Μετά την ΑΧΑ ποιος έχει σειρά;

Με την ΑΧΑ, η δουλειά έγινε γρήγορα και καθαρά, η αγορά δήλωνε σίγουρη ότι η συμφωνία θα έκλεινε. Τώρα πήραν φόρα τα τηλέφωνα και τα κουτσομπολιά, ξέρετε πως θεριεύουν και φουντώνουν τα σχόλια τα αρνητικά αν υπάρχει το ελάχιστο πάτημα και δεν υπάρχει διαφάνεια κινήσεων.

Άρχισαν λοιπόν να χτυπούν τα τύμπανα. Ο απόηχος των τυμπάνων σκόρπισε την περασμένη εβδομάδα πάνω από τον Ανασφάλιστο. Ηχομόνωση δεν έχει γύρο του, οπότε όλοι οι ήχοι χτυπάνε πάνω του.

Και αρχίζει  ο Ανασφάλιστος να διερευνά, γιατί τον τρώει η περιέργεια, αν αυτά που ακούει είναι φάλτσα ή ορθά. Όχι μην περιμένετε να ακούσετε να σας μεταφέρει ο Ανασφάλιστος ιστορίες για την πολυαναμενόμενη πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής. Τα σχόλια και οι φήμες για την Εθνική Ασφαλιστική εμπίπτουν σε άλλη κατηγορία.

Για τρεις εταιρείες και πάλι άκουσε και μάλιστα η μία κατέχει καλά μερίδια στην αγορά, θα σας κάνει εντύπωση αλλά είναι μία υγιής δυνατή, και όλοι τρέφουμε εκτίμηση και θαυμασμό.  Υπάρχει και μία ακόμα που πάλι έχουν αρχίσει να σταυροκοπιούνται για το πώς ξέφυγε της πώλησης. Ποια είναι αυτή ; ε τώρα ψάξτε λίγο και αν μέχρι την άλλη εβδομάδα έχετε αμφιβολίες θα σας πούμε το ‘χρώμα’ της.

Και για να ρίξουμε και πάλι μία ματιά  στη συμφωνία AXA – Generali. Αναρωτιέται η στήλη με ποιους διευθυντές πωλήσεων θα τρέξουν τα προϊόντα όταν ολοκληρωθεί η πώληση. Λέτε να έχουμε εκπλήξεις;

Και το bancassurance της Alpha Bank. Θα υπάρξουν άραγε προσθέσεις νέων ατόμων εκεί;

Η αλήθεια είναι ότι την χρονιά αυτή δεν θα βαρεθούμε και ειδικά από το καλοκαίρι και μετά.

Ένα για την ώρα μεταδίδει με σιγουριά η στήλη του Ανασφάλιστου, ότι η AXA Ασφαλιστική πάει σε καλά και πολύ ικανά χέρια. Η Generali Ελλάδος έχει αποδείξει το τελευταίο διάστημα ότι έχει στρατηγική, όραμα και στόχους. Επενδύσει στην Ελλάδα και αυτό φαίνονταν τα τελευταία 5 χρόνια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*