back to top
15.7 C
Athens
Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025

Μήνυμα Κ. Μπακογιάννη: Μη μας γράφετε, για να μη σας γράφουμε

«Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Για να μην σας γράφουμε, μη μας γράφετε!» λέει ο δήμαρχος Αθηναιων Κώστας Μπακογιάννης στο βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προτρέποντας τους οδηγούς να χρησιμοποιούν την εφαρμογή του Δήμου myAthensPass που δίνει την δυνατότητα σε όσους κινούνται στους δρόμους της Αθήνας να σταθμεύουν μέσω του κινητού τους τηλεφώνου χωρίς να αναζητούν κάρτες στάθμευσης.

«Εύκολα και γρήγορα μπορείτε να παίρνετε τον χώρο σας στην ελεγχόμενη στάθμευση. Ας κάνουμε τις ζωές όλων μας λίγο καλύτερες» προσθέτει ο δήμαρχος Αθηναίων.

- Advertisement -

https://www.facebook.com/KostasBakoyannispage/videos/215104639845142/?v=215104639845142

 

- Advertisement -

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, με την εφαρμογή myAthensPass που αναπτύχθηκε από τη ΔΑΕΜ ΑΕ, την Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης και Πληροφορικής του Δήμου Αθηναίων, ο οδηγός/χρήστης της εφαρμογής μπορεί να αγοράσει ηλεκτρονικά, γρήγορα και εύκολα, χρόνο στάθμευσης για το αυτοκίνητό του από όπου και αν βρίσκεται.

«Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ενσωματώνει στην καθημερινότητα των χρηστών την ευκολία της διαδικασίας, την αξιοπιστία και την αμεσότητα των πληρωμών, προσφέροντάς τους όλα όσα χρειάζονται για να παρκάρουν μέσω του κινητού τους τηλεφώνου. Εξυπηρετεί ήδη περισσότερους από 30.000 χρήστες για 3.500 θέσεις επισκεπτών σε όλο το δίκτυο ελεγχόμενης στάθμευσης στην Αθήνα. Είναι διαθέσιμη στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα και η ΔΑΕΜ το επόμενο διάστημα σχεδιάζει την προσθήκη νέων δυνατοτήτων ώστε να γίνει ακόμα περισσότερο λειτουργική και χρήσιμη.

Τα βήματα είναι απλά

– Εγκατάσταση: Αναζήτησε το «myAthensPass» στο Play Store για συσκευές Android ή στο App Store για συσκευές iOS και εγκατάστησέ τη στο smartphone σου.

– Εγγραφή & Είσοδος: Ακολούθησε τις οδηγίες και συμπλήρωσε τα στοιχεία που θα ζητηθούν, ώστε να δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου.

– Προσθήκη κάρτας αγορών: Στο μενού πορτοφόλι εισάγεις τα στοιχεία της τραπεζικής σου κάρτας (debit, credit ή prepaid).

– Αγορά εισιτηρίου: Αγόρασε το επιθυμητό ποσό από €0,5 έως €20.

– Ενεργοποίηση στάθμευσης: Εντόπισε τη θέση σου στον χάρτη, επίλεξε τον χρόνο στάθμευσης (30′-180′), εισάγεις τον αριθμό πινακίδας του οχήματός σου (Ελληνικές και πινακίδες εξωτερικού) χωρίς κενό ή παύλα και ενεργοποιείς τη στάθμευσή σου!

– 10′ πριν λήξει ο χρόνος στάθμευσής σου, ενημερώνεσαι από την εφαρμογή με ειδοποίηση (notification) ώστε να τον ανανεώσεις με μία μόνο κίνηση, σε περίπτωση που το επιθυμείς!».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Τα Coffee Business Awards 2025 έρχονται στις 17 Δεκεμβρίου

Η κορυφαία διοργάνωση για τον κλάδο της καφεστίασης επιστρέφει για 7η χρονιά, με ανανεωμένο concept - Βίντεο και πληροφορίες συμμετοχής

Στο επίκεντρο η Επαγγελματική Ασφάλιση – Παρεμβάσεις και μηνύματα από την εκπομπή UpΑσφάλιση

Στοχευμένη νομοθετική παρέμβαση ετοιμάζεται για την Επαγγελματική Ασφάλιση – Δείτε το βίντεο της εκπομπής

7η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών: Αναγνώριση των επιτευγμάτων και χάραξη νέων στόχων

Η Συνδιάσκεψη ανέδειξε τον καθοριστικό ρόλο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην ελληνική οικονομία και κοινωνία

Πρώτο κουδούνι με προτεραιότητα την Οδική Ασφάλεια – Το ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» δίπλα στους μαθητές σε κάθε τους βήμα

Το Ινστιτούτο βρίσκεται και φέτος δίπλα σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και οδηγούς, με πλήθος δράσεων για μικρούς και μεγάλους

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του Ομίλου της Ευρωκλινικής από την Generali Hellas

Π. Δημητρίου: «Δημιουργούμε ένα ισχυρότερο, πιο ευέλικτο και σύγχρονο μοντέλο υγείας, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας»

Commercial Value: Προσωρινές διανομές στους δικαιούχους ασφαλίσματος κατά ζημιών

Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζονται να προσκομιστούν νέα δικαιολογητικά έως 12.12.2025

The Fair Five: Η Eurolife FFH μεταμορφώνει τη διαδικασία των αποζημιώσεων οχήματος με ΤΝ

Το προηγμένο σύστημα σημαίνει «λιγότερη γραφειοκρατία και περισσότερο χρόνο για ουσιαστική, ανθρώπινη εξυπηρέτηση»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Τα Coffee Business Awards 2025 έρχονται στις 17 Δεκεμβρίου

Η κορυφαία διοργάνωση για τον κλάδο της καφεστίασης επιστρέφει για 7η χρονιά, με ανανεωμένο concept - Βίντεο και πληροφορίες συμμετοχής

ΕΕΑ-Σωματεία: Συστράτευση και ενέργειες για την παραβίαση των εμπορικών δικαιωμάτων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Μεταξύ άλλων επισημαίνεται ότι οι μονομερείς επιβαρυντικές αποφάσεις δημιουργούν πρόβλημα απροσδιόριστων διαστάσεων ως προς την εξέλιξή του

ΤτΕ: Κατά 4% αυξήθηκε η αξία ενεργητικού των ΤΕΑ το γ΄ τρίμηνο 2025

Μειώθηκαν οι καταθέσεις, αυξήθηκαν οι τοποθετήσεις σε μετοχές και αμοιβαία κεφάλαια

Στο επίκεντρο η Επαγγελματική Ασφάλιση – Παρεμβάσεις και μηνύματα από την εκπομπή UpΑσφάλιση

Στοχευμένη νομοθετική παρέμβαση ετοιμάζεται για την Επαγγελματική Ασφάλιση – Δείτε το βίντεο της εκπομπής

Πώς ασφαλίζονται οι οδηγοί στην Ελλάδα το 2025;

Τι αποκαλύπτει η έρευνα πραγματικών συμβολαίων της πλατφόρμας Pricefox