Swiss Life: Mε κριτήρια επιδοτήσεις ενοικίων σε ασφαλισμένους

της Ελενας Ερμείδου

Με νέες καλύψεις και νέες πρακτικές που στόχο έχουν να διευκολύνουν τους μισθωτές επαγγελματικών ακινήτων και τις πολύ μικρές επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από τα μέτρα που έχει λάβει το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο στην Ελβετία, απαντώντας στα προβλήματα που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός.

Ο κορωνοϊός τονίζει η Swiss Life βάζει σε κίνδυνο πολλές μικρές επιχειρήσεις και αυτοαπασχολούμενους, στο πλαίσιο αυτό και με στόχο να στηρίξει τις επιχειρήσεις, η ασφαλιστική της Ελβετίας με έδρα την Ζυρίχη αυξάνει τις καλύψεις προς ιδιώτες και τις Ελβετικές μικρές επιχειρήσεις μέχρι να περάσει η κρίση, προσθέτως των μέτρων που έχει λάβει σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί για τις προσωρινές μειώσεις των ενοικίων.

Η εταιρεία έχει συστήσει μία ομάδα εμπειρογνωμόνων στόχος της οποία είναι οι επιδοτήσεις να κατευθυνθούν μόνο σε όσους επιχειρηματίες έχουν πραγματικά την ανάγκη. Δίνοντας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις την ευκαιρία να αιτηθούν αναβολές ενοικίων, αναφέρει ο οικονομικός διευθυντής της Ασφαλιστικής Stefan Mächler.

Σημειώνεται η Swiss Life έγραψε προσαρμοσμένα λειτουργικά κέρδη 1,69 δισεκατομμύρια Ελβετικά Φράγκα, καθαρά κέρδη 1,2 δισεκατομμύρια και μεικτά ασφάλιστρα 1,8 δισεκατομμύρια. Η προσαρμοσμένη απόδοση ίδιων κεφαλαίων στο 10,8%, τα κεφάλαια υπό διαχείριση τρίτων διαμορφώθηκαν στα 83 δισεκατομμύρια και η αξιολόγηση της από την S&P είναι στο Α+ με σταθερές προοπτικές.

Ιδρύθηκε το 1857.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*