back to top
17.5 C
Athens
Πέμπτη 16 Απριλίου 2026

Νέοι Εταίροι στην ΕΥ Ελλάδος

Η ΕΥ Ελλάδος, υλοποιώντας τη δέσμευσή της για τη δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου, προσφέρει διαρκώς ευκαιρίες ανάπτυξης και επαγγελματικής καταξίωσης στα στελέχη της, τα οποία έχουν αποδείξει μέσα από την επαγγελματική τους διαδρομή ότι διαθέτουν την εμπειρία, τις γνώσεις και τις δεξιότητες που η αγορά απαιτεί από μία κορυφαία εταιρεία παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών. Στο πλαίσιο αυτό, η διοικητική ομάδα της ΕΥ Ελλάδος ενισχύεται με δυο νέους Εταίρους, οι οποίοι προέρχονται από τα τμήματα Ελεγκτικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών.

Μαρία Χατζηαντωνίου, Ελεγκτικές Υπηρεσίες

- Advertisement -

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας υποστηρίζοντας μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς, η κα Μαρία Χατζηαντωνίου έχει εξειδικευθεί στην υλοποίηση χρηματοοικονομικών ελέγχων σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΠΧΑ) και τα πρότυπα US GAAP, ενώ έχει ηγηθεί, επίσης, αρχικών δημόσιων εγγραφών εταιρειών και εκδόσεων ομολόγων, στις ΗΠΑ και την Ελλάδα. Είναι επικεφαλής σε θέματα ψηφιακής καινοτομίας και υλοποίησης για τις Ελεγκτικές Υπηρεσίες της EΥ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ενώ, παράλληλα, ηγείται και του Audit Hub της ΕΥ Ελλάδος, ενός περιφερειακού κέντρου ψηφιακής καινοτομίας και αυτοματοποίησης ελεγκτικών διαδικασιών. Έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία, κυρίως, στους τομείς των τηλεπικοινωνιών, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, του πετρελαίου και της ενέργειας, της βιομηχανίας και της ναυτιλίας. Είναι Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής και κάτοχος πτυχίου Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ενώ είναι μέλος και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

- Advertisement -

Παναγιώτης Παπαγιαννακόπουλος, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Ο κος Παναγιώτης Παπαγιαννακόπουλος εντάχθηκε στην ομάδα της ΕΥ το 2008 και είναι επικεφαλής των Υπηρεσιών Cybersecurity, Data Protection & Privacy, της ΕΥ Ελλάδος και της EY Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Διαθέτει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας σε θέματα πληροφορικής και κυβερνοασφάλειας, στους κλάδους των χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών υπηρεσιών, των τηλεπικοινωνιών, της ενέργειας, των καταναλωτικών προϊόντων, της ναυτιλίας και άλλων. Έχει ηγηθεί ποικίλων έργων ασφαλείας πληροφοριακών συστημάτων (Information Technology) και τεχνολογίας, όπως, για παράδειγμα, υπολογιστικού νέφους (cloud) και υποδομών (infrastructure), καθώς και βιομηχανικών τεχνολογικών υποδομών (Operational Technology). Είναι κάτοχος πτυχίου στην Πληροφορική και μεταπτυχιακού τίτλου στα Πληροφοριακά Συστήματα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και πιστοποιήσεων CISSP (Certified Information Systems Security Professional), CISA (Certified Information Systems Auditor) και CDPSE (Certified Data Protection Security Engineering). Έχει συνεργαστεί με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Κυβερνοασφάλεια (ENISA) ως εμπειρογνώμων σε διάφορα θέματα, ενώ είναι και εισηγητής σε πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στα Πληροφοριακά Συστήματα, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο κος Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω στη διοικητική ομάδα της ΕΥ δυο στελέχη με αποδεδειγμένη εμπειρία και πολύτιμες δεξιότητες. Εύχομαι, εκ μέρους όλης της οικογένειας της ΕΥ, καλή επιτυχία στους νέους Εταίρους μας, με τη βεβαιότητα ότι, από τον νέο τους ρόλο, η πολύτιμη εμπειρία τους θα βοηθήσει την ΕΥ να ενισχύσει περαιτέρω το επίπεδο των υπηρεσιών της».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Σπάει σε δυο οργανισμούς η EY

Σε δυο διαφορετικές οντότητες - οργανισμούς διαχωρίζεται ο κολοσσός EY, με το καθένα ξεχωριστά να περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος ειδικοτητών.

