back to top
29 C
Athens
Παρασκευή 14 Αυγούστου 2026

Π. Κασκαρέλης, Υδρόγειος: Περισσότερη φροντίδα τώρα, περισσότερη αξία αύριο

Το δικό του μήνυμα εν μέσω της τρέχουσας συγκυρίας στέλνει ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Υδρόγειος Ασφαλιστική, κ. Παύλος Κασκαρέλης.

*από το νέο τεύχος του περιοδικού VOICE της Υδρογείου Ασφαλιστικής

- Advertisement -

Ένας εντελώς νέος κόσμος μοιάζει να έχει ξημερώσει γύρω μας. Η πανδημία του κορωνοϊού «εισέβαλε» ανατρέποντας σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής μας. Πολιτεία, πολίτες και επιχειρήσεις κληθήκαμε να ανταποκριθούμε σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση.

Δική μας προσπάθεια, όλο αυτό το διάστημα, ήταν (και είναι) να στεκόμαστε δίπλα σε εσάς και τους ασφαλισμένους μας, δείχνοντας την εγρήγορση και υπευθυνότηταπου απαιτούν οι συνθήκες, προτάσσοντας την υγεία και ασφάλεια όλων, αλλά με αδιαπραγμάτευτη αξία – όπως πάντα – τη φροντίδα των αναγκών σας με αποτελεσματικότητα και ευαισθησία.

- Advertisement -

Στο τεύχος αυτό θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε πώς αναπτύχθηκε η δική μας ανταπόκριση στην πρόκληση αυτή. Πώς, χωρίς χάσιμο χρόνου και με βαθιά επίγνωση των συνθηκών, ενεργοποιήθηκαν η πλήρης επιχειρησιακή συνέχεια της Εταιρείας και η εξ αποστάσεως εργασία των εργαζομένων μας. Πώς, αξιοποιώντας τη λειτουργική και μηχανογραφική ετοιμότητα της Εταιρείας, τους ψηφιακούς πόρους, τις υπηρεσίες και τα σύγχρονα κανάλια επικοινωνίας, συνεχίσαμε να κάνουμε πράξη την ασφαλιστική μας αποστολή. Ποιες επιπλέον δράσεις αναλάβαμε για τη στήριξη και τη διευκόλυνση του έργου σας, καθώς και κοινωνικές πρωτοβουλίες που υλοποιήθηκαν.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο πρώτος ορίζοντας εξόδου της χώρας μας από τα αναγκαία περιο- ριστικά μέτρα και η επιστροφή στην κανονικότητα αρχίζουν να διαγράφονται. Όπως όλα δείχνουν θα είναι μια αργή και σταδιακή διαδικασία αλλά και μια διαφορετική κανονικότητα, με πολλές προκλήσεις που έπονται της άμεσης υγιεινομικής κρίσης, τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστούμε και ως ασφαλιστική αγορά.

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι κάθε κρίση δημιουργεί και ευκαιρίες και ότι ο ρόλος της ασφάλισης είναι να λειτουργεί στα δύσκολα. Το πιο σημαντικό: αυτό που κάνουμε σήμερα, η έμπρακτη στήριξη και υπεύθυνη στάση προς τους ασφαλισμένους μας και την ευρύτερη κοινωνία, διαμορφώνει και ένα πιο ισχυρό θετικό στίγμα για τον κλάδο μας αύριο.

Εμείς αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, με εγρήγορση και σοβαρότητα. Δεν ξεχνάμε τη βασική κινητήρια δύναμή μας. Και αυτή είστε εσείς: Εργαζόμενοι και συνεργάτες μας, οι άνθρωποι της δικής μας πρώτης γραμμής που με απαράμιλλη όρεξη, εργατικότητα, υπευθυνότητα και αλληλεγγύη, συνεχίζετε, παρά τις όποιες δυσκολίες, να αγωνίζεσθε για το αγαθό της ασφάλισης, πιο σημαντικό από ποτέ, σε τέτοιες στιγμές αβεβαιότητας“.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Διακοπές με… ανοιχτή πρόσκληση στους διαρρήκτες – Οι κινήσεις που μπορούν να προστατεύσουν την κατοικία

Πρακτικές συμβουλές από την Υδρόγειο Ασφαλιστική, που δεν αφορούν μόνο τις κλειδαριές και τα συστήματα ασφαλείας

Δυναμώνουμε το όραμά μας – Συνέδριο Υδρογείου Ασφαλιστικής και Βραβεύσεις Συνεργατών στη Θεσσαλονίκη

Τις εξαιρετικές επιδόσεις των συνεργατών της τίμησε η Υδρόγειος Ασφαλιστική στο συνέδριο Βορείου Ελλάδος που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Οδηγός διαχείρισης φυσικών καταστροφών για την ενίσχυση της πρόληψης και της ανθεκτικότητας των πολιτών 

Την ανάγκη ενίσχυσης της πρόληψης και της ετοιμότητας των πολιτών απέναντι στις φυσικές καταστροφές αναδεικνύει νέα πρωτοβουλία της Υδρογείου Ασφαλιστικής

Ο καθαρισμός οικοπέδων ασπίδα απέναντι στις πυρκαγιές

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική υπενθυμίζει ότι η πρόληψη αποτελεί το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ο μύθος του «ενός καφέ την ημέρα»: Γιατί η οικονομική ανεξαρτησία χτίζεται με στρατηγική, όχι με στερήσεις

Ο σωστός Financial Planner δεν κάθεται απέναντί σας για να κάνει τον αυστηρό λογιστή των μικροεξόδων σας

Πυρκαγιές: Η Ασφαλιστική Κοινότητα, η Κοινωνική Ευθύνη και Αποστολή της

Συμπληρώθηκαν ακριβώς πέντε χρόνια από την Ανοικτή Επιστολή μου (9 Αυγούστου 2021 - υπάρχει στο χρονοντούλαμπο των media, ελπίζω όχι

Πόσα περιστατικά δηλώθηκαν στις 22 ελβετικές ασφαλιστικές ατυχημάτων το 2025

Σύμφωνα με τον Νόμο περί Ασφάλισης κατά Ατυχημάτων (UVG), όλοι οι εργαζόμενοι στην Ελβετία ασφαλίζονται υποχρεωτικά

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Αιμοδοσία τον Αύγουστο: Τι απαντά ο υπουργός στα δημοσιεύματα – Τι ισχύει για τις ελλείψεις

Ο φετινός Αύγουστος παρουσιάζει σοβαρές ελλείψεις αίματος διεθνώς λόγω παραγόντων όπως η έξαρση του ιού του Δυτικού Νείλου

Σύλληψη εργαζομένων ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης στο Νοσοκομείο Νίκαιας: Αντιδράσεις και ευθύνες

Ο Σύλλογος Εργαζομένων καταγγέλλει ότι η εταιρεία δεν είχε μεριμνήσει ούτε για τα βασικά

Ο Γιώργος Παπαδάκης νέος Head of Distribution στην AIG

Διευθυντικό στέλεχος που διαθέτει μεταξύ άλλων εμπειρία στη συνεργασία με μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και μεσίτες ασφαλίσεων

Oι 4 συστημικές τράπεζες επενδύουν €4 δισ. για να φέρουν την ΤN στην καθημερινότητά μας

Η διακύβευση δεν είναι πλέον απλώς η «ψηφιακή εμπειρία», αλλά η ίδια η δομή του λειτουργικού κόστους

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: 8 οδηγίες για να είστε ασφαλείς στο νερό

Ο πνιγμός μπορεί να συμβεί αθόρυβα, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, συχνά χωρίς κραυγές ή άλλα εμφανή σημάδια