back to top
21.7 C
Athens
Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2026

Στη Eurolife FFH ο Παναγιώτης Μεγαλοοικονόμου

Η Eurolife FFH ενισχύει τη δυναμική της Τεχνικής της Διεύθυνσης και καλωσορίζει στο δυναμικό της τον Παναγιώτη Μεγαλοοικονόμου, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση Senior Risk Consultant Engineer στην εταιρεία. Πρόκειται για ένα στέλεχος με πολυετή εμπειρία στις επιθεωρήσεις βιομηχανικών κινδύνων και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Τα τελευταία δεκαεπτά χρόνια απασχολείται στον ασφαλιστικό κλάδο ως επιθεωρητής κινδύνων, έχοντας την ευθύνη εντοπισμού και ανάλυσης πιθανών κινδύνων σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις (Risk Assessment/ Risk Analysis). Από τη νέα του θέση και με τις γνώσεις που διαθέτει, ο Παναγιώτης Μεγαλοοικονόμου θα υποστηρίξει τη στρατηγική της εταιρείας, προσδίδοντας περαιτέρω τεχνογνωσία στην αξιολόγηση των κινδύνων και στις υπηρεσίες που η Eurolife FFH παρέχει στους συνεργάτες και τους ασφαλισμένους της. Ταυτόχρονα, στόχος του είναι να δημιουργήσει ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ της εταιρείας και των πελατών της.

- Advertisement -

«Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Μεγαλοοικονόμου στην οικογένεια της Eurolife FFH. Ως επιθεωρητής με μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο και υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας στην αξιολόγηση των κινδύνων, θα προσθέσει αξία στις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας και τους ασφαλισμένους μας, με στόχο την αναβάθμιση των σχέσεων μαζί τους», ανέφερε ο Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης στη Eurolife FFH, ενώ η Αμαλία Μόφορη, Γενική Διευθύντρια Τεχνικής Διεύθυνσης σημείωσε ότι «η προσθήκη του αποτελεί έμπρακτη επένδυση της εταιρείας στην ανάπτυξη του κλάδου των γενικών ασφαλίσεων και ενδυναμώνει την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας. Ο Παναγιώτης Μεγαλοοικονόμου θα συμβάλει στους στόχους μας, ενώ θα φέρει τους πελάτες μας πιο κοντά στη βέλτιστη κάλυψη της ανάγκης τους, μέσα από τη σωστή έρευνα και ανάγνωση των στοιχείων και δεδομένων που συγκεντρώνουμε. Εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Μεγαλοοικονόμου ανέφερε «είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που εντάσσομαι στην ομάδα της Eurolife FFH, μίας κορυφαίας ασφαλιστικής εταιρείας. Μέσα από το νέο μου ρόλο θα συμμετέχω στην περαιτέρω ενδυνάμωση και εξέλιξη της Τεχνικής Διεύθυνσης. Είναι τιμή και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη, η ανάληψη των νέων μου καθηκόντων στην εταιρεία. Ευχαριστώ θερμά τη Eurolife FFH για την εμπιστοσύνη της».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Eurolife FFH: Τι είπαν Αλ. Σαρρηγεωργίου και Ν. Δελένδας για την επιτυχία του Advanced Program in Management for Insurance Executives

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 10ος ακαδημαϊκός κύκλος του Advanced Program in Management for Insurance Executives, της πολύ επιτυχημένης πρωτοβουλίας της Eurolife FFH, η οποία έχει λάβει ιδιαίτερα σημαντική αναγνώριση και αποδοχή από όσους την έχουν παρακολουθήσει.

Ο Αλ. Σαρρηγεωργίου για τις δαπάνες στην Υγεία και το out of pocket money

Επενδύσεις 1,5 δισ. ευρώ στην υγεία τα επόμενα 4 χρόνια - Η Υγεία ως Κινητήρια Δύναμη για την Ελληνική Οικονομία.

Νέα προσθήκη στην οικογένεια προγραμμάτων «εξασφαλίζω» από τη Eurolife FFH

Το «εξασφαλίζω επένδυση με δυναμική προστασία» είναι ένα ασφαλιστικό επενδυτικό πρόγραμμα (unit linked) εφάπαξ ασφαλίστρου.

Eurolife FFH: Δίπλα στους ασφαλισμένους της σε Σάμο και Χίο

Η Eurolife FFH στηρίζει τους ασφαλισμένους της στη Σάμο και τη Χίο. Βρίσκεται δίπλα τους, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την άμεση ανακούφισή τους.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Μεγάλος Χορηγός στην επετειακή συναυλία για τα 30 χρόνια του «Μαζί για το Παιδί» η Eurolife 

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά για τη στήριξη του έργου του «Μαζί για το Παιδί» φιλοξενεί τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2026 το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Στα Τρίκαλα ο επόμενος σταθμός του Run Greece με την ασφαλιστική κάλυψη της διοργάνωσης από την ERGO

Στα Τρίκαλα μεταφέρεται την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου το Run Greece, με την ERGO Ασφαλιστική να συμμετέχει ως Μέγας Χορηγός

Ο Αντώνης Δουνδουλάκης αναλαμβάνει Life Insurance Network Development & Product Training Manager στη ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική

Στη ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική εντάχθηκε ο Αντώνης Δουνδουλάκης, αναλαμβάνοντας τη θέση του Life Insurance Network Development & Product Training Manager. 

ΠΑΝΟΡΜΟΣ: Τιμητική διάκριση στον Σταύρο Τερζάκη για την προσφορά του στον Συνεταιρισμό

Τιμητική πλακέτα στον εταίρο και αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ΠΑΝΟΡΜΟΣ

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ετήσιο Συνέδριο ΠΣΕ 2026: «Η Νέα Εποχή της Ελληνικής Εξωστρέφειας»

Πολιτεία και κορυφαίες εξαγωγικές επιχειρήσεις στο Eurobank Hub

ΕΤΕπ και Εθνική Τράπεζα ενισχύουν τη χρηματοδότηση ελληνικών επιχειρήσεων σε άμυνα και ασφάλεια

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ) διευρύνουν τη συνεργασία τους, με στόχο να ενισχύσουν

Στην Ελλάδα η Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων

Στην Ελλάδα μεταβαίνει από τις 21 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2026 αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Κατερίνα Σέιχ αλ Μπασάτενα, Hellas Direct: «Στις αποζημιώσεις η τεχνολογία επιταχύνει, αλλά ο άνθρωπος παραμένει αναντικατάστατος»

Η ασφάλιση δοκιμάζεται πραγματικά τη στιγμή της ζημιάς. Όταν ένα ατύχημα συμβαίνει, όταν ο ασφαλισμένος βρίσκεται σε πανικό και αναζητά απαντήσεις...

Τειρεσίας: Οκταετής πρόσβαση σε οικονομικά δεδομένα επιχειρήσεων μέσω του TSEK Financial Data

Στην αξιοποίηση αξιόπιστων οικονομικών δεδομένων για τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων εστιάζει η Τειρεσίας, παρουσιάζοντας την υπηρεσία TSEK Financial Data