back to top
15.3 C
Athens
Σάββατο 11 Απριλίου 2026

DIN: Επικεφαλής στον κλάδο ζωής και υγείας η Βίκυ Χρυσουλά

Με σύστημα In house agency brokers στον κλάδο ζωής και επικεφαλής τη Βίκυ Χρυσουλά, η εταιρεία DIN ενισχύει τη δυναμική της στη δημιουργία και την ανάπτυξη ασφαλιστικών δικτύων στον κλάδο ζωής. 

Όπως αναφέρουν οι ιδρυτές της εταιρείας κ.κ. Θ. Αντωνογεώργος και Μ. Παρλαμάς, η DIN δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη δημιουργία δικτύων και την επέκτασή τους ποιοτικά και ποσοτικά. Η εξειδίκευσή μας αποτελεί για εμάς ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και μας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσουμε μόνο στην ανέλιξη του συνεργάτη, την εκπαίδευσή του και την παροχή ψηφιακών εργαλείων που θα βελτιστοποιήσουν τη διαχείριση του χρόνου του και την παραγωγικότητά του. Για αυτό το λόγο στη DIN ενισχύουμε περαιτέρω τον κλάδο ζωής τον οποίο θα διευθύνει η κα Βίκυ Χρυσουλά, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στην ασφαλιστική αγορά”. 

- Advertisement -

H κα Β.Χρυσουλά, η οποία έχει διατελέσει εκτελεστικό στέλεχος σε Πολυεθνικές Ασφαλιστικές Εταιρείες, στην Ανάληψη Κινδύνων αλλά και στην εξυπηρέτηση Ασφαλιστικών Δικτύων, δήλωσε σχετικά ότι “με την DIN έχουμε κοινή οπτική όσον αφορά τις προϋποθέσεις στην ανάπτυξη δικτύων και ειδικά στον απαιτητικό κλάδο Ζωής και Υγείας. Στην Ελλάδα είναι πλέον σαφές ότι η Ασφαλιστική Αγορά, ειδικά στους εν λόγω τομείς, βρίσκεται σε φάση επαναπροσδιορισμού και αναζήτησης νέου μοντέλου λειτουργίας. Θεωρώ ότι εφαλτήριο ανάπτυξης και σημαντικό παράγοντα στη διεκδίκηση μεριδίων αγοράς από όλους τους φορείς, θα αποτελέσει στο άμεσο μέλλον η αυτοματοποίηση / ψηφιοποίηση υπηρεσιών αλλά κυρίως το επίπεδο εξυπηρέτησης και επίλυσης καθημερινών αντιξοοτήτων, που αντιμετωπίζουν οι Ασφαλιστές”. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Νέα δεδομένα για το κουτί πρώτων βοηθειών στα οχήματα – Ενισχύονται οι απαιτήσεις από τον Ιούνιο

Η Εθνική Ασφαλιστική υπενθυμίζει ότι η ασφάλεια στο δρόμο δεν εξαντλείται στη σωστή οδήγηση, αλλά προϋποθέτει και προετοιμασία για το απρόβλεπτο

NN Hellas: Ισχυρές ετήσιες επιδόσεις με επίκεντρο τον ψηφιακό μετασχηματισμό αλλά και την κοινωνική ευθύνη

1 δισ. ευρώ σε εγγεγραμμένα ασφάλιστρα το 2025 και, βάσει αυτών, διατήρηση της 1ης θέσης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

Το πασχαλινό μήνυμα του Πάνορμου

«Ευκαιρία να κάνουμε έναν μικρό απολογισμό, να εκτιμήσουμε όσα έχουμε καταφέρει και να αντλήσουμε δύναμη για όσα έρχονται»

Σκέψεις για το «κι αν…» φέρνουν ηρεμία στην καθημερινότητα

Mέσα από την καμπάνια #365yposxeseis η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική επισημαίνει ότι η προνοητικότητα και ο στοχασμός δεν πρέπει να προκαλούν φόβο

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Οι πασχαλινές ευχές της ethosGroup

Ας είναι η Ανάσταση μια υπενθύμιση ότι κάθε νέα αρχή φέρνει μαζί της ευκαιρίες, ελπίδα και εξέλιξη

To 7o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης έρχεται στις 18 Ιουνίου

Το #ocin26 θα πραγματοποιηθεί στο Divani Apollon Palace & Thalasso με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Events+

Ασφαλιστική ασπίδα για τον τουρισμό από την ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική ενόψει της σεζόν 2026

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και τουριστικά διαμερίσματα

Πασχαλινό τραπέζι χωρίς… δυσάρεστες εκπλήξεις

Οδηγίες για ασφαλή προμήθεια και παρασκευή τροφίμων από την ΕΕΚΕ, ώστε να περάσετε καλά ΚΑΙ τη Δευτέρα του Πάσχα

Το «Ερρίκος Ντυνάν» στο Λονδίνο για το ReBrain Greece – Γέφυρα επιστροφής ταλέντων στην Ελλάδα

Η νέα δράση του ReBrain Greece θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαΐου στο Hilton London Metropole