back to top
29.2 C
Athens
Παρασκευή 3 Ιουλίου 2026

Στρατηγική συμμαχία της ΑΧΑ με τον ξενοδοχειακό όμιλο Accor

Για την παροχή υπηρεσιών υγείας στα  5.000 ξενοδοχεία της Accor σε όλο τον κόσμο

Της Λαλέλας Χρυσανθοπούλου

- Advertisement -

Μια καινοτόμο στρατηγική συμμαχία ανακοίνωσαν σήμερα δυο βαριά ονόματα του γαλλικού επιχειρείν: Ο λόγος για τον ασφαλιστικό όμιλο ΑΧΑ και τον ξενοδοχειακό όμιλο Accor, με την πρώτη να παρέχει υπηρεσίες υγείας στους πελάτες των 5.000 ξενοδοχείων της Accorανά τον κόσμο,  μια υπηρεσία ιδιαίτερα συμμετοχή στην παρούσα συγκυρία της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αρχής γενομένης από τον Ιούλιο του 2020, η συμμαχία αυτή θα επιτρέψει στην Accor να επωφεληθεί από το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών υγείας, χάρη στις ιατρικές λύσεις της AXA Partners, του διεθνούς βραχίονα του ομίλου που εξειδικεύεται στις υπηρεσίες ιατρικής βοήθειας, ταξιδιωτικών ασφαλίσεων και προστασίας πιστώσεων.

- Advertisement -

Ειδικότερα, οι πελάτες της Accor θα επωφεληθούν από τα προηγμένα προϊόντα τηλεϊατρικής της ΑΧΑ, αποκτώντας δωρεάν πρόσβαση σε ιατρικές συμβουλές εξ’ αποστάσεως. Οι πελάτες θα αποκτήσουν επίσης πρόσβαση στο ευρύ ιατρικό δίκτυο ης ΑΧΑ, που περιλαμβάνει δεκάδες χιλιάδες εγκεκριμένους ιατρικούς επαγγελματίες. Αυτό θα επιτρέψει στα ξενοδοχεία  της Accorσε 110 διαφορετικούς προορισμούς να παραπέμψουν τους πελάτες τους με τον καλύτερο τρόπο (ανάλογα με τη γλώσσα του πελάτη, την ζητούμενη ιατρική ειδικότητα κλπ) στο δίκτυο της ΑΧΑ.

Για την ΑΧΑ, αυτή η συνεργασία είναι μια μοναδική ευκαιρία να ενισχύσει την στρατηγική payer to partner, που στοχεύει στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών στους πελάτες της, ιδίως στον κλάδο υγείας όπου επιδιώκονται υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης σύμφωνα με το σχέδιο «Ambition 2020» (Φιλοδοξία 2020). Όπως τόνισε και ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ThomasBuberl, “γι’ αυτό ακριβώς η ΑΧΑ αναδείχθηκε πέρυσι σε παγκόσμιο leaderτων υπηρεσιών τηλε-ιατρικής. Η συνεργασία με την Accorαποτελεί μοναδική ευκαιρία να διευρυνθεί η πρόσβαση των ανθρώπων στις τεχνογνωσία μας και τις λύσεις υγειονομικής περίθαλψης που παρέχουμε. Καθώς αντιμετωπίζουμε μια άνευ προηγουμένου κρίση υγείας με τον Covid-19, ποτέ αυτή μας η φιλοδοξία δεν ήταν πιο επίκαιρη».

«Η υποδοχή και η φροντίδα των πελατών μας είναι στην καρδιά του ποιοι είμαστε και τι κάνουμε ως ξενοδόχοι», σχολίασε από την πλευρά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Accor, SebastienBazin. “Αυτή η ξεχωριστή συνεργασία με την ΑΧΑ την οποία προετοιμάζουμε εδώ και μήνες αποκτά ακόμα μεγαλύτερο νόημα στη σημερινή συγκυρία. Σε ένα ολοένα και πιο πολύπλοκο περιβάλλον, οι 300.000 υπάλληλοί μας θα μπορούν να εξυπηρετούν τους πελάτες και να διασφαλίζουν την ασφάλειά τους κατά τη διαμονή τους, αναδεικνύοντας τα ξενοδοχεία σε καταφύγια. Αυτή μας η πρωτοβουλία, σε συνδυασμό με τα πρωτόκολλα αυξημένης υγιεινής ALL SAFE αποτελούν κλειδί για να ανακαλύψουμε ξανά την «Αγάπη για Ταξίδια» στις 5.000 μονάδες της Accor ανά τον κόσμο».

