back to top
16 C
Athens
Πέμπτη 26 Μαρτίου 2026

Η Designia Insurance Brokers διακρίθηκε στα Impact BITE Awards 2020

Bronze Award για την επένδυσή της στην πλατφόρμα Navision της Microsoft

Η Designia Insurance Brokers διακρίθηκε στη φετινή διοργάνωση των IMPACT Business IT Excellence Awards 2020 στην κατηγορία Νέες Tεχνολογικές Τάσεις σε εφαρμογές και υπηρεσίες: Cloud για την επένδυσή της στην πλατφόρμα Navision της Microsoft. Η βράβευση αυτή αναγνωρίζει την αξία και τη σημασία του καινοτόμου αυτού έργου, το οποίο είχε ως στόχο να απλοποιήσει τις εσωτερικές διαδικασίες της εταιρείας, στο πλαίσιο της ψηφιακής αναβάθμισης και εξέλιξής της.

- Advertisement -

«Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, επιχειρήσεις και ιδιώτες, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αμεσότητα και αξιοπιστία», ανέφερε η Άννυ Τρύφων, CEO της Designia Insurance Brokers. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη βράβευσή μας στα IMPACT Business IT Excellence Awards 2020, η οποία έρχεται ως αναγνώριση της επένδυσης στην ανάπτυξή μας».

Μέσω της νέας πλατφόρμας, η Designia Insurance Brokers ενσωμάτωσε έξι διαφορετικές εφαρμογές σε ένα σύστημα, υλοποιώντας ένα ολοκληρωμένο workflow, με στόχο να απλοποιήσει μια πολύπλοκη διαδικασία, ώστε να βελτιώσει την εμπειρία του συνεργάτη και του πελάτη της. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή λύση που αυτοματοποιεί μια σειρά από ενέργειες, ενώ, ταυτόχρονα, επιτρέπει σε κάθε συνεργάτη της Designia Insurance Brokers να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο όλο το χαρτοφυλάκιό του και όλα αυτά σε περιβάλλον cloud.

- Advertisement -

Μία από τις προτεραιότητες της εταιρείας είναι να αναδιαμορφώνει την ψηφιακή υποδομή της, ώστε να είναι δίπλα στους πελάτες και τους συνεργάτες της με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία. Η μεταφορά μιας σειράς εσωτερικών διαδικασιών σε μία πλατφόρμα τελευταίας τεχνολογίας, προσφέρει στη Designia Insurance Brokers ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και συμβάλλει καθοριστικά στην ψηφιακή εξέλιξή της.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Bronze βραβείο αυτοματοποίησης διαδικασιών απέσπασε η Designia Insurance Brokers

Ά. Τρύφων: «Η ψηφιακή αναβάθμιση υποστηρίζει τη συνεργασία με τους εταίρους μας και ταυτόχρονα βελτιώνει την καθημερινότητα των εργαζομένων μας»

Ασημένια διάκριση στο Claims Management για την Designia Insurance Brokers

«Στόχος μας», δήλωσε η CEO Άννυ Τρύφων, «να λειτουργούμε ως στρατηγικός συνεργάτης για την ασφάλεια και την ανάπτυξη των πελατών»

Η Designia Insurance Brokers έκοψε την πίτα της και γιόρτασε τις επιτυχίες της!

Μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα με παρουσία όλων των στελεχών αλλά και συνεργατών της εταιρείας, η Designia Insurance Brokers πραγματοποίησε

Άννυ Τρύφων στο IW: Ευκαιρία για την ασφαλιστική αγορά τα νέα μέτρα

Η Άννυ Τρύφων, Αντιπρόεδρος & CEO, Designia Insurance Brokers, μίλησε στο insuranceworld.gr

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Bronze βραβείο αυτοματοποίησης διαδικασιών απέσπασε η Designia Insurance Brokers

Ά. Τρύφων: «Η ψηφιακή αναβάθμιση υποστηρίζει τη συνεργασία με τους εταίρους μας και ταυτόχρονα βελτιώνει την καθημερινότητα των εργαζομένων μας»

Βιωματική δράση για την ασφαλή μετακίνηση στο Ορφανοτροφείο Βόλου από τη ZIA Insurance

Σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση ΕΝΟΔΙΑ, η ZIA Insurance πρόσφερε γνώση, δημιουργικό παιχνίδι και χαρά στους μελλοντικούς οδηγούς

Η Hoolie καινοτομεί στην ασφάλιση κατοικιδίων

Μετατρέποντάς την από πολυτέλεια σε αυτονόητη, προσιτή και απαραίτητη παροχή για κάθε νοικοκυριό με τετράποδα μέλη

2ο ESG Summit της ICAP CRIF: Εκεί όπου η στρατηγική ανθεκτικότητας διαμορφώνεται

Μια διοργάνωση-κόμβος διαλόγου και δράσης για επιχειρήσεις και φορείς που δεν αρκούνται στη συμμόρφωση, αλλά επενδύουν ουσιαστικά σε ένα βιώσιμο μέλλον

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ασφαλίσεις ζωής: Πτώση στα υπό διαχείριση κεφάλαια, αύξηση σε UL και αναβαλλόμενες παροχές πρώην υπαλλήλων

Το 82% των υπό διαχείριση κεφαλαίων –μαθηματικά αποθέματα– προήλθε από τις ατομικές ασφαλίσεις

Στα 920 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός

Η αύξηση παρασύρει ανοδικά μια σειρά από μεγέθη, όπως οι τριετίες, τα επιδόματα ανεργίας και γάμου, καθώς και τα μισθολογικά κλιμάκια στο Δημόσιο

Νέα εκπροσώπηση του ΠΣΕ στο ΔΣ της Export Credit Greece με έμφαση στις εξαγωγικές ασφαλίσεις

Ο κ. Καλαμπόκης τόνισε ότι βασική του προτεραιότητα είναι η ενίσχυση των εργαλείων ασφάλισης και χρηματοδότησης

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Σωστή η αύξηση του κατώτατου μισθού, αλλά να δούμε και πώς θα στηριχθεί η επιχειρηματικότητα»

Για συνεχή επιβάρυνση των μικρομεσαίων και μάλιστα ενώ οι συνέπειες του πολέμου στη Μ. Ανατολή πλήττουν την κατανάλωση κάνει λόγο ο Πρόεδρος του ΕΕΑ

Bronze βραβείο αυτοματοποίησης διαδικασιών απέσπασε η Designia Insurance Brokers

Ά. Τρύφων: «Η ψηφιακή αναβάθμιση υποστηρίζει τη συνεργασία με τους εταίρους μας και ταυτόχρονα βελτιώνει την καθημερινότητα των εργαζομένων μας»