back to top
20.6 C
Athens
Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Globalnet: Νέες θέσεις εργασίας πλήρους και μερικής απασχόλησης στη Direct Plus

Η Globalnet Insurance Brokers, μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, λειτουργώντας ως ένας από τους πλέον καινοτόμους Insurance Broker στις ασφαλίσεις ιδιωτών και επιχειρήσεων, αναζητά εργαζόμενους ως ασφαλιστικούς συμβούλους για την κάλυψη θέσεων στα εναλλακτικά δίκτυα ασφάλισης “Direct Plus” που έχει δημιουργήσει ως shop in shop μέσα στα πρότυπα καταστήματα KTEOHellas Autovison.

Η αναζήτηση θέσης αφορά εργαζομένους

- Advertisement -

Α)πλήρους απασχόλησης

Β)μερικής απασχόλησης

- Advertisement -

Αντικείμενο θέσης :

Το αντικείμενο της θέσης αφορά την παροχή και υποστήριξη ασφαλιστικών υπηρεσιών και προϊόντων στους πελάτες επιλεγμένων καταστημάτων KTEOHellas Autovison. Οι περιοχές Κάλυψης Καταστημάτων αφορά την Αττική και ιδιαίτερα τις περιοχές : Σταυρός, Μενίδι, Βάρη ,Ν Φάληρο, Περιστέρι , Κορωπί.Απαιτήσεις θέσης- κύριες αρμοδιότητες του Direct Plus Agent:

-Παροχή συμβουλών ασφάλισης στους πελάτες της KTEOHellas Autovison.

-Αναζήτηση της καλύτερης πρότασης ασφάλισης για κάθε πελάτη

-Διαχείριση εκκρεμοτήτων και υποθέσεων υποστήριξης του ενεργού πελατολογίου

-Προώθηση και ενημέρωση για καινοτόμα & πρωτοποριακά προγράμματα ασφάλισης που η εταιρία εξασφαλίζει αποκλειστικά για τους πελάτες της.

Προσφέρουμε :

-Σταθερό μισθό και Bonus επίτευξης στόχων και προοπτικές εξέλιξης

-Σταθερή ροή υποψήφιων πελατών

-Εργασία σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με επαγγελματική δια βίου εκπαίδευση και ανάπτυξη επικοινωνιών και δεξιοτήτων

Ο Υποψήφιος ζητείται να έχει

– Βασικές ασφαλιστικές γνώσεις (προηγούμενη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών)

– Ανεπτυγμένη επικοινωνιακή και πωλησιακή ευχέρεια

– Άριστη χρήση υπολογιστών και ικανότητα εξοικείωσης με προγράμματα CRM

– Επιμονή στην επίτευξη στόχων

Αποστολή Βιογραφικών στο ekargatzi@globalnet.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αυξάνονται 8% τα αναπηρικά επιδόματα

«Πράγματι σε λιγότερο από 45 μήνες και μάλιστα μέσα από πολλές αλλεπάλληλες κρίσεις ο τόπος μας κατάφερε να εντάξει τις εθνικές ανάγκες στα ζητούμενα της εποχής

Ανοιχτό πρόγραμμα 100.000 νέων επιδοτούμενων θέσεων εργασίας: Διατίθενται εκ νέου 4.512 θέσεις

Το Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ θα είναι διαθέσιμο για την υποβολή αιτήσεων ένταξης αμιγώς μόνο για το πρόγραμμα αυτό από επιχειρήσεις –  εργοδότες σύμφωνα με τα κριτήρια αυτού, από 12/9/2022 και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων αυτών. 

Alpha Bank: Γιατί υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Οι συνθήκες στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα συνεχίζουν να βελτιώνονται, όπως καταδεικνύει η περαιτέρω πτώση του εποχικά διορθωμένου ποσοστού της ανεργίας τον Φεβρουάριο, σε 12,8%, από 16,1% τον ίδιο μήνα του 2021 και 12,9% τον Ιανουάριο.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Γενική διευθύντρια της Insurance Europe η Thea Utoft Høj Jensen

Η Insurance Europe, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων, ανακοίνωσε σήμερα ότι η Thea Utoft Høj Jensen διορίστηκε νέα γενική διευθυντρια.

Έρχεται το 3ο Συνέδριο του ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Το Συνεργατικό Σχήμα Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης «ΠΑΝΟΡΜΟΣ» ετοιμάζεται να διοργανώσει τον προσεχή Νοέμβριο, το 3ο Συνέδριό του

5ος παιδικός σταθμός από την Eurolife FFH, στη Χάλκη

Η Eurolife FFH, μέλος της οικογένειας της Fairfax, πιστή στο όραμά της για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος στη χώρα μας, συνεχίζει το «ταξίδι» της

Μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού!

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή διοργανώθηκε την Κυριακή 29/9 από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, στο Πεδίον του Άρεως, ο πρώτος αγώνας δρόμου για μικρομεσαίους επιχειρηματίες

Δημοφιλή Άρθρα


 

 

Ροή Ειδήσεων

Άνοδος κυβερνοεγκλημάτων με στόχο ηλικιωμένους

Οι βασικές κυβερνοεπιθέσεις έρχονται με τη μορφή ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) και τεχνολογικών απατών και επιθέσεων

Έρευνα ΠΟΥ για την επίδραση των κινητών τηλεφώνων στην εμφάνιση καρκίνου του εγκεφάλου

Νέα στοιχεία  από πρόσφατη ανασκόπηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που δημοσιεύθηκε από τους Karipidis et al στο Environmental International, αναφέρουν

Interamerican: Θα προσεγγίσει το ορόσημο των 500 εκατ. ευρώ η παραγωγή το 2024

Την εκτίμηση ότι, η συνολική παραγωγή της Interamerican θα προσεγγίσει τα 500 εκατ. Ευρώ το 2024 έχουν πολλά στελέχη του ομίλου μετά το τέλος του γ' τριμήνου.

Γενική διευθύντρια της Insurance Europe η Thea Utoft Høj Jensen

Η Insurance Europe, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων, ανακοίνωσε σήμερα ότι η Thea Utoft Høj Jensen διορίστηκε νέα γενική διευθυντρια.

Aσφάλιση Κατοικίας/ΕΝΦΙΑ: Τα αποτελέσματα προβληματίζουν…

Η “καυτή πατάτα” του ζητήματος ασφάλισης κατοικιών, εν μέσω των ραγδαίων αλλαγών που επιφέρει στις ζωές μας η Κλιματική Κρίση είναι ένα ζήτημα που χρήζει άμεσης διευθέτησης.