back to top
23.2 C
Athens
Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Ευρωπαϊκή Πίστη: Διπλώματα στους επιτυχόντες του προγράμματος της Limra

Μέσα σε εορταστικό κλίμα και με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η απονομή των διπλωμάτων των επιτυχόντων Συντονιστών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, που συμμετείχαν στοεκπαιδευτικό πρόγραμμα «CharteredInsuranceAgencyΜanager», που διοργανώνει ηLimraInternational.

Η Limra αποτελεί έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και έχει δράση σε όλο τον κόσμο. Θεωρείται ο κορυφαίος θεσμός παγκοσμίως, σε θέματα έρευνας και συμβουλευτικής στον ασφαλιστικό κλάδο,καθώς και στην εκπαίδευση στελεχών πωλήσεων για ασφαλιστικές επιχειρήσεις.

- Advertisement -

Οι επιλεγμένοι Συντονιστές της Α.Ε.Γ.Α Ευρωπαϊκή Πίστη, παρακολούθησαν την κορωνίδα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του οργανισμού, το «CharteredInsuranceAgencyManager». Ένα πρόγραμμα με μακροσκελή δομή, απαιτητικό και με 3ετή διάρκεια, το οποίο αποτελεί έναν από τους πλέον διακεκριμένουςτίτλους που μπορεί να λάβει ένας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής, με διεθνή αναγνώριση.

Η απονομή των διπλωμάτων έγινε από τους κυρίους Γκοτζαγεώργη Γεώργιο (Διευθυντή Marketing& Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων, Σκορδή Μάριο (Προϊστάμενο Εκπαίδευσης Δικτύου Πωλήσεων) και Κυριάκου Μανώλη (SeniorRegionalExecutive LIMRA & LOMA, Senior LIMRA Consultant&Instructor), με παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Limra κου AndyKhoo, του Διευθύνοντα Συμβούλου της Α.Ε.Γ.Α Ευρωπαϊκή Πίστη κου Χρήστου Γεωργακόπουλου, των Διευθυντών Πωλήσεων της Εταιρίας, καθώς και ανωτέρων στελεχών των ΕσωτερικώνΥπηρεσιών.

- Advertisement -

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί ακόμα μια παροχή της Εταιρίας προς τους συνεργάτες της, στο πλαίσιο της σημαντικής επένδυσης της Α.Ε.Γ.Α Ευρωπαϊκή Πίστη, στη δια βίου μάθηση και στην εκπαίδευση των ανθρώπων της, προκειμένου να υλοποιείται ο κεντρικός στόχος της Εταιρίας, που είναι η παροχή εξειδικευμένων και αξιόπιστων υπηρεσιών στο κοινωνικό σύνολο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

E-ΕΦΚΑ: Στα… θρανία για την ταχύτερη απονομή συντάξεων

Ξεκινά σήμερα ο πρώτος κύκλος εκπαίδευσης δικηγόρων και λογιστών-φοροτεχνικών από τον e-ΕΦΚΑ, με στόχο, έπειτα από την επιτυχή πιστοποίηση τους, να ενταχθούν στη διαδικασία απονομής και να συμβάλουν στην ταχύτερη έκδοση συντάξεων.

Στις 25 Σεπτεμβρίου η Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards 2020

Aφήνοντας πίσω μας το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, είμαστε σήμερα μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα για όλη την αγορά: ο Τουρισμός,

Greek Hospitality Awards 2020-Νέα ημερομηνία Τελετής Απονομής

Η τουριστική μας βιομηχανία, ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, επλήγη ίσως περισσότερο από κάθε άλλο κλάδο από την πανδημία του COVID-19.

Αυτοί είναι οι 11 National Winners για τα European Business Awards 2017/18 sponsored by RSM

Για 11η συνεχή χρονιά η RSM Ελλάδος βράβευσε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση τους 11 National Winners των European Business Awards 2017/2018 sponsored by RSM....

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Placement ETE: Απροθυμία των ασφαλιστικών να συμμετάσχουν 

Οι τοποθετήσεις σε μετοχές της ΕΤΕ υπολογίζονται στα 150 εκατ. ευρώ στο σύνολο των ασφαλιστικών 

Τι μπορεί να «πυροδοτήσει» τον καρκίνο του προστάτη

Κάθε άνδρας μπορεί να κινδυνεύει από την εμφάνιση καρκίνου του προστάτη. Η ασθένεια προσβάλλει αθλητές και λογιστές, πολιτικούς και γιατρούς

Έρευνα ΠΟΥ για την επίδραση των κινητών τηλεφώνων στην εμφάνιση καρκίνου του εγκεφάλου

Νέα στοιχεία  από πρόσφατη ανασκόπηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που δημοσιεύθηκε από τους Karipidis et al στο Environmental International, αναφέρουν

Interamerican: Θα προσεγγίσει το ορόσημο των 500 εκατ. ευρώ η παραγωγή το 2024

Την εκτίμηση ότι, η συνολική παραγωγή της Interamerican θα προσεγγίσει τα 500 εκατ. Ευρώ το 2024 έχουν πολλά στελέχη του ομίλου μετά το τέλος του γ' τριμήνου.

Δημοφιλή Άρθρα


 

 

Ροή Ειδήσεων

MDRT Day: Secure Today… Thrive Tomorrow. Commitment is always a choice!

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη εκδήλωση του MDRT Day Greece στην Θεσσαλονίκη (19-21 Σεπτεμβρίου 2024)!

“Οι καιροί αλλάζουν” για την ασφαλιστική αγορά και το Insurance world 

"Oι καιροί αλλάζουν" τραγούδησε δύο φορές ο Bob Dylan μία το 1964 και μία το 1992 σε κρίσιμες περιόδους του 20ου αιώνα. 

ΑRAG DAY: “Θεωρούμε πως έχουμε συμβάλλει με τις μικρές μας δυνάμεις σε κάτι μεγάλο”

Την 26.9.2024 έλαβε χώρα η διαδικτυακή εκδήλωση της ARAG Hellas υπό τον τίτλο ARAG DAY 2024.

Placement ETE: Απροθυμία των ασφαλιστικών να συμμετάσχουν 

Οι τοποθετήσεις σε μετοχές της ΕΤΕ υπολογίζονται στα 150 εκατ. ευρώ στο σύνολο των ασφαλιστικών 

Γ. Τζέης: Προοπτικές, τάσεις και προκλήσεις στον κλάδο ασφάλισης πιστώσεων

Οι διεθνείς στρατηγικοί στόχοι και τα μελλοντικά σχέδια του ομίλου Atradius, βρέθηκαν στο επίκεντρο του ετήσιου International Sales Conference της Atradius