Εντείνονται οι προσδοκίες της κοινωνίας για δράση των επιχειρήσεων σε θέματα ESG

Το 84% των ανώτατων στελεχών που συμμετείχαν σε παγκόσμια έρευνα της EY, αναφέρουν ότι τα ενδιαφερόμενα μέρη έχουν σήμερα μεγαλύτερες προσδοκίες από τις επιχειρήσεις, ωστόσο το 43% εκτιμούν ότι τα διοικητικά συμβούλια δε δεσμεύονται επαρκώς να ενσωματώσουν κριτήρια ESG.

ΕΥ: Αυτές είναι προτεραιότητες των διοικήσεων σήμερα, ιδιαίτερα αναφορά στη κυβερνοασφάλεια

Η πρόσφατη έρευνα του ΕΥ Center for Board Matters, Board Agenda 2021, κατέγραψε τις απόψεις μελών Διοικητικών Συμβουλίων στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ινδία και την Αφρική (EMEIA) και αναδεικνύει τις προτεραιότητες, αλλά και τους στρατηγικούς κινδύνους και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν.

ΕΥ: Έσοδα $40 δισ. παγκοσμίως το 2021 και επενδύσεις $10 δισ. για την επόμενη τριετία  

20 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως επηρεάστηκαν θετικά μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, “EY Ripples” - Σχέδια για επενδύσεις ύψους $10 δισ. για τα οικονομικά έτη 2022-2024.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η LiveOn λανσάρει την EventAtlas: τη νέα πλατφόρμα για ολοκληρωμένη διαχείριση εγγραφών & συμμετοχών για events

Η LiveOn ανακοινώνει το λανσάρισμα της EventAtlas, μια νέα, all-in-one λύση για τη διαχείριση συμμετοχών σε events

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ – Παραιτήθηκε ο Κωνσταντίνος Γιαννιώτης από τη θέση του CEO

Αιφνιδιαστική εξέλιξη καταγράφεται στον ασφαλιστικό κλάδο, καθώς ο Κωνσταντίνος Γιαννιώτης υπέβαλε την παραίτησή του

NN HELLAS | Ισχυρές επιδόσεις το 2025 με επίκεντρο τον ψηφιακό της μετασχηματισμό προς όφελος πελατών, συνεργατών και κοινωνίας

1 δισ. ευρώ σε εγγεγραμμένα ασφάλιστρα το 2025 και διατήρηση της 1ης θέσης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά βάσει εγγεγραμμένων ασφαλίστρων. 

Σταθερή ανάπτυξη και υψηλή φερεγγυότητα στην ασφαλιστική αγορά – Έντονη παρουσία ευρωπαϊκών εταιρειών

Μια ασφαλιστική αγορά με ισχυρά θεμελιώδη μεγέθη, υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια αλλά και έντονη συγκέντρωση αποτυπώνεται στην Ετήσια Έκθεση του Διοικητή της Τράπεζα

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: Πλούσια ατζέντα με περισσότερες από 200 συζητήσεις – Ποιοι θα βρίσκονται φέτος στους Δελφούς

Σε μια περίοδο όπου η παγκόσμια πραγματικότητα μετασχηματίζεται με καταιγιστικούς ρυθμούς, το 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

«αν ήξερες!»: Γιατί η ασφαλιστική διαμεσολάβηση αποτελεί επάγγελμα με προοπτική και ουσία

Η σειρά vidcast «αν ήξερες!» του insuranceworld.gr συνεχίζει δυναμικά, επιχειρώντας να αναδείξει, με απλό και ουσιαστικό τρόπο, κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ασφάλιση και τον ρόλο της στη σύγχρονη κοινωνία.

Στρατηγική συνεργασία ARAG Hellas & Sofos Insurance Agency AE

Την Τρίτη 31 Μαρτίου 2026 μεταξύ της ασφαλιστικής εταιρίας ARAG SE Υποκατάστημα Ελλάδας (ARAG Hellas) και του διαμεσολαβητικού ασφαλιστικού

Νέο πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης “ERGO My Travel”

Η ERGO Hellas προωθεί το πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης “ERGO My Travel”, που απευθύνεται σε όσους ταξιδεύουν συχνά για αναψυχή ή εργασία

Η ηλεκτροκίνηση των εταιρικών στόλων στην Ευρώπη μπορεί να εξοικονομήσει σχεδόν 250 δισ.

Ο εξηλεκτρισμός των εταιρικών στόλων αποτελεί σημαντική οικονομική και κλιματική ευκαιρία για την Ευρώπη, σύμφωνα με την έκθεση των EY και Eurelectric