back to top
19.2 C
Athens
Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2026

ΠΑΝΟΡΜΟΣ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία

Mε εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία των Συνεταίρων του Συνεργατικού Σχήματος “ΠΑΝΟΡΜΟΣ”, την Τετάρτη 21.10.2020, (σε συνέχεια της εξίσου επιτυχούς 1ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας του στις 14.07.2020).

Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ ίδρυσε Τράπεζα Αίματος (αρχές του καλοκαιριού) για τoυς Συνεταίρους/Μέλη του,  σε διασύνδεση με την Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας (ΝΥΑ) του Λαϊκού Νοσοκομείο Αθηνών, Γουδί-Αθήνα, Αττικής (όπου και η Πανεπιστημονική Αιματολική Κλινική του Πανεπιστημίου  Αθηνών).

- Advertisement -

Στα δύο πρώτα καλέσματα δεν προσήλθαν μόνο Εταίροι, αλλά και μέλη των οικογενειών τους , φίλοι, ακόμη και Ασφαλισμένοι των Συνεταίρων.

Σκοπός και της 2ης & όλων των ακόλουθων/μελλοντικών αιμοδοσιών του ΠΑΝΟΡΜΟΥ, αλλά και κάθε “ατομικής” εθελοντικής αιμοδοσίας του κάθε Συνεταίρου, στον δικό του χρόνο και με το δικό του πρόγραμμα, είναι να σχηματιστεί ένα “απόθεμα” φιαλών/ασκών αίματος, υπέρ του ΠΑΝΟΡΜΟΥ. Με τον τρόπο αυτό ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ θα αποκτήσει “μόνιμους” εθελοντές αιμοδότες που θα εφοδιαστούν και με την ηλεκτρονική κάρτα του “Εθελοντή Αιμοδότη”.

- Advertisement -

Από το απόθεμα αυτό θα μπορεί καθένας από τους Συνεταίρους να “αντλεί” φιάλες αίματος, υπέρ του ιδίου, των μελών της οικογενείας ,συγγενών ή και φίλων που θα έχουν άμεση ανάγκη. Ήδη καλύφθηκαν άκρως επείγουσες και άμεσες ανάγκες μελών και οικείων του Συνεργατικού Σχήματος (παροχή πολλαπλών φιαλών/ασκών αίματος).

Παράλληλα, οι εθελοντές του ΠΑΝΟΡΜΟΥ θα μπορούν να προβαίνουν κατά συνείδηση – σε δεύτερο χρόνο – ως “αιμοπεταλιοδότες” και σε παροχή “αιμοπεταλίων”, καλύπτοντας ανάγκες όσων νοσούν από “επιθετική” (συνήθως νεοπλασματική) νόσο του αίματος υπέρ της Πανεπιστημιακής Αιματολογικής Κλινικής του ΛΑΙΚΟΥ Νοσοκομείου.

Η Πρωτοβουλία αυτή συγκαταλέγεται στην ευρύτερη δραστηριότητα του Συνεργατικού Σχήματος και δεν έχει να κάνει μόνο με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, αλλά με την προσωπική, ατομική ευθύνη και υποχρέωση του καθενός μας ,έναντι του πολύ σοβαρού αυτού Κοινωνικού Ελλείματος.

Αρκετοί Συνεταίροι δεν είναι μόνο αιμοδότες, αλλά και Δωρητές Οργάνων, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι όσοι απαρτίζουν το Συνεργατικό Σχήμα, δεν είναι μόνο Σοβαροί Επαγγελματίες, δεν τους συνδέει μόνο το επαγγελματικό συμφέρον, αλλά διακατέχονται από Συναδελφική Αλληλεγγύη και Κοινωνική Ευαισθησία.

Σημειώνεται ότι: Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο των “Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΣΕΑ)” του “Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών (ΕΜΑ)” (https://blooddonorregistry.gr/ ) με τον αριθμό μητρώου 15679 και έχει διασυνδεθεί με την Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας (ΝΥΑ) του “Λαϊκού” Νοσοκομείο, όπου τηρείται η “μερίδα/απόθεμά” του.

Οποιοσδήποτε θέλει να δώσει εθελοντικά αίμα υπέρ της “Τράπεζας Αίματος” του ΠΑΝΟΡΜΟΥ μπορεί να επισκέπτεται οποιοδήποτε Δημόσιο Νοσοκομείο, στην Ελληνική επικράτεια, όπου αιμοδοτεί – δηλώνοντας απαραίτητα τον κωδικό μητρώου 15679 και το όνομα ΠΑΝΟΡΜΟΣ [Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών (ΣΕΑ)].

