back to top
33.6 C
Athens
Κυριακή 9 Αυγούστου 2026

Δ. Ζορμπάς: Να προστατέψουμε τον ασφαλιστικό θεσμό και την αξιοπιστία του

Το δικό του μήνυμα στήριξης και ελπίδας απέστειλε προς του συνεργάτες ο Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, Δημήτριος Ζορμπάς, με αφορμή τις ημέρες των εορτών.

Ο κ. Ζορμπάς σε εγκύκλιό του ανέφερε ότι η η εταιρεία στέκεται αντάξια των περιστάσεων και απευθυνόμενος στους συνεργάτες τόνισε ότι «Έχετε το σεβασμό, το θαυμασμό και τη στήριξή μας».

- Advertisement -

Το μήνυμα του κ. Ζορμπά:

Αγαπητοί Συνεργάτες, Αγαπητοί Φίλοι, Αγαπητοί Συνάδελφοι,

- Advertisement -

Διανύουμε μια πρωτόγνωρη περίοδο στην οποία καλούμαστε όλοι να συνδράμουμε με τον καθημερινό μας αγώνα και με το τεράστιο έργο που επιτελούμε, ο καθένας από τη δική του μεριά. Είμαστε οι άνθρωποι που πρέπει να σταθούμε, τώρα, περισσότερο από ποτέ, δίπλα στους Ασφαλισμένους μας και στις ανάγκες τους.

Η Εταιρεία μας ήδη έχει προχωρήσει σε δωρεά ενός σημαντικού ποσού για την αντιμετώπιση του Covid-19, ενισχύοντας με το δικό της τρόπο το Εθνικό Σύστημα Υγείας και όσους αγωνίζονται καθημερινά για τον περιορισμό αυτής της πανδημίας!

Εξ ορισμού υπηρετούμε ένα επάγγελμα με κεντρικό πυλώνα του τον ίδιο τον άνθρωπο, την ίδια τη ζωή και αυτό από μόνο του είναι μεγαλειώδες!

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, η δική σας Εταιρεία, στέκεται αντάξια των περιστάσεων και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, με το σύνολο του Προσωπικού μας, σαν μια γροθιά, δίπλα στους Συνεργάτες μας καθημερινά, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια εξυπηρέτησης!

Στόχος μας είναι η Εταιρεία μας να παραμείνει, ακόμα και στις δύσκολες αυτές συνθήκες, η επιτομή της συνέπειας, της φερεγγυότητας και της αλληλεγγύης!

Χαρακτηριζόμαστε για το ανθρώπινο πρόσωπό μας και ακόμη κι αν υποχρεούμαστε σε εξ αποστάσεως εργασία, προάγουμε κάθε μορφής επικοινωνία μαζί σας, ώστε να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί κάθε νέα πρόκληση και να θωρακίσουμε το οικοδόμημα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού, που χτίσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια!

Να προστατέψουμε τον ασφαλιστικό θεσμό και την αξιοπιστία του! Μετά από όλη αυτήν τη δύσκολη περίοδο, με σύνεση, με προσπάθεια, με επιμονή, θα έχουμε δώσει ένα ηχηρό μήνυμα φροντίδας στους Ασφαλισμένους μας και όλων αυτών που πρεσβεύουμε!

Η επόμενη μέρα δεν αργεί να έρθει και θα μας βρει να στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων!

Για όλους εμάς θα είστε πάντα οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής, έχοντας αναλάβει μια σπουδαία αποστολή: να είστε δίπλα σε κάθε άνθρωπο που σας χρειάζεται!

Έχετε το σεβασμό, το θαυμασμό και τη στήριξή μας!

Ευχόμαστε από καρδιάς Καλό Πάσχα σε όλους εσάς και στις οικογένειές σας!

Να ανταμώσουμε όλοι σύντομα και υγιείς στα γραφεία μας, ακόμα πιο κοντά στους Ασφαλισμένους μας!

Με εκτίμηση

Για τη ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Γ.Α.

Δημήτριος Ζορμπάς

Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Δ/ντής

Σχετικές δημοσιεύσεις

Brokers Union και ARAG εγκαινιάζουν νέα αποκλειστική συνεργασία στη Νομική Προστασία

Nέο πρόγραμμα Νομικής Προστασίας Οχημάτων, με ειδική τιμολόγηση και προνομιακούς όρους

NP Ασφαλιστική: Νέα λειτουργία στο NP Portal διευκολύνει τους Συνεργάτες στην ασφάλιση οχημάτων

Άμεση πρόσβαση σε πανευρωπαϊκή βάση δεδομένων με τις τρέχουσες εμπορικές αξίες

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Πυρκαγιές: Η Ασφαλιστική Κοινότητα, η Κοινωνική Ευθύνη και Αποστολή της

Συμπληρώθηκαν ακριβώς πέντε χρόνια από την Ανοικτή Επιστολή μου (9 Αυγούστου 2021 - υπάρχει στο χρονοντούλαμπο των media, ελπίζω όχι

Πόσα περιστατικά δηλώθηκαν στις 22 ελβετικές ασφαλιστικές ατυχημάτων το 2025

Σύμφωνα με τον Νόμο περί Ασφάλισης κατά Ατυχημάτων (UVG), όλοι οι εργαζόμενοι στην Ελβετία ασφαλίζονται υποχρεωτικά

Ορμούζ 2026: Τι άλλαξε για την ελληνική ασφαλιστική αγορά και τη διαμεσολάβηση

Ο πόλεμος ΗΠΑ/Ισραήλ-Ιράν (28 Φεβρουαρίου-17 Ιουνίου 2026) δεν ήταν για την Ελλάδα μια μακρινή κρίση.

Δημιουργώντας το νέο πρότυπο στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση για Αποταμιευτικές – Επενδυτικές και Συνταξιοδοτικές Λύσεις

Η Ελληνική ασφαλιστική αγορά φαίνεται να βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη ίσως πρόκληση των τελευταίων  ετών αλλά  και σε μια ιστορική ευκαιρία.

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Το σύγχρονο αυτοκίνητο δεν ολοκληρώνεται πλέον στο εργοστάσιο

Ο M. Katsumata, GAC International, εξηγεί πώς το λογισμικό επαναπροσδιορίζει την έννοια της ποιότητας και η AION μεταφέρει αυτή τη νέα φιλοσοφία στην Ευρώπη

Generali: Ισχυρά αποτελέσματα το α΄ 6μηνο παρά τις φυσικές καταστροφές

Εξαιρετική ανάπτυξη κατέγραψε ο Όμιλος σε λειτουργικά και προσαρμοσμένα καθαρά αποτελέσματα, με συμβολή από όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενημερώνει τους πυρόπληκτους της Δ. Αττικής για τα μέτρα στήριξης

Πολύτιμη ενημέρωση για τη διαδικασία αποζημίωσης, καθώς και ψυχολογική υποστήριξη, από κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους

Διακοπές με… ανοιχτή πρόσκληση στους διαρρήκτες – Οι κινήσεις που μπορούν να προστατεύσουν την κατοικία

Πρακτικές συμβουλές από την Υδρόγειο Ασφαλιστική, που δεν αφορούν μόνο τις κλειδαριές και τα συστήματα ασφαλείας