back to top
18.5 C
Athens
Τρίτη 22 Απριλίου 2025

O Νότης Βαγιακάκος επικεφαλής της Howden Academy

Η Howden, επιχειρηματικός μεσίτης ασφαλίσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε την δημιουργία της Howden Academy με επικεφαλής τον Νότη Βαγιακάκο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, η Howden Academy είναι ένα νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης που σχεδίασε και εφαρμόζει η Howden, με στόχο την συνεχή αναβάθμιση των τεχνικών γνώσεων και των δεξιοτήτων τόσο των στελεχών της σε Ελλάδα και Κύπρο όσο και εκείνων που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με την Εταιρεία.

- Advertisement -

Ο κ. Βαγιακάκος δήλωσε: «Η κοινή μας φιλοσοφία, με την ομάδα διοίκησης, είναι να δημιουργήσουμε ένα αίσθημα ενότητας και σκοπού που θα εμπλουτίσει το επιχειρηματικό περιβάλλον και θα επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο οι ομάδες της Howden αλληλεπιδρούν με τους πελάτες και τους επιχειρηματικούς συνεργάτες. Πρόκειται για την οικοδόμηση σχέσεων που στηρίζεται στην κατανόηση και στο μακροπρόθεσμο αμοιβαίο όφελος».

Ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, CEO Howden Greece & Cyprus δήλωσε: «Η Howden Academy είναι αποτέλεσμα του οράματός μας για την εξασφάλιση διαρκούς και εξειδικευμένης εκπαίδευσης των ανθρώπων μας, η οποία δεν συμβάλλει απλώς στην προσωπική τους εξέλιξη, αλλά αποφέρει σημαντικά οφέλη και στους πελάτες μας. Ο κλάδος μας είναι δυναμικός, και το ίδιο πρέπει να ισχύει για την επιμόρφωση των ανθρώπων μας. Με πάνω από 260 στελέχη στην ομάδα μας, το έργο που έχει αναλάβει ο Νότης είναι απαιτητικό, αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει πιο κατάλληλος άνθρωπος για να ανταποκριθεί σε αυτή την πρόκληση. Τον καλωσορίζουμε θερμά και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

- Advertisement -

Ο κ. Βαγιακάκος ξεκίνησε την καριέρα του το 1978 στην Εμπορική Ασφαλιστική του ομίλου της Alpha Bank και στη συνέχεια ανέλαβε διαδοχικά θέσεις τεχνικού διευθυντή των εταιρειών Bain Clarkson, Zurich Insurance και Generali Hellas. Από το 2004 και μετά ήταν γενικός πληρεξούσιος και Managing Director του ελληνικού υποκαταστήματος της HDI Global SE (όμιλος Talanx), με δικαιοδοσία για την ανάπτυξη και διαχείριση των εργασιών της εταιρείας στην Ελλάδα, τις χώρες των Βαλκανίων (Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία, Σερβία, Κροατία, Μαυροβούνιο, ΠΓΔΜ, Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Σλοβενία) και της ΝΑ Μεσογείου (Τουρκία, Κύπρο, Ισραήλ και Μάλτα). Με τα κοινά της ασφαλιστικής αγοράς ασχολείται ενεργά από πολλών ετών, ως μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) και, εκ της θέσεώς του αυτής, έχει διατελέσει πρόεδρος της Επιτροπής Περιουσίας, Αντασφαλίσεων, Μεταφορών και Σκαφών ενώ από το 2017 έως το 2023 προΐστατο της Επιτροπής Νομικών και Φορολογικών Θεμάτων. Επίσης, έχει εκπροσωπήσει την Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά στη Μόνιμη Επιτροπή «Sustainable Non-Life Steering Group» της Ευρωπαϊκής Ασφαλιστικής Συνομοσπονδίας (Insurance Europe). Επίσης, έχει διατελέσει μέλος Δ.Σ. του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ). Συμμετέχει ενεργά και αδιάλειπτα από το 2005 ως διοικητικός σύμβουλος στον Σύνδεσμο Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ποιος είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του R. Gauci;

Το επόμενο βήμα στην καριέρα του έκανε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Robert Gauci.

Syndea: Μια λαμπάδα, ένα χαμόγελο!

Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς, στη Syndea φέτος το Πάσχα, στηρίζουμε το σπουδαίο έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Αλλάζει την εικόνα της η Euroins Ελλάδος

Η Euroins Ελλάδος έθεσε σε κυκλοφορία τη νέα ιστοσελίδα της η οποία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια αναβαθμισμένη και πιο

Ο Πάνορμος τίμησε την προσφορά και τη συλλογικότητα στο Πασχαλινό Gala

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πλήθους συνεργατών, εταίρων, φίλων και εκπροσώπων του κλαδικού τύπου πραγματοποιήθηκε

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ποιος είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του R. Gauci;

Το επόμενο βήμα στην καριέρα του έκανε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Robert Gauci.

Allianz Commercial: Πολιτικοί κίνδυνοι και βία στους 10 κορυφαίους παγκόσμιους κινδύνους

Οι επιχειρήσεις έχουν κατατάξει τους πολιτικούς κινδύνους και τη βία ως τους 10 κορυφαίους παγκόσμιους κινδύνους τα τελευταία τρία χρόνια

Ο εμβολιασμός για την COVID-19 μείωσε τις καρδιακές προσβολές και τα εγκεφαλικά επεισόδια

Οι καρδιακές προσβολές και τα εγκεφαλικά επεισόδια μειώθηκαν μετά τον εμβολιασμό με COVID-19, σύμφωνα με μεγάλη μελέτη.

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής

Σε δημόσια ανακοίνωση προχώρησε η Επιτροπή Ανταγωνισμού, σύμφωνα με τη νομοθεσία, για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής

“Eπενδυτική φρενίτιδα” για τα Αμοιβαία Κεφάλαια. Εισροές 18 δισ. ευρώ από τα τέλη του 2018

Αυξάνονται οι εισροές στα αμοιβαία κεφάλαια με αποτέλεσμα το ενεργητικό τους να διαμορφώνεται στα 24 δισ. ευρώ στο τέλος του πρώτου