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ο καταναλωτής θα ψάχνει Ασφαλιστή μέσω του προσωπικού του AI agent

Μια πιθανή εικόνα του μέλλοντος της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης είναι ο καταναλωτής να μην αναζητά μόνος του δεκάδες ιστοσελίδες ασφαλιστικών γραφείων

Πάνορμος: Business Center και νέο μοντέλο συνεργασίας για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Νέα πρόταση συνεργασίας προς την ασφαλιστική διαμεσολάβηση ανοίγει ο Πάνορμος, θέτοντας στο επίκεντρο το Business Center και ένα μοντέλο που συνδυάζει...

Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ στο επίκεντρο της ταξιδιωτικής ασφάλισης

Στο Σεμινάριο Ταξιδιωτικής Ασφάλισης που διοργάνωσε η DAES, εταίρος του ΠΑΝΟΡΜΟΥ, συμμετείχαν

ΠΑΝΟΡΜΟΣ: Τιμητική διάκριση στον Σταύρο Τερζάκη για την προσφορά του στον Συνεταιρισμό

Τιμητική πλακέτα στον εταίρο και αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ΠΑΝΟΡΜΟΣ

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Allianz γιόρτασε το Olympic Day 2026 με μήνυμα «100% Μοναδικοί – 100% Ομάδα»

Η Allianz, υπερήφανος Παγκόσμιος Ασφαλιστικός Συνεργάτης του Ολυμπιακού και Παραολυμπιακού Κινήματος από το 2021 έως το 2032

Νέα δεδομένα για την ασφαλιστική αγορά φέρνει η ευρωπαϊκή οδηγία για την ευθύνη ελαττωματικών προϊόντων

Νέα δεδομένα για τις επιχειρήσεις που παράγουν και διαθέτουν προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά δημιουργεί η νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία για την

Designia Insurance Agents: Δυναμική παρουσία της Designia Insurance Agents στο MDRT Day by MCC Hellas 2026

Η Designia Insurance Agents συμμετείχε ως Silver Sponsor στο MDRT Day by MCC Hellas 2026, που πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου

ERGO Hellas: Το RunGreece ολοκληρώνει τη φετινή διαδρομή του στον Πειραιά την Κυριακή 4 Οκτωβρίου

Στον Πειραιά ολοκληρώνεται την Κυριακή 4 Οκτωβρίου η φετινή διαδρομή του RunGreece, με την ERGO Ασφαλιστική να συμμετέχει ως Μέγας Χορηγός του θεσμού.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Allianz γιόρτασε το Olympic Day 2026 με μήνυμα «100% Μοναδικοί – 100% Ομάδα»

Η Allianz, υπερήφανος Παγκόσμιος Ασφαλιστικός Συνεργάτης του Ολυμπιακού και Παραολυμπιακού Κινήματος από το 2021 έως το 2032

Νέα δεδομένα για την ασφαλιστική αγορά φέρνει η ευρωπαϊκή οδηγία για την ευθύνη ελαττωματικών προϊόντων

Νέα δεδομένα για τις επιχειρήσεις που παράγουν και διαθέτουν προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά δημιουργεί η νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία για την

Moving the City, Responsibly: Σε λειτουργία η ψηφιακή πλατφόρμα της Wolt για την υπεύθυνη μετακίνηση

Η ψηφιακή πλατφόρμα ενημέρωσης και κατάρτισης του Moving the City, Responsibly είναι πλέον διαθέσιμη στο movingthecityresponsibly.gr.

Η MEGA BROKERS ενώνει δυνάμεις με την Deal Insurance και ενισχύει την παρουσία της στην Κρήτη

Η MEGA BROKERS ανακοινώνει την εξαγορά της Deal Insurance, ενός από τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά πρακτορεία της Κρήτης, με δίκτυο άνω των 50 συνεργατών

Designia Insurance Agents: Δυναμική παρουσία της Designia Insurance Agents στο MDRT Day by MCC Hellas 2026

Η Designia Insurance Agents συμμετείχε ως Silver Sponsor στο MDRT Day by MCC Hellas 2026, που πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου