back to top
25.9 C
Athens
Δευτέρα 25 Μαΐου 2026

Εθελοντική δενδροφύτευση από ΕΥ Ελλάδος στον Νέο Βουτζά

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, η ΕΥ Ελλάδος συμμετείχε σε δράση εθελοντικής δενδροφύτευσης που διοργανώθηκε από την we4all, στον Νέο Βουτζά Αττικής, την περιοχή απ’ όπου ξεκίνησε η καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την Ανατολική Αττική το 2018 και κατέκαψε δεκάδες χιλιάδες στρέμματα δάσους, προκαλώντας ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή. 

Πάνω από 70 εργαζόμενοι της ΕΥ, συνοδευόμενοι από τις οικογένειες και τα παιδιά τους, συμμετείχαν εθελοντικά στη δράση και συνεισέφεραν ενεργά στις προσπάθειες για την αποκατάσταση της χλωρίδας της περιοχής και την οικολογική ανάκαμψη ενός σημαντικού πνεύμονα πρασίνου για την Αττική, φυτεύοντας συνολικά 100 δέντρα.

- Advertisement -

Η συμμετοχή της EY σε αυτή τη δράση, έρχεται σε συνέχεια διαφόρων εθελοντικών ενεργειών της εταιρείας για τη στήριξη της πληγείσας περιοχής, ενώ επιβεβαιώνει τη δέσμευση του οργανισμού προς την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και τη δημιουργία βιώσιμης αξίας για το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Σχολιάζοντας τη δράση των εθελοντών της ΕΥ, ο κος Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, ανέφερε: «Η ΕΥ είναι σταθερά προσηλωμένη στη δέσμευσή της για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Την αποστολή αυτή, υπηρετούμε μέσα από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, αλλά και από τις δράσεις που αναλαμβάνουμε για να στηρίξουμε την κοινωνία και τους συνανθρώπους μας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας, που με ιδιαίτερα υψηλό αίσθημα ευθύνης και ευαισθησία, ενίσχυσαν εθελοντικά τις προσπάθειες επούλωσης της πληγής που άνοιξε στο περιβάλλον της Αττικής η μεγάλη πυρκαγιά του 2018».

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΟΡΙΖΩΝ και Στ. Ζουλινάκη ενώνουν δυνάμεις για τη χρηματοοικονομική εκπαίδευση μέσα από το επιτραπέζιο «Safe Deal»

Μέσα από τη χορηγική της υποστήριξη, η ασφαλιστική αναδεικνύει τη σημασία της εκπαίδευσης στην αντίληψη του οικονομικού προγραμματισμού και στην πρόληψη

To ΕΕΑ… πρασίνισε πυρόπληκτη περιοχή του Χαλανδρίου

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο Άνω Πάτημα, όπου έφτασαν οι φωτιές του 2024, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα αναγέννησης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης

Η Εθνική Ασφαλιστική για 10η χρονιά στο πλευρό του No Finish Line Athens

Περισσότερες από 2.200 συμμετοχές εργαζομένων και 24.661 χιλιόμετρα για καλό σκοπό

14η Εθελοντική Αιμοδοσία ΠΑΝΟΡΜΟΥ: Μια πράξη ζωής με πραγματικό αντίκτυπο

Ο Συνεταιρισμός συνεχίζει να επενδύει σε πρωτοβουλίες που προάγουν την κοινωνική υπευθυνότητα και ενισχύουν το θετικό του αποτύπωμα

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Mega Brokers: Ο μεγαλύτερος πράκτορας της αγοράς, με κύκλο εργασιών 19,1 εκατ. ευρώ το 2025

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Η ανάπτυξη 17,13% δεν είναι απλώς ένας αριθμός, αλλά αποτέλεσμα καθημερινής δουλειάς, συνέπειας και συνεργασίας με το δίκτυό μας»

wedo.insure: Τι πρέπει πραγματικά να γνωρίζουμε για τα ηλεκτρικά πατίνια

Κάθε νέα μορφή μετακίνησης φέρνει μαζί της και νέες ευθύνες

ΕΥΡΩΠΗ Holdings: Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης με την CrediaBank

Ν. Μακρόπουλος: «Επιταχύνουμε συνδυάζοντας τις ικανότητές μας στην ασφαλιστική αναδοχή και μεσιτεία με το πανελλαδικό δίκτυο διανομής και την ψηφιακή εμβέλεια της τράπεζας»

Η Affidea σε ρόλο… Υποστηρικτή Υγείας του Εθνικού Θεάτρου

Η Affidea θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες πρόληψης-διάγνωσης των εργαζομένων, ενώ παράλληλα θα τρέξουν κοινές δράσεις ευαισθητοποίησης

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Τα ερωτήματα της Ύδρας

Τα ποσοστά και οι αριθμοί δεν λένε τίποτα από μόνα τους, η δε είδηση για Ευρώπη-CrediaBank έσκασε σαν βόμβα στα ήσυχα νερά του νησιού

Mega Brokers: Ο μεγαλύτερος πράκτορας της αγοράς, με κύκλο εργασιών 19,1 εκατ. ευρώ το 2025

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Η ανάπτυξη 17,13% δεν είναι απλώς ένας αριθμός, αλλά αποτέλεσμα καθημερινής δουλειάς, συνέπειας και συνεργασίας με το δίκτυό μας»

Με τη συμμετοχή 450+ στελεχών ολοκληρώθηκε η 26η Συνάντηση της Ύδρας

Το Insurance & Reinsurance Meeting περιλάμβανε συζητήσεις υψηλού επιπέδου μεταξύ σημαντικών εκπροσώπων της διεθνούς και ελληνικής (αντ)ασφαλιστικής αγοράς

Η NN Hellas επενδύει στρατηγικά στους ανθρώπους του Δικτύου Πωλήσεων με mini MBA ηγεσίας

Στόχος, η ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων, η ενίσχυση της αποτελεσματικής διαχείρισης ομάδων και η διαμόρφωση ενός κοινού, σύγχρονου μοντέλου στο σύνολο του Δικτύου

Ευρωπαϊκή έκθεση για το κλίμα: Με τον ταχύτερο ρυθμό υπερθέρμανσης παγκοσμίως η Γηραιά Ήπειρος

Ποιοι κίνδυνοι αυξάνονται σημαντικά για κράτη, επιχειρήσεις και ασφαλιστικές εταιρείες