back to top
22.6 C
Athens
Παρασκευή 29 Μαΐου 2026

DIN: Επικεφαλής στον κλάδο ζωής και υγείας η Βίκυ Χρυσουλά

Με σύστημα In house agency brokers στον κλάδο ζωής και επικεφαλής τη Βίκυ Χρυσουλά, η εταιρεία DIN ενισχύει τη δυναμική της στη δημιουργία και την ανάπτυξη ασφαλιστικών δικτύων στον κλάδο ζωής. 

Όπως αναφέρουν οι ιδρυτές της εταιρείας κ.κ. Θ. Αντωνογεώργος και Μ. Παρλαμάς, η DIN δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη δημιουργία δικτύων και την επέκτασή τους ποιοτικά και ποσοτικά. Η εξειδίκευσή μας αποτελεί για εμάς ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και μας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσουμε μόνο στην ανέλιξη του συνεργάτη, την εκπαίδευσή του και την παροχή ψηφιακών εργαλείων που θα βελτιστοποιήσουν τη διαχείριση του χρόνου του και την παραγωγικότητά του. Για αυτό το λόγο στη DIN ενισχύουμε περαιτέρω τον κλάδο ζωής τον οποίο θα διευθύνει η κα Βίκυ Χρυσουλά, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στην ασφαλιστική αγορά”. 

- Advertisement -

H κα Β.Χρυσουλά, η οποία έχει διατελέσει εκτελεστικό στέλεχος σε Πολυεθνικές Ασφαλιστικές Εταιρείες, στην Ανάληψη Κινδύνων αλλά και στην εξυπηρέτηση Ασφαλιστικών Δικτύων, δήλωσε σχετικά ότι “με την DIN έχουμε κοινή οπτική όσον αφορά τις προϋποθέσεις στην ανάπτυξη δικτύων και ειδικά στον απαιτητικό κλάδο Ζωής και Υγείας. Στην Ελλάδα είναι πλέον σαφές ότι η Ασφαλιστική Αγορά, ειδικά στους εν λόγω τομείς, βρίσκεται σε φάση επαναπροσδιορισμού και αναζήτησης νέου μοντέλου λειτουργίας. Θεωρώ ότι εφαλτήριο ανάπτυξης και σημαντικό παράγοντα στη διεκδίκηση μεριδίων αγοράς από όλους τους φορείς, θα αποτελέσει στο άμεσο μέλλον η αυτοματοποίηση / ψηφιοποίηση υπηρεσιών αλλά κυρίως το επίπεδο εξυπηρέτησης και επίλυσης καθημερινών αντιξοοτήτων, που αντιμετωπίζουν οι Ασφαλιστές”. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Uber φέρνει στην Ελλάδα τη λειτουργία Ηχητικής Εγγραφής για πιο ασφαλείς διαδρομές

Οι επιβάτες μπορούν πλέον να καταγράφουν ήχο μέσα από το app, με ισχυρές δικλείδες προστασίας της ιδιωτικότητας

Καλοκαιρινές αποδράσεις με ασφάλεια: Η νέα παρέμβαση της INTERAMERICAN για την ταξιδιωτική προστασία

Η εταιρεία εγκαινιάζει τη θερινή περίοδο με νέα καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

Σταθερή η αναπτυξιακή πορεία της Eurohold το πρώτο τρίμηνο του 2026

Στον ασφαλιστικό τομέα, τα έσοδα ενισχύθηκαν κατά 13,3%, στα 78,1 εκατ. ευρώ, ενώ τα EBITDA υπερτετραπλασιάστηκαν

Νησί ή… στεριά; Το κόστος γίνεται καθοριστικός παράγοντας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Δείτε την πλήρη έρευνα του Pricefox, με αναλυτικούς πίνακες και συγκρίσεις ανά προορισμό

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Εντάσσονται και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές στο «Ξεκινώ Επιχειρηματικά», μετά την παρέμβαση του ΕΕΑ

Τη διαβεβαίωση έλαβε ο Πρόεδρος Γ. Χατζηθεοδοσίου από τον Αν. Υπουργό Ν. Παπαθανάση – Οι κινήσεις που προηγήθηκαν και το ειδικό webinar που ετοιμάζεται

Η Designia Insurance Brokers Κύριος Χορηγός στο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ

Άννυ Τρύφων: «Με χαρά στηρίξαμε το 37ο συνέδριο της ΕΑΣΕ με θέμα την εμπιστοσύνη, γιατί εκφράζει τη φιλοσοφία και τις αξίες μας»

Η Uber φέρνει στην Ελλάδα τη λειτουργία Ηχητικής Εγγραφής για πιο ασφαλείς διαδρομές

Οι επιβάτες μπορούν πλέον να καταγράφουν ήχο μέσα από το app, με ισχυρές δικλείδες προστασίας της ιδιωτικότητας

Καλοκαιρινές αποδράσεις με ασφάλεια: Η νέα παρέμβαση της INTERAMERICAN για την ταξιδιωτική προστασία

Η εταιρεία εγκαινιάζει τη θερινή περίοδο με νέα καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

ΤτΕ: Μειώθηκε 0,5% το ενεργητικό των ασφαλιστικών το α΄ τρίμηνο, κατά 64 εκατ. ευρώ οι τεχνικές προβλέψεις

Οι ασφαλιστικές τεχνικές προβλέψεις ζωής μειώθηκαν κατά 90 εκατ., στα 12.439 εκατ. ευρώ, ενώ οι ζημιών αυξήθηκαν κατά 26 εκατ., στα 3.553 εκατ. ευρώ