back to top
28.7 C
Athens
Πέμπτη 16 Ιουλίου 2026

O Γ. Αποστολάκης, νέος Εταίρος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της EY Ελλάδος

Ενισχύοντας τη δέσμευσή της για τη δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου, η ΕΥ Ελλάδος καλωσορίζει τον Γιώργο Αποστολάκη, ως νέο Εταίρο στο τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών.

Ο κος Αποστολάκης εντάχθηκε στην ομάδα της EY τον Φεβρουάριο του 2020,αναλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, επικεφαλής υπηρεσιών σχεδιασμού και υλοποίησης εφαρμογώνcloud, ολοκλήρωσης τεχνολογικών συστημάτων, ανάπτυξης εφαρμογών για τον ελληνικό δημόσιο τομέα, καθώς και ανάπτυξης ηλεκτρονικών πυλών και mobileεφαρμογών.

- Advertisement -

Διαθέτει συνολική εμπειρία άνω των 20 ετώνστον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση τεχνολογικών λύσεων αιχμής. Πριν ενταχθεί στην EY, ο κος Αποστολάκης διετέλεσε Γενικός Διευθυντής σε κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής λογισμικού και ολοκληρωμένων συστημάτων και λύσεων, έχοντας ηγηθεί πληθώρας έργων, με ιδιαίτερη έμφαση σε συστήματα ERP και CRM, την ολοκλήρωση τεχνολογικών συστημάτων, την ανάπτυξη cloudκαι mobile εφαρμογών, καθώς και την υλοποίηση προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Advanced Computing, από το King’s College του Λονδίνου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, κος Παναγιώτης Παπάζογλου, σημειώνει: «Στην EY, οι άνθρωποί μας βρίσκονται στην καρδιά του εταιρικού οράματός μας. Με μεγάλη χαρά, λοιπόν, υποδεχόμαστε τον Γιώργο Αποστολάκη, ο οποίος με τη σημαντική εμπειρία του, θα ενισχύσει την προσπάθειά μας για τη δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου, υποστηρίζοντας τους πελάτες μας στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεών τους και τη βελτιστοποίηση της απόδοσής τους, μέσω της ανάπτυξης ολοκληρωμένων τεχνολογικών συστημάτων και λύσεων. Τον καλωσορίζουμε στα νέα του καθήκοντα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για Data Engineering από το ReGeneration και την ΕΥ Ελλάδος

Εξειδικευμένη εκπαίδευση στον κλάδο της τεχνολογίας σε νέες γυναίκες προσφέρει τo πρόγραμμα «ReGeneration Academy for Women in Data Engineering

Σκιαγραφώντας τον leader του μέλλοντος…

Μεγάλη έρευνα της ΕΥ Ελλάδος για τις αντιλήψεις, την εικόνα, τα χαρακτηριστικά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική ηγεσία στη χώρα

Οι ξένες επενδύσεις στο Β’ Μέρος του 3rd InvestGR Forum 2020

Βασικοί υποστηρικτές ΝΝ και Interamerican - στο β' μέρος, στις 8 και 9 Οκτωβρίου, θα συμμετάσχουν πολιτικοί, CEOs εταιρειών, πανεπιστημιακοί και ειδικοί, οι οποίοι θα συζητήσουν θέματα, όπως οι εμβληματικές επενδύσεις, η μετατροπή της κρίσης σε ευκαιρία, η νέα αφήγηση της χώρας και οι επενδύσεις στις υποδομές.

Ο Νίκος Αγγούρης, νέος Εταίρος στην ΕΥ Ελλάδος

Ενισχύοντας τη δέσμευσή μας για την οικοδόμηση ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου, στην ΕΥ Ελλάδος, καλωσορίζουμε τον Νίκο Αγγούρη ως νέο Εταίρο στο τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Groupama Ασφαλιστική επέστρεψε σε θετικό προ φόρων αποτέλεσμα το 2025

Επιστρέφοντας σε θετικό προ φόρων αποτέλεσμα και καταγράφοντας σημαντική ανάπτυξη, η Groupama Ασφαλιστική ολοκλήρωσε το 2025 με περαιτέρω ενίσχυση

Ξεκίνησε το Advisory Graduate Recruitment Program 2026 της KPMG για νέους επαγγελματίες

Απευθύνεται σε άτομα που χαρακτηρίζονται από δημιουργικότητα, ομαδικότητα, δυναμισμό και προσανατολισμό στο αποτέλεσμα

Το insurancemarket αλλάζει την εμπειρία του πελάτη με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης

Η κορυφαία online πλατφόρμα στο είδος της στην Ελλάδα κάνει την ασφάλιση ακόμα πιο εύκολη και άμεση, ενσωματώνοντας τεχνολογίες AI

Brokers Union και ARAG εγκαινιάζουν νέα αποκλειστική συνεργασία στη Νομική Προστασία

Nέο πρόγραμμα Νομικής Προστασίας Οχημάτων, με ειδική τιμολόγηση και προνομιακούς όρους

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Τι ξεκαθαρίζει η Τράπεζα Πειραιώς για το θέμα του ΙΑΣΩ;

Mε έκτακτη ανακοίνωση, σε σχέση με δημοσίευμα που αναφέρει ότι "έκλεισε deal Τράπεζας Πειραιώς - ΙΑΣΩ"...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8: «αν ήξερες!» ότι η ασφάλεια υγείας δεν είναι απλώς ένα χαρτί στο συρτάρι…

Αν ήξερες ότι η διαφορά ανάμεσα σε «καλύπτομαι» και «νομίζω ότι καλύπτομαι» μπορεί να κοστίζει χιλιάδες ευρώ…

Το φαρμακείο των διακοπών: Τι δεν πρέπει να λείπει από τις καλοκαιρινές αποδράσεις

Η σωστή προετοιμασία πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές δεν περιορίζεται στην οργάνωση των αποσκευών και των εισιτηρίων.

Allianz Greece: Οι καθημερινές αγορές γίνονται «έκπτωση» στα ασφάλιστρα

Σε ένα μοντέλο επιβράβευσης που συνδέει την καθημερινή κατανάλωση με την ασφαλιστική κάλυψη επενδύει η Allianz Greece, μέσω της κάρτας «Ασφαλιστικός Γονέας»

Η Groupama Ασφαλιστική επέστρεψε σε θετικό προ φόρων αποτέλεσμα το 2025

Επιστρέφοντας σε θετικό προ φόρων αποτέλεσμα και καταγράφοντας σημαντική ανάπτυξη, η Groupama Ασφαλιστική ολοκλήρωσε το 2025 με περαιτέρω ενίσχυση