Σχετικές δημοσιεύσεις

ERGO: Νέος Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Εταιρικών Συνεργατών ο Βασίλης Αντύπας

Με πολυετή πείρα στον ασφαλιστικό κλάδο, ο κ. Αντύπας αναλαμβάνει κομβικό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση του Δικτύου

Ολοκληρώθηκε η πώληση της AXA IM στην BNP Paribas

AXA IM και BNP Paribas συναποτελούν έναν ευρωπαϊκό κολοσσό με υπό διαχείριση κεφάλαια ύψους 1,5 τρισ. ευρώ

Αναζητώντας καινοτόμες λύσεις και συμπράξεις για την ασφαλιστική κάλυψη των πανδημιών στο μέλλον

Καθώς η Ευρώπη σαρώνεται από το δεύτερο κύμα της πανδημίας του Covid-19, έχει «ανάψει» και ο διάλογος στον ασφαλιστικό κλάδο διεθνώς για τον βαθμό κάλυψης των απωλειών που προκαλεί

Ασφαλιστικές: Δουλειά, εμπιστοσύνη ή greenwashing;

Δεν υπάρχει κάτι άλλο από πράσινο στην ζωή μας;

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Alpha Bank ολοκλήρωσε την εξαγορά της Altius Insurance Ltd.

Η τράπεζα δημιουργεί τον τρίτο ισχυρότερο ασφαλιστικό πυλώνα της Κύπρου

Ευρωβαρόμετρο: Η διεθνής συνθήκη γεννά υψηλές προσδοκίες από την ΕΕ, άγχος και αβεβαιότητα κυριαρχούν στην Ελλάδα

Παρά τις αυξημένες οικονομικές ανησυχίες, οι Ευρωπαίοι εκτιμούν τον προστατευτικό και συνεργατικό χαρακτήρα της ΕΕ, καθώς και την ποιότητα ζωής που προσφέρει

Allianz: Ο κόσμος στην Ευρώπη κρατά μικρό καλάθι για τις συνταξιοδοτικές μεταρρυθμίσεις

Μεγάλη έρευνα δείχνει επίσης ότι, αν και η ευθύνη για τη συνταξιοδότηση μετατίθεται ολοένα περισσότερο στα άτομα, πολλοί δεν διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις

Η νέα αξία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

Στην ενότητα με θέμα «Η νέα αξία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης», θεσμικό χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Κωστής Αλφιέρης, Γενικός Γραμματέας Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβήτων Ελλάδος (ΕΑΔΕ) & Πρόεδρος, Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ)

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Credia-ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, στο βάθος η ΕΤΕ, τρεις καταλύτες εξελίξεων

Στόχος της EΥΡΩΠΗ είναι η αύξηση κερδοφορίας με αύξηση παραγωγής που θα προέλθει τόσο από την οργανική ανάπτυξη όσο και από νέες στρατηγικές συνεργασίες

NN Hellas: Ταξίδια επιβράβευσης σε Μαρακές και Βιετνάμ για τους κορυφαίους συνεργάτες της

Η ασφαλιστική δημιουργεί προϋποθέσεις για μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες αλλά και τους ασφαλισμένους της

Brokers Union: 15 χρόνια ζωής, 50 χρόνια εμπειρίας

H ετήσια εκδήλωση της Brokers Union είχε φέτος ξεχωριστή σημασία, καθώς συνέπεσε με τη συμπλήρωση 15 χρόνων παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

Η Allianz επενδύει στη νέα γενιά μέσα από την 6η Ελληνική Οικονομική Ολυμπιάδα

Στ. Μαλαχιάς: «Δίνουμε στους νέους την ευκαιρία να κατανοήσουν καλύτερα την πραγματική οικονομία και να αποκτήσουν τα εφόδια για να μετατρέπουν τις προκλήσεις σε ευκαιρίες εξέλιξης»

ΙΣΑ: Άμεση διόρθωση της εσφαλμένης επιβολής clawback στις ιατρικές επισκέψεις ζητά ο Σύλλογος

Ο Σύλλογος επισημαίνει ότι η επιβολή clawback στις επισκέψεις δεν προβλέπεται από το ισχύον πλαίσιο