back to top
27 C
Athens
Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026

Νέα 360° παγκόσμια καμπάνια για την Generali

Φόρος τιμής στους Συνεργάτες της το πρώτο teaser της καμπάνιας 

Η Generali λανσάρει την πρώτη της παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια στην ιστορία των 189 ετών της. Το πρώτο μέρος της καμπάνιας είναι αφιερωμένο στους πάνω από 150.000 Συνεργάτες της ασφαλιστικούς συμβούλους παγκοσμίως, οι οποίοι αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της Lifetime Partner φιλοσοφίας της για τους ασφαλισμένους.

- Advertisement -

Το πρώτο ψηφιακό teaser υπογραμμίζει τον θεμελιώδη ρόλο που διαδραματίζουν οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι. Μέσα από την πελατοκεντρική τους προσέγγιση, κατανοούν και αναλύουν τις ανάγκες των ασφαλισμένων, παρέχοντας προσωποποιημένες λύσεις και υπηρεσίες.

Η καμπάνια θα διαρθρωθεί σε τρεις φάσεις, με την πρώτη να επικεντρώνεται στο ρόλο των Συνεργατών στη βελτίωση της ζωής και τη στήριξη των ασφαλισμένων. Η δεύτερη φάση, που αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο, θα είναι αφιερωμένη στην Generali και τις αξίες που πρεσβεύει ως οργανισμός, ενώ η τρίτη φάση θα προβάλλει τις λύσεις που παρέχει η εταιρεία ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών. Η καμπάνια θα ξεκινήσει από την Ιταλία και την Ισπανία, την Πολωνία, την Ινδονησία, την Ουγγαρία και την Αυστρία, στη συνέχεια και θα προβληθεί σταδιακά σε όλες τις χώρες, όπου ο Όμιλος δραστηριοποιείται.

- Advertisement -

https://www.youtube.com/watch?v=ydoYihfVM0k

Η νέα παγκόσμια καμπάνια θα προβάλλεται σε διαφορετικά μέσα, ραδιόφωνο, τηλεόραση, έντυπα και ψηφιακά μέσα καθώς και στα social media. Μέσα από την πολυκαναλική επικοινωνία, η Generali στοχεύει στο να ανοίξει έναν δυναμικό διάλογο με το καταναλωτικό κοινό, παρουσιάζοντας πώς ανταποκρίνεται στις διαφορετικές του ανάγκες και απαιτήσεις.

Η κα Isabelle Conner, Group Chief Marketing and Customer Officer, δηλώνει: «… Η μοναδικότητά μας είναι η ενσυναίσθηση, που αντιπροσωπεύει το brand μας, το ‘Reditude’, όπως συνηθίζουμε να λέμε στην Generali: το κόκκινο είναι το χρώμα μας και αντιπροσωπεύει το συναίσθημα και το ανθρώπινό μας πρόσωπο, ενώ η φιλοσοφία μας είναι το πάθος, ο δυναμισμός μας,  η πρόθεσή μας να δρούμε προληπτικά, παρέχοντας λύσεις. Αυτές ακριβώς τις αξίες και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά αποζητούν και οι καταναλωτές από ένα παγκόσμιο brand που θα τους βοηθά να βελτιώνουν την καθημερινότητά τους και το μέλλον τους». Η ίδια συμπλήρωσε ότι: «η δυνατότητα των οργανισμών να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των καταναλωτών με ανθρώπινο πρόσωπο και συνέπεια αναδεικνύονται ως ακόμη πιο σημαντικές στην μετά Covid-19 εποχή, γεγονός που καθιστά το νέο μανιφέστο της Generali ακόμη πιο επίκαιρο και ουσιαστικό».

Η παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Dentsu, μία από τα μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες παγκοσμίως.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εκπλήξεις(;) τιμών με τις συμβάσεις νοσηλίων

Nέες διαπραγματεύσεις των διοικήσεων των ασφαλιστικών επιχειρήσεων με τα ιδιωτικά νοσοκομεία ενόψει, μετά τον θόρυβο που έχει ξεσηκωθεί

Τι λέει η Generali για τις νέες αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας

Κρίσιμος, τονίζει η εταιρεία, είναι ο ρόλος των συνεργατών της που βρίσκονται κοντά στον ασφαλισμένο

Στα 30 χτίζεται η υγεία του αύριο – Η πρόληψη γίνεται επένδυση ζωής

Η Generali αναδεικνύει τον μακροπρόθεσμο ρόλο που έχουν οι καθημερινές επιλογές στην υγεία, στην ευεξία και στη μακροζωία μας

Ποδήλατο και ασφάλιση: Η προστασία που χρειάζεται κάθε αναβάτης στους καλοκαιρινούς δρόμους

Η Insurance Europe αναδεικνύει μέσα από την καμπάνια #InsuranceIsEverywhere ότι η ασφάλιση δεν αφορά μόνο τα μεγάλα και απρόσμενα γεγονότα

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Στο επίκεντρο η ασφάλιση των επαγγελματιών οδηγών ταξί

Τα Taxi Pack δίνουν έμφαση στην επιλογή ασφαλιστικών καλύψεων ανάλογα με το επίπεδο προστασίας που χρειάζεται κάθε επαγγελματίας

HDI Global: «Πράσινο» από τους Lloyd’s για νέο συνδικάτο

Το συνδικάτο θα συσταθεί και θα διοικείται σε συνεργασία με την PoloWorks, η οποία διαθέτει την κατάλληλη υποδομή και εμπειρία

ERGO My Home: 24ωρη τεχνική βοήθεια για απρόοπτα στην κατοικία

Η υπηρεσία αφορά περιπτώσεις όπως διαρροές και λοιπά τεχνικά προβλήματα, αλλά και όπου ο ασφαλισμένος απουσιάζει

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

«Η κυβέρνηση ξέχασε ξανά τους νοσηλευτές» – Σκληρή ανακοίνωση στη ΔΕΘ 2026

Για πολιτική επιλογή και όχι απλώς παράλειψη κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΕΕ ΠΑΣΟΝΟΠ Γεώργιος Τσόλας 

Insurance Europe: Στο επίκεντρο η επόμενη ημέρα της προληπτικής εποπτείας των ασφαλιστών στην Ευρώπη

Η ειδική εκδήλωση της 29ης Σεπτεμβρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στα γραφεία της Ένωσης και θα μεταδοθεί ζωντανά

Νοσοκομείο Νίκαιας: Σοβαρά κτηριακά προβλήματα στο νοσοκομείο – Επικίνδυνες συνθήκες για ασθενείς και προσωπικό

Ο Σύλλογος Εργαζομένων καταγγέλλει ότι η πραγματικότητα απέχει δραματικά από τις κυβερνητικές δηλώσεις

Η Allianz Trade επενδύει στο νέο ασφαλιστικό ταλέντο μέσα από το Summer Internship Program

Ανάπτυξη πολύτιμων δεξιοτήτων για παιδιά εργαζομένων που φοιτούν ή πρόκειται να φοιτήσουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Η ασφαλιστική αγορά αλλάζει ταχύτητα – Από το +3% του 2025 στο +12,1% του 2026

Αντιστρέφεται η εικόνα ως προς τους βασικούς μοχλούς ανάπτυξης το α΄ 6μηνο