόνο προσωπικό ορόσημο, αλλά ενισχύει συνολικά την επιχειρησιακή δυναμική της Apollon Broker. «Η συστηματική κατάρτιση, η συνεχής μάθηση και η ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων είναι στοιχεία που ενδυναμώνουν την ποιότητα των υπηρεσιών μας και την αξία που προσφέρουμε στους συνεργάτες και στους πελάτες μας», σημειώνεται χαρακτηριστικά.
Η διοίκηση της εταιρείας εξέφρασε δημόσια τα συγχαρητήριά της, τονίζοντας πως η προσπάθεια, η δέσμευση και το ήθος που επιδεικνύουν καθημερινά οι δύο απόφοιτοι αποτελούν παράδειγμα για όλη την ομάδα.
Η Apollon Broker συνεχίζει να επενδύει στη γνώση και στην επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων της, αναγνωρίζοντας ότι το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα που καθορίζει την ποιότητα και την αξιοπιστία των ασφαλιστικών υπηρεσιών.













