back to top
12.9 C
Athens
Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2025

Με καινοτόμα και επίκαιρα σεμινάρια «απαντά» στις προκλήσεις για το κορονοϊό η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Μια σειρά από εξαιρετικά επίκαιρα αλλά και καινοτόμα σεμινάρια, προσαρμοσμένα στις νέες ανάγκες των στελεχών αλλά και των επιχειρήσεων προσφέρει η TÜV HELLAS (TÜV
NORD) για το τρίτο τετράμηνο του 2020.

Καθώς η πανδημία έχει φέρει τεκτονικές αλλαγές στο επιχειρείν, στους χώρους εργασίας αλλά και στην καθημερινότητα, η ανάγκη για εκπαίδευση και κατανόηση των νέων δεδομένων είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

- Advertisement -

Έτσι, η TÜV HELLAS (TÜV NORD), και σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες της χώρας, έρχεται να «απαντήσει» στις προκλήσεις που φέρνει ο κορονοϊός με στοχευμένα σεμινάρια και εκπαιδεύσεις. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται το σεμινάριο για τη χρήση μέσων ατομικής προστασίας σε χώρους υγείας την εποχή της πανδημίας, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την 3M, αλλά και αυτό που αφορά την εκπαίδευση χρηστών στα μέσα ατομικής προστασίας.

Παράλληλα, ο κορυφαίος φορέας εκπαίδευσης και πιστοποίησης δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα των ξενοδοχείων και της φιλοξενίας, πραγματοποιώντας μια σειρά από σεμινάρια που αφορούν τόσο τη λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων όσο και την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων που επέβαλλε ο κορονοϊός.

- Advertisement -

Επιπλέον, με εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις, δίνει την απαραίτητη γνώση για τα νέα δεδομένα στην αγορά, όπως για παράδειγμα την ηλεκτρονική τιμολόγηση, την προστασία δεδομένων (data protection), αλλά και τη διαχείριση και ικανοποίηση των πελατών σε δύσκολες συνθήκες.

Σημειώνεται ότι τα σεμινάρια της TÜV HELLAS (TÜV NORD) πραγματοποιούνται κατά περίπτωση τόσο με φυσική παρουσία όσο και online, προκειμένου να διευκολυνθούν οι ενδιαφερόμενοι αλλά και να τηρηθούν πλήρως τα προβλεπόμενα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Το πλήρες πρόγραμμα των σεμιναρίων του Γ’ Τετραμήνου του 2020 είναι διαθέσιμο στο παρακάτω Link: https://www.tuv-nord.com/gr/el/ekpaideysi/imerologio-seminarion/

H κυρία Κονδυλία Κοντογιάννη Διευθύντρια Εκπαίδευσης και Επικοινωνίας της TÜV HELLAS (TÜV NORD) τονίζει σχετικά: Οι πρωτοφανείς συνθήκες που φέρνει η πανδημία αλλάζουν εντελώς τον τρόπο αλλά και τις ανάγκες για εκπαίδευση και δια βίου μάθηση. Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) αφουγκράστηκε άμεσα τα νέα δεδομένα, προσφέροντας από την πρώτη κιόλας στιγμής πλήθος νέων σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων –πολλά εκ των οποίων δωρεάν- προκειμένου να σταθεί στο πλάι των συνεργατών της. Έτσι, και στο Γ’ Τετράμηνο του 2020 έχουμε ενισχύσει και ανανεώσει τη θεματολογία των σεμιναρίων μας, ανταποκρινόμενοι στα δεδομένα της πανδημίας, διατηρώντας άσβεστο το πάθος μας για ποιοτική και ουσιαστική εκπαίδευση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών πρωτοπορεί με πράσινα χειρουργεία και αποτύπωση αναισθητικών αερίων

Για τον Δρ. Βασίλη Γ. Αποστολόπουλο, η τεχνολογική και ιατρική πρόοδος αποκτά αξία μόνο όταν συνοδεύεται από σεβασμό προς το περιβάλλον

TÜV HELLAS: Διαδικτυακή συζήτηση για την Πιστοποίηση ως αρωγό της Βιώσιμης Ανάπτυξης

Ανοικτή διαδικτυακή συζήτηση με θέμα  «Η Πιστοποίηση αρωγός της Βιώσιμης Ανάπτυξης» διοργανώνει την Πέμπτη, 18 Μαρτίου στις  14:00 η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

TÜV HELLAS: Σεμινάριο Crisis Management στην Covid-19 εποχή

Ένα εξαιρετικά επίκαιρο σεμινάριο, με θέμα το Crisis Management και την επιχειρηματικότητα στην Covid-19 εποχή πραγματοποιούν από κοινού η TÜV HELLAS (TÜV NORD) και το Ελληνογερμανικό

Safe shopping για την ασφαλή λειτουργία των καταστημάτων από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) βρίσκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων του λιανεμπορίου και τους δίνει τη δυνατότητα αξιολογήσουν το επίπεδο εφαρμογής των απαιτούμενων ελέγχων και μέτρων που λαμβάνονται για την πρόληψη μετάδοσης μεταδοτικών ασθενειών.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Περιφέρεια Δ. Ελλάδας και Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» ενώνουν δυνάμεις για την κυκλοφοριακή εκπαίδευση

Παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα εκπαιδευτικών δράσεων για παιδιά και εφήβους, που θα τρέξουν σε τουλάχιστον 200 σχολεία της Περιφέρειας

H Eurolife FFH στηρίζει το ΕΕΑ για την παροχή δωρεάν επαναπιστοποιήσεων στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Η Eurolife FFH επενδύει διαχρονικά στη γνώση και στην εξέλιξη των στελεχών του ασφαλιστικού κλάδου

Σεμινάριο ασφαλίσεων κινδύνων φυσικών καταστροφών από το ΕΙΑΣ

Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2025, σε περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης

Υποτροφίες σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου από τον Όμιλο ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Η πρωτοβουλία στοχεύει στην προαγωγή της έρευνας και στη διαμόρφωση ισχυρών δεσμών με την ακαδημαϊκή κοινότητα

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Με νέα σχέδια, εργασιακή ορμή και φιλόδοξες προοπτικές γιόρτασε η NP Ασφαλιστική τα 22α γενέθλιά της

Στην εκδήλωση αναδείχθηκε η επίδραση της εταιρικής κουλτούρας στα οικονομικά μεγέθη, στον επαγγελματισμό της και στις σχέσεις με συνεργάτες και προσωπικό

Ανακοίνωση ΕΣΑΠΕ για τις καταγγελίες συμβάσεων μελών της

Η απαξίωση μέσω αιφνιδιαστικών αποφάσεων, κατά την Ένωση, προκαλεί ανησυχία σε όλη τη διαμεσολάβηση και πλήττει το σύνολο της αγοράς

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στον ασφαλιστικό κλάδο από την επιβολή του δικαιώματος συμβολαίου

Τι προβληματίζει διαμεσολαβητές και θεσμικούς φορείς, τι απαντούν οι ασφαλιστικές εταιρείες

Περιφέρεια Δ. Ελλάδας και Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» ενώνουν δυνάμεις για την κυκλοφοριακή εκπαίδευση

Παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα εκπαιδευτικών δράσεων για παιδιά και εφήβους, που θα τρέξουν σε τουλάχιστον 200 σχολεία της Περιφέρειας

Τι συνέργειες με τα νοσοκομεία ετοιμάζει η Πειραιώς;

Θα δουλέψει ο ανταγωνισμός ή θα γίνουν συμφωνίες με όλους, ώστε να μη θιχτεί κανένα νοσοκομείο;